USBFIX
-
יש למישהו מקור להורדה חינמית הפתוח בנט פרי? [כשיהיה כזה נוכל לבקש מהרב @zvizvi להעלות לאתר הנהדר שלו] או אולי מישו יכול להעלות למגי'קוד?
תודה רבה מאוד. [נתקלתי בוירוס קיצור דרך שבינתיים רק התוכנה הזו מסירה למרות כל ההצעות הנפלאות שהובאו בפורום הזה בעבר לגבי הוירוסים הללו]
-
@שלום-על-ישראל איך מעלים למג'יק קוד
אני יעלה
-
-
@שלום-על-ישראל עוד אחד
https://magicode.me/send-file/file/25954c7c4923691ec392ec9a2f7f6ad1b16e33aa/view
-
@שלום-על-ישראל תגיד איזה אנטי וירוס יש לך שלא הצליח למחקו
-
@יעקב.ק אווסט המעודכן אצלי זיהה את הקבצים כמוורסים וניקה אותם, אך הוירוס עצמו לא היה אצלי. הגיעו אלי שני מחשבים נגועים אחרים שכשהתקנתי אווסט הוא לא זיהה [אולי כי זה קובץ התקנה ישן קצת או שזו התקנת אופליין]. בעבר התפרסמו כאן סקריפט או שניים שמתקנים וירוס קיצור דרך. חלק שפעל אמנם הצליח להחזיר את הקבצים להיות גלויים אך לא למגר את הוירוס גופו.
-
@יעקב.ק תודה רבה מאוד. העלית שני קבצים? יש הבדל ביניהם?
-
@יעקב.ק עכשיו אני רואה. הראשון שהעלית הוא גירסה 9, השני נראה לי 8
-
@שלום-על-ישראל ,תתקין איסט חינמי ל30 יום הוא ימחוק אותם
-
@יעקב.ק בינתיים כבר הUSBFIX עשה את העבודה יופי יופי. אציין שזיהיתי את קובץ הוירוס וחיפשתי עליו מידע באינטרמת, וראיתי שהתוכנה הזו מטפלת בו במיוחד, לכן העדפתי דווקא אותה.
מה צריך לעשות כדי שהרב @zvizvi יעלה אותה קבוע לאתר ההורדות? זה ממש זיכוי הרבים.
-
@שלום-על-ישראל עוד אחד חזק.
https://magicode.me/send-file/file/811489ac5b9207bd78425a9f1050193d6853d5f9/view
-
@יעקב.ק מהיכן האוצרות הללו?
-
@שלום-על-ישראל אמר בUSBFIX:
יש למישהו מקור להורדה חינמית הפתוח בנט פרי? [כשיהיה כזה נוכל לבקש מהרב @zvizvi להעלות לאתר הנהדר שלו] או אולי מישו יכול להעלות למגי'קוד?
תודה רבה מאוד. [נתקלתי בוירוס קיצור דרך שבינתיים רק התוכנה הזו מסירה למרות כל ההצעות הנפלאות שהובאו בפורום הזה בעבר לגבי הוירוסים הללו]
-
@שלום-על-ישראל אוצר החכמה הרב גוגל שליט"א
-
@שלום-על-ישראל
מה אתה אומר על "אינטרגט"?
-
-
@הגוף-והנפש לי אישית לקח זמן להבין... בדיבור נשמע יותר טוב. בכל אופן, כל מה שיכניס לתודעה היטב את צורך הריחוק, מתקבל בברכה.
-
@5566NEWbrs מה הכוונה בזה פרט...
-
@שלום-על-ישראל אמר בUSBFIX:
תודה רבה מאוד. [נתקלתי בוירוס קיצור דרך שבינתיים רק התוכנה הזו מסירה למרות כל ההצעות הנפלאות שהובאו בפורום הזה בעבר לגבי הוירוסים הללו]זהירות בקובץ זה יש וירוס
-
רק שאני אבין, האנטיוירוס USBFIX הוא מיוחד לטיפול בוירוס הקיצורי הדרך לכל סוגיו (כידוע שיש הרבה גרסאות שלו) ?
-
@יעקב.ק שחלק מהאנטי וירוס מדווחים על זה כוירוס, וחלק לא.