• עזרה בהגדרות של נט-סטיק

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    Z
    @אוריויל הוא כותב שהיות והנטסטיק פעיל א''א להעבירו למצב אחר ולכן אתה צריך ללחוץ על disconnect כדי שהנטסטיק לא יהיה פעיל ואז להיכנס להגדרות ולהופכו לאוטומטי.
  • באג?

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    990 צפיות
    מ
    @אורי בנתיים עד שיתקנו באופן מלא אפשר להתחיל קצת לגלגל ואז לבחור מה שרוצים
  • אתרים תורניים

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    905 צפיות
    baruchB
    עם תחושות, קשה להתווכח. ושיהיה לך בהצלחה הכל דרך שתבחר. רק אציין, שלא הייתה שינוי מדיניוית בנושאים הללו בשנים האחרונות. הכללים הללו (ובייחוד על האתר שציינת) נקבעו ע"י רבנים, ולא ע"י מנהלים או עובדי נטפרי. ואבקש לא לכתוב כאן שמות של אתרים שאתה או שמישהו חושב שיש בהם בעיה. דעת החברים בנושאים הללו, אתה יכול לשמוע בשטיבל/מכולת/מקווה. לא כאן.
  • התחברות לנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    620 צפיות
    גדול קטןג
    @חזק לפי הידוע לי, תהליך ההתחברות עבר שינוי, כך שכל התחברות דורשת אימות. יש בזה יתרון, איני זוכר במדויק, מחר בעז"ה אדע יותר.
  • ההודעות במייל לא נפתחות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    646 צפיות
    אישיהודיא
    קרה לי לא מזמן זה בעיה בגוגל כרום תנקה מטמון
  • הודעת "החיבור שלך אינו פרטי"

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    חיבורח
    @מורשת-מרן אמר בהודעת "החיבור שלך אינו פרטי": לא הצלחתי להבין איך זה עובד בדיוק... אם תוכלו להרחיב קצת. התשלום החודשי עומד ע"ס 20 ש"ח. במקרה והיה תקופה של 15 יום ומעלה שלא היה חיבור וגלישה כלל, יופחתו ימים אלו מהתשלום החודשי, באופן יחסי למספר הימים שבאותו החודש. ציטוט מפה
  • הורד הכל בגוגל דרייב

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    501 צפיות
    אין תגובות
  • נטסטיק התקנה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    677 צפיות
    ע
    @frize3 ממש ממש תודה הצלחתי.
  • ערכים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @magicode אמר בערכים: @שתיים-וחצי כן, נראה לי. כך רואים כאן.
  • תמונה לא ראויה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @מענטש-אמיתי אמר בתמונה לא ראויה: @האברך אמר בתמונה לא ראויה: @41 אמר בתמונה לא ראויה: זה מופיע כקישור וכאן שאלתי כיצד אני מדווח, כאשר דף ג'מייל פתוח אין לי שלוש נקודות, שלח פניה במערכת הפניות (לא צריך לזה נקודות) עם הקישור. צ"ל: תעלה את הקישור כאן צודק. לא הכרתי את זה.
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @חיבור אמר באז איזה נט-סטיק הכי טוב, ואיפה מזמינים באינטרנט?: @אוריויל @מענטש-אמיתי הדגם ש @אלי-TZA הביא הוא תומך wifi בנוסף לאופצייה של חיבור לusb. גם אם אין לך wifi במחשב עדיין תוכל להשתמש עם הסטיק בחיבור לשקע הusb. בחנות ניסו להציע משהו שהוא רק WiFi. לכן חשבתי שכולם ככה. תודה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    567 צפיות
    ע
    @א100 עניתי לך שם
  • נטפרי גבו ממני 20.5 ולא 15

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    588 צפיות
    ליכטל
    @פרלמן-משה http://netfree.link/user#/user/payment-details
  • המלצה

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    579 צפיות
    אין תגובות
  • קידוש השם

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @magicode להירגע כולם התכוונתי כאן : http://forum.netfree.link/users כמובן שנטפרי לא תתן פרטי מנויים. סליחה על אי ההבנה שגרמתי למנהלים היקרים.
  • חיפוש מדריכים בוידאו

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    4k צפיות
    zvizviZ
    @nechami אמר בחיפוש מדריכים בוידאו: ניסיתי וראיתי משהו מוזר, כשעשיתי פי חיפוש חופשי את המילה מיה (שאגב נראה לי נכון יותר לרשום מאיה) / MAYA / VRAY הוא הציג לי רק 30 תוצאות. ואם בחרתי דרך התפריט וחיפשתי את המילה מיה וכו הוא כן הציג לי יותר תוצאות. אכן זה הכלל. רק בעת חיפוש לפי תגית ישנן יותר מ30 תוצאות ולא בחיפוש רגיל.
  • תחרות תמיד זה טוב..... 019 במבצע 40 גיגה ב50 ש''ח

32
    7 הצבעות
    32 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @דרור אני לא גר במודיעין עלית כך שזה לא כ"כ רלוונטי התכוונתי לרעיון מומלץ שתשאיל ממישהו מכשיר ותבדוק בבית שלך או במשרד שבו אתה עובד כדי שלא תתאכזב...
  • יד 2 שוב עושה בעיות ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    553 צפיות
    A
    @יעקב-ישראל ניסית לחכות כמה שניות? גם אצלי זה ככה ואחרי כמה שניות זה עובר לאתר
  • סינון מחשב נייד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    חיבורח
    @אייזיק-דייטש אכתוב לך עוד נתונים. כעיקרון, הווייפרי חוסם כל רשת שאינה נטפרי. ז"א שלאחר התקנת התוכנה אין לך גישה לרשתות לא מסוננות. ניתוק הwifi יועיל למקרה שיש לך פרופיל מסויים בסינון ואתה רוצה למנוע גם קליטה לרשת נטפרי שפתוחה יותר, ובנוסף זה גדר נוסף לפני הדברים הלא טובים... שלא תספיק הסרת התוכנה _עולה 100 ש"ח) אלא יהיה צריך גם לשלוח את המחשב לטכנאי בשביל להחזיר את רכיב הwifi סיפור של 250 ש"ח בערך.
  • בעיית אבטחה בגלישה בדפדפן בלוסטאקס

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    גם אצלי הוא כך.