• נטפרי על לפטופ ללא חיבור קבוע לאינטרנט

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @יצחקהלוי מתברר שזאת לא סיבה מספיק צודקת.. >< מה ביקשתי סה"כ לסנן את האינטרנט שלי?
  • ג'מבו מייל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    463 צפיות
    חיבורח
    @0533143951 ג'מבו מייל לא חסום. רק קישורים שהופצו בציבור ולא נשלחו באופן פרטי נחסמים עד לבדיקת התוכן בכדי למנוע קבלת תוכן לא טוב. כדי לפתוח את הקישורים החסומים יש ללחוץ במסך החסימה על "שלח לבדיקה". ניתן לקרוא ע"ז כאן
  • איי פי קבוע

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    @a0533057932 http://forum.netfree.link/topic/2136/החלפת-כתובת-דואר-אלקטרוני
  • עזרה עם טעינה של ג'ימייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    694 צפיות
    ד
    @957 אמר בעזרה עם טעינה של ג'ימייל: @דרור ניקוי מטמון וקוקיס ככל הנראה יועיל, עבד!!! יש"כ גדול!
  • עזרה דחופה! הסינון של נטפרי לא פועל.

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מחצלת של קניםמ
    @טקסטורה ומלבד ה 120 ש"ח את משלמת גם לנטפרי בנפרד על הספק? אם כן, זה לחלוטין לא משתלם. אני משלם ל 019 על תשתית וספק 72 ש"ח ועוד בערך 30 ש"ח ל 012 על חבילת שיחות ללא הגבלה, וזהו.
  • IGO בחינם לכבוד יום העצמאות, גם לנטפרי????

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @יעקב.ק אמר בIGO בחינם לכבוד יום העצמאות, גם לנטפרי????: האם מישהו יכול להוריד זאת דרך מג'יקקוד @957 אמר בIGO בחינם לכבוד יום העצמאות, גם לנטפרי????: זה צריך להיות מותקן במכשיר מחובר לחשבון גוגל פליי שהורידו ממנו את האפליקציה ביום העצמאות, כך שזה לא רלוונטי
  • האמנם? תעריף מוגדל ביום העצמאות בקומות כשרות?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    863 צפיות
    WWWW
    דרך אגב, לפני תקופה קיבלתי מכתב מפלאפון, שהתעריף ירד מ 10 ש"ח לדקה (בערך) ל1 ש"ח.
  • התקנת דייבראפדייט של אווסט בווינדוס 10

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @magicode אמר בהתקנת דייבראפדייט של אווסט בווינדוס 10: @coby כנראה בהגדרות האישיות ביטלת את האפשרות לבצע הקלטה. ובאמת היה יעיל אם היה מופיע שגיאה.
  • בעיה בכניסה לחשבון בנק הפועלים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @לבלר לא יודע מה בדיוק היתה הבעיה כאן, ולמה היא נפתרה בהפעלה מחדש. אך אלהבא כדאי לדעת, שאם מופיע לוגו של נטפרי, אזי מסתתר בקטע הזה קישור שחסום ע"י נטפרי. ואז, קליק כפול על הלוגו תפתח את הקישור החסום בכרטיסיה חדשה, כך תקבלו את הודעה השגיאה הנכונה (לא נבדק, בדקנו וכו', הגדרות אישיות, וכו').
  • עזרה בשינוי שפה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    967 צפיות
    WWWW
    @MacroShadow אמר בעזרה בשינוי שפה: ניתן להשתמש בתוסף המיועד למטרה זו. תצטרך לפבקש את פתיחתו במרכז הפניות. חיפשתי דבר כזה!
  • הורדת לוח שנה עברי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    @משה-קוק אמר בהורדת לוח שנה עברי: שלום וברכה!! אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי..אני צריך להוריד לוח שנה עברי לפלפון וחוסמים לי את האתר... האם מישהו יודע איך עושים את זה בשיתוף נטפרי? תודה רבה! הועלה: https://softwares.center/hebdate-hebrew-calendar/
  • איך מורידים את הסמל של וויפרי מהמסך

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    טקסטורהט
    תודה לכולם סידרתי
  • זהירות, שוב וירוס כופר

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    589 צפיות
    אין תגובות
  • שגיאה פתאומית באתרים שונים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    596 צפיות
    M
    אמר בשגיאה פתאומית באתרים שונים: 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 אתה משתמש בVPN בשרת הצרפתי? א"כ תעבור לשרת הישראלי.
  • נסטיק ללא תשלום חודשי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @shraga אמר בנסטיק ללא תשלום חודשי: ב019 אפשר לכאורה לבטל/להקפיא את הקו בד"כ בחברות התקשורת, ניתן להקפיא קו רק למשך חודש או משהו כזה, לאחמ"כ זה מבוטל אוטומטית.
  • שוב בלוסטאקס

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    759 צפיות
    האברךה
    @meravh23 אמר בשוב בלוסטאקס: חברים שלום. כפי שכתבתי שהבלוסטאקס אצלי נתקע ולא פעל, הפתרון היחיד היה איפוס של המחשב ואכן חזר לעבוד מצוין. רק שהתעוררה בעיה המחשב שלי עם מסך מגע נשלף ומשום מה הבלוסטאקס לא עובד עם המגע רק עם העכבר. רק בין כרטיסיות אני יכול לעבור עם מגע אבל בתוך הכרטיסיות-הגדרות/אפליקציות/דפדפן המגע לא עובד וזה מאוד מקשה על העבודה. למישהו יש מושג מה הבעיה והפתרון לעניין? זה כבר מתאים יותר לפורום תחומים. וגם כנראה יהיה לך שם מענה מהיר יותר ומקצועי יותר.
  • סמרטפון ללא אינטרנט!

9
    4 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ע
    @שואף משום מה נראה לי כי הדיון ע"כ, אינו מתאים לפורום פה, אלא ל'תחומים'. בכ"א, לנטפרי אין עדיין מניות בסמסונג, לא?!... (כך שזה לא ממש קשור אליה..).
  • 012 על ספק הראל? יש מידע??

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    @חסידיש מרכזיה
  • מניעת תמונות מכל וכל

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    @מבין-מקצועי @ליכט אמר במניעת תמונות מכל וכל: כבר דובר רבות כאן בפורום על אפשרות של טיימר, אך לבינתיים זה לא קיים. יש רק את האפשרות של זמנים קבועים ביום, וכפי שהזכיר @עברי-אנכי.
  • רוב האתרים הוותיקים שלי נפתחים לי פתאום ב'שגיאה'

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    532 צפיות
    9579
    @משב בגלישה בסתר זה גם קורה?