• 1 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    רוצה לדעתר
    @נטפריס אמר ביד 2 חידשו את האתר, וכל אלפי התמונות המופיעות באתר נשלחות לבדיקה מחדש.: אני לא יודע למה אצלי זה שונה, אבל לי הוא מפנה מייד לכתובת הזו http://www.yad2.co.il/Nadlan/sales.php ושם הכל נראה כבעבר. עכשיו גם אצלי מופיע הישן, מעניין מה הפשט? אולי היו בעיות בחדש אז החזירו לבנתיים את הישן עד שיעבוד חלק..
  • הגברת מהירות האינטרנט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    625 צפיות
    נטפריסנ
    באיזה ספק אתה? והאם אתה עם נטסטיק?
  • שאלה בקשר לWI-FI של מצלמה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    משפחת כהןמ
    @מנתק אמר בשאלה בקשר לWI-FI של מצלמה: @מעמד אמר בשאלה בקשר לWI-FI של מצלמה: האם יש בזה בעיה שאפשר להתחבר לאינטרנט או שלא וזה רק משמש לרשת ביתית לשליחה למחשב הביתי ? יש ויש - יש כאלו המשמשים רק להעברת קבצים למחשב ויש גם עם גלישה למקומות בעייתים האם המצלמות של קנון מסדרת XS החדשות בעייתיות מבחינה זו? יש צורך לנתק? אילו מצלמות ודגמים מכילים ויפי 'נקי' בלי גלישה פסולה?
  • נשאלתי שאלה מתקילה על נטפרי, מה עונים?

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    איך מקבלים הרשאת פעילות לתוסף מכלול
  • שימוש לא חוקי בניק "נטפרי" בפרוג.

20
    16 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    עכשיו עובד
  • מה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!

38
    1 הצבעות
    38 פוסטים
    6k צפיות
    ש
    מנין לך מספר הטלפניות התמונות של המשרד מסוננות בנטפרי:
  • תוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה:

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @הקטן אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה:: @האברך אמר בתוכנת ווייפרי - במחשב בעבודה:: @מנתק ידידי היקר!!! לכאו' יל"ד שזה ממש מכשול לכתוב כאן את הדרך לעקוף את ווייפרי. לא רואה שכתובים פה דרכי עקיפה עריכה: עכשיו ראיתי שידידי הרב @מנתק ערך את ההודעה שלו ומחק את הרמז שכתב לדרך לעקיפת ווייפרי...
  • נטפרי על מחשב אחד בתוך משרד שכל המחשבים על שרת אחד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    גם אני חשבתי שמדובר בטרמינל, ככל הנראה מדובר בסינון משתמש בודד בשרת טרמינל, והתשובה היא כמו ש @baruch ענה
  • שגיאה בהרשמה למעונות - היום האחרון לרישום.

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @yonig20 אני עשיתי הרבה פעמים בכרום בלבד ולא ראיתי שום בעיה
  • ג'מבו מייל

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    176k צפיות
    ליכטל
    @מעמד כי זה כבר פורסם לציבור! (כאן בפורום).
  • מדהים!! מקבלים כסף על צפייה

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    זה רמאות https://loxotrons.ru/webdengi_eng?page=2#comments
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    844 צפיות
    סופרס
    @אפשוטער-יוד @shraga גם אצלי היתה אותו בעיה, וזה הסתדר בשעות האחרונות.
  • שגיאת אבטחה באאוטלוק

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    3k צפיות
    Z
    @a0533057932 תתקשר אלי
  • קניית נקודות

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    א
    אולי אחד מהנהלים שמסתובבים כאו יעזרו לי ויוסיפו לי נקודות באופן ידני, ואתרום 50 ש"ח בנדרים פלוס? בכל אופן מה שמדברים על כל המידע באינטרנט זה לא בעברית ומידע בעברית זה לכוארה פחות ממיליונית מה שכתוב שם... וכמובן שהתכוונתי בבדיחותא... אבל יש בזה משהו כי כמו שאני נכנס לאתרים מסוימים ואני לא לא גולש למקומות מוזרים סביר להניח שיהיו עוד שירצו את אותו דבר, או כאלו שכבר רצו רק שלא רצו לבזבז נקודות על האתרים ההם...
  • כיצד אדע כמה השתמשתי מה - 3 ג'יגה שקצוב לי לגלישה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    3
    @beri.zip ראיתי נטסטיקים שאפשר להגדיר מתי מתחיל החבילה
  • תמונות במייל שנשלחות לבדיקה

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    שלום על ישראלש
    @ליכט בדיוק היום קיבלתי מייל עם כמה קבצים וכולם הוצגו צ'יקצ'אק. בואתו רגע עלתה בי מחשבה, 'מה מג'יקוד רוצה? הכל טוב!!'... ככה זה כשרגילים לפינוקים...
  • עזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    8k צפיות
    חיבורח
    @מוגן מהירות של מודם בדור 4 יכולה להגיע מבחינת היכולת של המכשיר למהירות של 100 מגה ויותר. בפועל זה לא ככה וזה תלוי מאוד בקירבה שלך לאנטנה, בעומס, במחשב ובעוד פרמטרים. אצלי לדוג' המהירות יכולה לנוע בין 10 מגה ל50 מגה. לפעמים ככה ולפעמים ככה.
  • תשתית הוט

80
    0 הצבעות
    80 פוסטים
    16k צפיות
    WWWW
    @aiib אמר בתשתית הוט: @נטפריס לשעבר?! [מנהל פורום לשעבר] http://forum.netfree.link/topic/3059/צנזור-סרטונים-חסומים-מהתמונות-הבעייתיות-שבה/89
  • שוב וייז

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    הקטןה
    @ilanmat0 אמר בשוב וייז: תודה. אבל ניסיתי ולא עזר. הפתרון הוא רק תעודת אבטחה אבל את זה אני לא יכול לעשות בגלל שאין לי רוט למכשיר וגם לא הצלחתי לעשות לו. זה מכשיר מולטימדיה לרכב סיני עם אנדרואיד 7 אני מקוה שעשית גם הפעלה מחדש. נראה לי שבמערכות כאלו לעשות הפעלה מחדש גמור לא רק כיבוי והדלקת המסך זה דורש לכבות את האוטו לאיזה זמן חוץ מזה דבר עם @מנתק לגבי מערכות מולטימדיה
  • גם לכם יש ניתוקים ב019?

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    7k צפיות
    מ
    לאחרונה אני רואה איטיות ושיבושי קליטה גם בטלפון הסלולרי (הוט מובייל) כך שזה לא קשור רק ל019. מישהו אמר לי שמצרים פגעה באנתנות של דאעש ולכן זה גורם שיבושים האם כל מי שיש לו שיבושים בסלולר זה מאזור הדרום ? או גם שאר חלקי הארץ ?