• נושא זה נמחק!

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    441 צפיות
    אין תגובות
  • האם WiFree מבטל את הBluetooth?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    801 צפיות
    Shalom12S
    @clickone אמר בהאם WiFree מבטל את הBluetooth?: @Shalom12 איזה גירסה מותקנת אצלך? 2.8? לא מבטל..... נראה לי שגירסה ישנה יותר בעבר עשתה לי קצת בעיות עם הבלוטוס 2.8 בסוף התברר שזה קשור לבעיה אחרת. תודה.
  • vpn אניוור לא הסכים להתחבר - טופל.

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    איש-אחדא
    האמת שחשבתי מיידית על האופציות האלו, אבל היה נראה לי שההודעה מתקבלת באופן אקראי ולאו בדווקא באתרים שנכנסתי אליהם בעבר. אבל אולי לא. בכל אופן, בינתיים זה לא כל כך מפריע לי, זה קורה פעם ב... אז לא שווה לי למחוק קוקיז ולהתנתק מכל האתרים שזוכרים אותי. אם יהיה בעיות בהמשך אעדכן בל"נ. תודה רבה!
  • טאבלט הדרן

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @חובת-הלבבות לי הייתה אותה בעיה ואם אין לי טעות הפיתרון כן היה גלישה דרך הסים אבל אחרי שהתחברתי פעם אחת הכל זרם חלק
  • גלישה בווייז במולטידמדיה של רכב

ווייז
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    ע
    @davidb26 יש אפשרות להחליף לך/לפרוץ את תוכנת ההפעלה במולטימדיה, במשהו פתוח ? צריך לברר אצל טכנאי מערכות שמבין בזה.
  • מייל בלבד בחיבור קווי

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    6k צפיות
    סופרס
    @הושעיה אמר במייל בלבד בחיבור קווי: @abc תודה! שאני יבין עד הסוף, זו התוכנה של נתיב שאם מתקינים אותה כשהאאוטלוק פעיל, היא חוסמת את הגלישה ומשאירה את האאוטלוק? וההסרה עולה 100 ש"ח? ועוד שאלות: אפליקציית דואר של ווינדוס 10 גם יכולה להיות פעילה, או רק אאוטלוק? והאם יהיה אפשר לעבוד עם מדפסת אלחוטית? תודה רבה על המענה!! בהחלט כך. וגם אנטי ווירוס מתעדכן, וגם שליטה מרחוק. לגבי מדפסת לא ניסיתי, אבל מסתבר שאמור לעבוד.
  • נקודות

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ח
    נחמד לדעת...
  • מה פירוש 404

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    749 צפיות
    9579
    @הקטן זה אומר שגם אם תבקש בדיקה של הדף הזה לא תגיע לשום מקום,
  • ניטרול זמני של לוח מגע

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    917 צפיות
    ג
    @האברך אמר בניטרול זמני של לוח מגע: @גד ראה כאן תודה, אבל גם אצלי (כמו השואל שם) אין את אופציית ההסרה. חוץ מזה, אני הרבה פעמים כן משתמש במגע (למרות שיש לי מסך מגע), כך שאני מחפש אופציה להפסקה זמנית, אך לא קבועה.
  • הצעת שיפור באתר של צביצבי

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    @NDS אמר בהצעת שיפור באתר של צביצבי: @WWW אמר בהצעת שיפור באתר של צביצבי: @NDS ומי יידע? תחפש בגוגל, ותעדכן לטובת הכלל. ואז מובטחני שמה שאכתוב כתיאור אז ר' צביצבי יעלה את זה לאתר שלו ? כן, בל"נ.
  • נטפרי ביחד עם אתרוג הולך?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    beri.zipB
    @frize37 במחשב שלי מותקנת תעודת אבטחה גם של אתרוג וגם של נטפרי ונראה לי גם של נתיב ואין שום בעיה
  • בעיות בממשק ג'מייל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    שלום על ישראלש
    @אלחנן-12 השורה המאוקססת לרוחב כראה היה איזה פרסום לא טוב של גוגל. נראה לי שאצל כולם זה היה. [דוקא אני שמח לראות את זה, ולדעת שניצלתי מעוד משהו שבלי נטפרי הייתי רואה גם אם אני לא רוצה...]
  • הגשת תלונה משרד התחבורה

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    4k צפיות
    י
    @חיבור אמר בהגשת תלונה משרד התחבורה: @יעקב.ק אמר בהגשת תלונה משרד התחבורה: ב"ה אחרי רבות בשנים נאמר לי בחברת 019 שהבעייה לשלוח תלונה לא קשורה אליהם , והם הפנו אותי לשירות נטפרי וסוף כל סוף בנטפרי עלו על הבעייה שזה ריבוי ip (אין לי מושג מה זה אולי מישהו כאן יודע אולי @957 @baruch ) ושאפנה למשרד התחבורה ובינתיים שאשלח דך פיירפוקס שב"ה מצליח. ואכן פניתי וקיבלתי תשובה מהם היום שהבעייה ידועה והם צריכים לנתח את המצב. עוד משהו שטופל מאחורי הקלעים... ב"ה שהכל הסתדר
  • הצעה לשיפור: פרטי הסרטון ב YouTube ללא בדיקת וידאו.

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    לדעתי אפשר לפתוח את האלמנטים הבאים DIV -id= info-contents DIV - id=container שזה כולל גם את תאריך פרסום הסרטון וגם ע"י מי פורסם. ואולי לנסות להגביל קטגוריות מסוימות .
  • לר' זאב אם אפשר להוסיף STAY FOCUS לכרום

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    zvizviZ
    @loters אמר בלר' זאב אם אפשר להוסיף STAY FOCUS לכרום: המתכון להמנע מהסחות הדעת שנמצאות לאינסוף באינטרנט תודה הועלה: https://softwares.center/stayfocusd/
  • איך עוקבים באיזה אתרים המחשב משתמש

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @גד אולי תחסום את תגית הזאת http://forum.netfree.link/topic/3529/תגית-לחסימת-עדכוני-ווינדוס/2
  • חשבונות נשתמשים בווינדוס

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    @אייזיק-דייטש אני חיפשתי איך עושים את ההגדרה של קבצים פרטיים ואני לא מוצא את זה בוינדוס 10 (אולי זה נמצא בוינדוס 7 או אחורה ב XP) בכל אופן ההגדרה הבסיית היא עניין של הרשאות תוכל לראות ע"י לחיצה על מאפיינים בכרטיסיה אבטחה ולהגדיר איזה יוזרים יכולים לגשת וכנראה ניתן להגדיר גם איזה מנהלים. השיטה החזקה יותר EFS: לפני שאתם חושבים להשתמש בזה תקראו את המסמך הזה: http://support.microsoft.co.il/efs-encrypted-file-system/ מכיון שאם תשכחו את הסיסמה או תאפסו אותה ע"י המנהל וכדו' ולא תשמרו מפתח גיבוי הקבצים יינעלו. מאפייני קובץ או תיקיה > מתקדם > הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים
  • Google Keep

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    591 צפיות
    אין תגובות
  • עקב תקלה ב012 ניתן להשיג אותנו בקו השני 0722169050

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    606 צפיות
    בן של מלךב
    התקלה סודרה ניתן לחייג גם משני וגם לראשי 0722132999
  • עריכת סרטים בגוגל תמונות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    795 צפיות
    A
    @shraga עכשיו אני יעשה את זה אבל לפעמים כדאי לשאול בפורום ולחסוך את הזמן שלי ושלה הרי בדיוק בשביל זה הפורום קיים...