• תרבות חיצונית?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @זהיר אני חולק עליך, אכן הדברים שם פונים לציבור החילוני, אבל החומר שם מאוד עשיר, ובכלל לא רדודה. אכן יש שם דברים שעשויים למשוך את האנשים הלא דתיים לשם, ואולי לזה אתה קורא רדוד, אבל גם זה נעשה ברמה ובאיכות
  • זהירות! התשקורת הכללית מסתובבת כאן!!

11
    21 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    זהירז
    @GolanArt אמר בזהירות! התשקורת הכללית מסתובבת כאן!!: והיי אתה מ"הארץ" אם כבר אתה פה מסתובב ביננו, אני מזמין אותך להתקרב פעם בחיים לרדיוס שלנו, לראות דברים הפוכים ממה שינקת מהשקרים של מי שקדם אותך, או מהקומדיות של אמנון... חבר'ה, כן אתם מ'שם' - תהיו הוגנים - לפחות פעם אחת... (ככה גם תוכלו להסתובב בהפגנות נגד השחיתות עם מצפון הוגן...).
  • שיתוף איך לבטל את הנעילה באנדרואיד עם התעודת אבטחה נטפרי

3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    949 צפיות
    A
    יש תוכנה שקוראים NO LOCK שפותרת בלא רוט
  • ניהול דף עיסקי בפייסבוק

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @shukiha אמר בניהול דף עיסקי בפייסבוק: #239228 רישום באמצעות חשבון פייסבוק לא יעבוד. שלח הקלטה של הרישום הרגיל. בהצלחה
  • רשת פתוחה במחשב נייד עם חסימה של נטפרי - אפשרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    ע
    @אבצן אמר ברשת פתוחה במחשב נייד עם חסימה של נטפרי - אפשרי?: יש לי מחשב נייד שהותקנה עליו חסימה של נטפרי. אני מגיע למלון ששם יש רשת פתוחה. אני מעונין להתחבר לרשת, ולהשאר מסונן. מה האפשרויות? תודה! אם כוונתך שהותקנה עליו תוכנת WiFree, אז כל עוד הרשת של המלון אינה מנוטרת ע"י נטפרי [והיא פתוחה ר"ל..], מחשבך חסום! ולא תוכל לגלוש כלל. הן זהו כל עניינה של תוכנה זו, לחסום גלישות מוייפיי פתוחים ופרוצים. אין אפשרות ל'עקוף' או ל'התגבר', רק ע"י הסרת התוכנה [ח"ו..], וזה בעלות סימלית [למניעת רצון זה], של 100 ש"ח, ח"פ, לטובת מפעל נטפרי. עבור מקרים כשלך, תוכננה תוכנת - anywhere, אשר נותנת אפשרות חיבור לסינון של נטפרי מעל כל רשת (לא מסוננת, כבבתי מלון, טרמינלים, וכיוצ"ב) באמצעות שירות ה-VPN של נטפרי. התוכנה בודקת ומנסה חיבור במס' תצורות של VPN עד לחיבור יציב לנטפרי. חשוב לדעת מה בדיוק הותקן אצלך, ואיך לעבוד עם מה שיש!
  • בקשת עזרה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @תמר http://netfree.link/wiki/רשימת_משווקים_של_019 רשימת המשווקים של 019.
  • "מהיום" ! או בקרוב?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @הגוף-והנפש באנר שמתפרסם בוידאו טוב זה שרות שלי ש @GolanArt עיצב, ו @meir משווק, של קו מיוחד לסמס / פקסים / הודעת קוליות, שכל ההודעות שמגיעות לשם עוברות ישר למייל. כמו כן יש עוד שירותים מפתיעים כמו מי חיפש אותי, נתב מיילים ועוד....
  • וינדוס 10

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    833 צפיות
    WWWW
    @שלום-עולם הכחול, להעביר לרקע. השני, ללמוד עוד.
  • האם אפשר להתקין WiFree על מערכת ההפעלה Windows 10 Mobile.

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @עברי-אנכי ואחרים, כן? ו... נראה לי שהם יודעים מה המגבלה...
  • בעיות במודם מאז השדרוג ל1709 בווינדוס 10

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    Y
    @bibi יש עדכון של מיקרוסופט קישור להורדת העדכון מהשרת מיקרוסופט https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4051963 הסבר באתר של מיקרוסופט מה התיקונים של העדכון https://support.microsoft.com/en-us/help/4051963
  • נטפרי מתפרסמת...

30
    9 הצבעות
    30 פוסטים
    5k צפיות
    ChocolateC
    @GolanArt שכח להוסיף הפרסומת שלו [image: 1514979505920-314142-9f03fec5ba1ceae26c10d0ad2110f42b.jpg]
  • ווייפרי בווינדוס XP

וייפרי וינדוס xp
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @ליכט אמר בווייפרי בווינדוס XP: @האברך לא. תודה.
  • Installing yarm with NPM

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    שלום על ישראלש
    רבותי, דאָס איז נישט שיין. ביז איך גאַט געוויינט צו ייִדיש, שוין ענגליש?
  • אתר תוכנות להורדה - העזרה שלכם

8
    7 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    שלום עולםש
    @3-פינות אמר באתר תוכנות להורדה - העזרה שלכם: למה שלא תעשה כמה פרסומות? ידוע שבכל לשם שמיים אתה צריך קצת שלא לשמה שיחזיק אותו... סתם ככה דרך אגב הייתי מציע לך ליצור דף באתר שיוכלו לשלוח לך עדכונים לתוכנות/תוכנות להעלאה. מי יפרסם שם? (זה לא חדשות או בראש כל דף נטפרי)
  • יש לי בעיה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    תזכור בכל תקלה או בעיה תתחיל בבדיקה פשוטה. תיכנס ל 1.2.3.4 או ל 414.co.il ותפעיל את בודק הבעיות האוטומטי.
  • תמונות שקבוע לא מוצגות באתר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    819 צפיות
    ליכטל
    @nechami כפי ש @שי כבר ציטט מהויקי, הבעיה היא שהתמונות באתר מאוחסנות בכתובת אחרת. במקרה הזה הן מאוחסנות כאן: https://d1a9v60rjx2a4v.cloudfront.net/
  • נמצא הגורם לניתוקים -לא קשור לספק (סים כשר)

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    גם לי 019
  • טאבלט לא מתחבר ל WIFI

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    N
    תודה. אני בכלל לא מצליחה להכנס לאינטרנט, איך אתקין תעודת אבטחה?
  • תזכורת. בעקבות כל מיני תלונות.

5
    17 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @תנחום-ש חשבתי על זה, בכ"ז אפשר להבהיר זאת במייל עצמו, צריך לדעת איך לנסח את זה.
  • תוספים לגמייל?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    @דברים-בטלים אמר בתוספים לגמייל?: @Chocolate אתה סתם מציע כן