• תעודת אבטחה לאייפד

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    dagishD
    @shraga אמר בתעודת אבטחה לאייפד: @dagish תנסה את זה http://wiki.netfree.link/index.php/התקנת_תעודה_בדפדפן_כרום_בלינוקס התקנתי, לא עוזר. מיועד למערכת לינוקס.
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    א
    מזכיר את הסיפור עם האוצר שמתחת לגשר בקרקוב... העיקר שנמצא הפתרון המיוחל.
  • בעיה העדכון של וינדוס

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מוגןמ
    @aiib אמר בבעיה העדכון של וינדוס: @XV98121 לא קשור בכלל לנטפרי פשוט אין לך מקום במחשב כדי לעדכן כי לפעמים עדכונים לוקחים 15 ג'יגה!! מה שאני כן יכול לייעץ לך כי מסתבר שלאחרונה [בחודש האחרון או קצת יותר] עדכנת את המחשב וווינדוס עדיין לא מחק לך את החלונות הקודם כי הוא נותן לך צ'אנס לחזור בך. פשוט תמחוק את הקבצים של העדכון הקודם קודם ואז יהיה לך מקום. יש כאן קצת בלבול ואעשה סדר, ההודעה שהעלתי שמראה שאין מקום היא בשביל לעדכן את וינדוס 10, ולזה באמת אין לי מקום, אך ההודעה שמראה שגיאה בעדכונים אינה מחמת שאין מקום, ורק יש לו בעיה עם הגישה למחשב מה שרואים גם בהקלטה. (ואני חוזר ומבקש שוב מכל מי שגולש דרך VPN, והתקין את התוכנה של החסימה על הWI FI, שיעדכן אותי האם גם אצלו אין גישה לעדכונים) תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.
  • 019 טלזר - מחיר יקר יותר למנויי נטפרי?

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    @הונגרי אמר ב019 טלזר - מחיר יקר יותר למנויי נטפרי?: אבל נטפרי הביא להם הרבה לקוחות, שאם לא נטפרי נראה לי אף אחד כמעט לא היה שומע על טלזר (לפחות אני שמעתי שיש כזה חברה קטנה, אבל אף פעם לא הייתי חושב ללכת לחברה קטנה ולא מוכרת). ובכן אתה טוען שמן הראוי מצד הישר והטוב, שהם לא יקחו יותר ממשתמשי נטפרי..... אולי אתה 'צודק'. אך כפי שנכתב לעיל, המציאות בכל החברות בשוק בכל מוצר שהוא, שהמחירים נקבעים לפי תחרות ולא לפי צדק.... לא בגלל שאני יש לי כיפה על הראש ורוצה להיות ירא לדבר ה' אני צריך לשלם יותר. גם הם יודעים כנראה את הסוד שבגלל שאתה ירא לדבר ה' תהיה מוכן לשלם יותר, כך שמולך (ומול כל הלקוחות שכמותך) אין להם מתחרה, ואין להם סיבה להוריד את המחיר. אני לא בא 'להצדיק' אותם, אני רק מנסה להסביר שתלונות וטענות לא יועילו במאומה במקום שאין תחרות.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    22 צפיות
  • סרטון html שלא נתמך

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    P
    @shraga #233435
  • סינון בתוך המייל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ת
    תודה רבה! באמת שמחתי לראות תשובה כ"כ מהירה. זריזים מקדימים.
  • בעיית ההעלאת תוכנה לאחר התקנת אנטי וירוס אווסט

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    beri.zipB
    @XV98121 @שלום-על-ישראל חלק מהתוכנות זה של הכרטיס גרפי של המחשב וכד' שזה רק מאט את המחשב אם הם מבוטלות לדוגמא זה: @XV98121 אמר בבעיית ההעלאת תוכנה לאחר התקנת אנטי וירוס אווסט: למשל המקשים בשמאלים של הF1 והF2 וכו' הפסיקו לעבוד, וכמו"כ הVPN של נטפרי לא התחבר לי. זה בגלל השבתת התוכנה של נטפרי והתוכנה שאחראית על המקלדת
  • ויקיפדיה חדשה?! על חשבון מה?!?

49
    3 הצבעות
    49 פוסטים
    10k צפיות
    זהירז
    @האברך אמר בויקיפדיה חדשה?! על חשבון מה?!?: סליחה, צודק, טעיתי. שִׁבְעָה דְבָרִים בַּגֹּלֶם וְשִׁבְעָה בֶחָכָם. חָכָם אֵינוֹ מְדַבֵּר בִּפְנֵי מִי שֶׁהוּא גָדוֹל מִמֶּנּוּ בְחָכְמָה וּבְמִנְיָן , וְאֵינוֹ נִכְנָס לְתוֹךְ דִּבְרֵי חֲבֵרוֹ, וְאֵינוֹ נִבְהָל לְהָשִׁיב, שׁוֹאֵל כָּעִנְיָן וּמֵשִׁיב כַּהֲלָכָה, וְאוֹמֵר עַל רִאשׁוֹן רִאשׁוֹן וְעַל אַחֲרוֹן אַחֲרוֹן, וְעַל מַה שֶּׁלֹּא שָׁמַע, אוֹמֵר לֹא שָׁמָעְתִּי, וּמוֹדֶה עַל הָאֱמֶת. וְחִלּוּפֵיהֶן בַּגֹּלֶם: (אבות פ"ה, מ"ז). ועי' סוטה דף ז ע"ב.
  • מה יכול להיות הבעיה בזה???

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    דברים בטליםד
    @shraga שלחתי נעדכן!
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    הזמנתי. תודה לכולם
  • ברירת מחדל בקבצי PDF

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @aiib בהחלט אין סיבה 'לעבור' על הויקי. רק לבדוק את הערך הספציפי לפני ששואלים....
  • שיחזור עבודה בWORD

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    666 צפיות
    ע
    @מתושלח ביקשו פה אין סוף פעמים לא להעלות נושאים שלא שייכים לנטפרי. אבל כדי לא לעזוב יהודי לבדו: בדר"כ כשפותחים את הוורד מחדש, הוא מציג בחלונית בצד קבצים שנסגרו לא ע"י המשתמש. ישנה תיקיית מערכת של וורד, בה הוא שומר קבצים זמניים, ואתה יכול נסות שם. במרכז התמיכה של מייקרוסופט, תמצא את כל שאר המידע. בהצלחה!
  • סימון תמונה בעייתית במייל?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    @WWW כמדומני שזה מסנן רק את התצוגה המקדימה, לא את הורדת הקבצים, אדרבה תנסה ותעדכן
  • סימון וידאו

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    740 צפיות
    ליכטל
    @שלום-עולם אין אפשרות 'לסמן' וידאו. אפשר לדווח עליה דרך 'דווח על תוכן לא ראוי'. ראה כאן בהרחבה.
  • הגדרות סינון אחרות במחשב אחר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    701 צפיות
    ליכטל
    @גד לא.
  • הורדת כמות קבצים ביחד בג'מבו מייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @האברך אמר בהורדת כמות קבצים ביחד בג'מבו מייל: @מי-האיש אמר בהורדת כמות קבצים ביחד בג'מבו מייל: @האברך אמר בהורדת כמות קבצים ביחד בג'מבו מייל: @מי-האיש אתה צריך ללחוץ על לחצן ההורדה שנמצא למעלה. אני עושה את זה, וזה מוריד את דף האינטרנט במקום את הקבצים המצורפים שמתי לב שזה בעיה בכרום ולא באקספלורר, יש לזה הסבר הגיוני? לי יש כרום ויורדים כל הקבצים ביחד. לדעתי זה כנראה משהו בהגדרות. אולי תנסה לאפס את כרום. תיכנס ל-3 נקודות שלמעלה בצד שמאל > הגדרות > רד עד למטה (תפתח את 'מתקדם') יש שם איפוס הגדרות לברירת מחדל. או שתתקין מחדש את כרום. תודה רבה! עשיתי כעצתך לאפס את ההגדרות וזה כעת עובד.
  • יצירת קבוצה לשליחת מייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    NDSN
    אף פעם לא הבנתי מה הלחץ הגדול שח"ו יגלו שם של מישהו פה. מישהו פה עושה דברים שליליים או פליליים וכו' (נכון גם אני נסתר אבל זה בגלל מנהג המקום...)
  • נקודות שנעלמו

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @טובי שלח פניה חדשה לפניות כאלו אין צורך בנקודות
  • אפליקציה לאנדרואיד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    דברים בטליםד
    אולי פה יעזרו לי אם אפשר אפליקציית צאט לאנדרואיד?