• נושא זה נמחק!

נעול
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    382 צפיות
  • האם אתר "לדעת" אכן ראוי למגזר החרדי?

נעול
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @פרי פניות על בקשה לחסימת ופתיחת אתרים אין מקומם כאן בפורום, ניתן לפנות במערכת הפניות של נטפרי , או לועידת הרבנים לביצור חומות הדת, בנוסף כברירת מחדל התגיות הנל מגיעות חסומות בהגדרות הסינון, והם פתוחות אך ורק למי שפתח את זה ידנית.
  • Google Sheets

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    949 צפיות
    נטפרנדנ
    @שלו' ב"ה זה הסתדר תודות לצוות המסור של נטפרי
  • לא ניתן להיכנס להקלטה דרך כתובת 20.414

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    704 צפיות
    חיבורח
    @Shalom12 אמר בלא ניתן להיכנס להקלטה דרך כתובת 20.414: כשנכנסים לכתובת 20.414.co.il הכתובת הנכונה : 21.414.co.il
  • הורדת תוכנות מאתר מאושר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    751 צפיות
    9579
    @6262 שים לב בחלק מהמקרים ההורדה מתבצעת ממקור אחר, לגבי תוכנת radmin תוכל להוריד מכאן את גרסת הserver , ומכאן את גירסת הviwer .
  • *********** נחסם?

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    702 צפיות
    baruchB
    אמנם אתה שאלת על אתר למה הוא נחסם, אבל התשובה היחידה שתוכל לקבל בפורום על שאלה חוזרת, זו חסימה אישית שלך בפורום.
  • חסימת טבלאט למחצה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    801 צפיות
    יעקב ישראלי
    @NDS אמר בחסימת טבלאט למחצה: למישהו מידע מי בב"ב יוכל לחסום טבלאט של סמסונג אך לא לנתקו לגמרי מהרשת אלא שיעבוד מייל והאנגאוטס -וכן האם יש לרבותינו איזה בעיה בזה כי אמרו לי שבעקרון טבלאט הוא אייפון לכל דבר רק גדול יותר (וכלשונם "אין בין אייפון לטבלאט אלא שיעור בלבד")? אכן אפשר לעשות את זה אבל עם קצת ידע זה פרוץ בחזרה
  • רשת של x2one

34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    8k צפיות
    הגוף והנפשה
    רציתי לעדכן כי בימים האחרונים בוייז בלבד של הדרן חסמו את ה פטפטת כך שאין גם גישה לחלק הזה.
  • נט סטיק מאד איטי

31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    6k צפיות
    סמויס
    @סופר אמר בנט סטיק מאד איטי: @מתושלח אני ממליץ מאוד על נטסטיק מאוד טוב, ועולה מאתיים ש"ח (-בדר"כ) מה שידוע לי שאפשר לרכוש אותו אצל פלאזול באשדוד, קוראים לזה VINN מחברת turkcell. וכאן ראיתי את זה ב75 ש"ח, מעניין אם זה אותו דבר, כי לא כתוב שם פרטים ע"ז. מוכרים רק לחנויות. מינימום הזמנה 500 ש"ח
  • K9 על נטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @ליכט כתובת הזאת עם הכוכבית הגדרתי כבר לפני שראיתי את תגובתך הראשונה ובכ"ז הסמל לא הופיע.
  • הודעות מוזרות בבדיקת תמונות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    @האחרון-שבעם אמר בהודעות מוזרות בבדיקת תמונות: לאחרונה יש יותר מידי פעמים את ההודעות "חריגה אנא המתן" ו"תמונה מוטמעת לא נבדק"... מה זה אומר????????? אולי כדאי להזכיר לציבור שבתוסף של נטפרי לכרום יש אפשרות "אל תשלח תמונות לבדיקה" זה יקל על כולנו. אגב, לר'@zvizvi - כדאי גם להוסיף את זה באתר בדברי ההסבר על התוסף.
  • שאלה:יש לי את אותו נטסטיק ואותה בעיה הצלחת לסדר את זה ???

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    985 צפיות
    זהירז
    @theredjaguar אולי ושמא התוכנה שניתנת להורדה כאן תעזור? (היא מעדכנת דרייברים אוטומטית).
  • עזרה: סים וויז בלבד

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    ע
    @meir הנושא כבר נטחן די הרבה בפורום - עיין http://forum.netfree.link/topic/2400/תקלה-בוייז/150. בכ"מ, בכל סים של נטפרי - מניסיוני האישי, ואינני נציג נטפרי (), בחצי השעה הראשונה הוא מתפקד חלק, ואח"כ מאבד את הרשת. הפיתרון, לאתחל את המכשיר מחדש, לעוד חצי שעה, או במקרה של מכשיר פרוץ - התקנת תעודת האבטחה של הקוסם @magicode .
  • בעיה עם wifree

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    62626
    בימים האחרונים בזמן שימוש כבד ברשת (העלאת קבצים גדולים שלוקחת זמן רב) תוכנת וויפרי חוסמת את המחשב למרות שהוא ממשיך להיות מחובר לספק כשר. רק אתחול שרות משחרר את זה.
  • תוצאות חיפוש בגוגל רעיון ל'ציפור

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    916 צפיות
    שלום עולםש
    @WWW אמר בתוצאות חיפוש בגוגל רעיון ל'ציפור: @הגוף-והנפש אמר בתוצאות חיפוש בגוגל רעיון ל'ציפור: לדוגמא אני מחפש נושא מסויים ונכנס לכל קישור בנפרד ובמקום להזכר לאיזה נכנסתי ואיזה לא, פשוט לאחר שהתוצאה הספציפית לא רלוונטית נוריד אותה לבד. בד"כ הקישור שכבר נלחץ, מקבל צבע סגול. אבל זה לא מסמן אם התוצאה היתה נכונה או לא כמו ש @הגוף-והנפש רוצה
  • 25 הצבעות
    3 פוסטים
    886 צפיות
    חיםח
    גרפיקאי גם אני מצטרף לבקשה זו ואני בטוח שיהיו עוד הרבה שיהיו מרוצים מתוכנית כזו,
  • אתר תוכנות נוח מאוד שפתוח

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    988 צפיות
    י
    @יעקב-ישראל אמר באתר תוכנות נוח מאוד שפתוח: ישנו אתר תוכנות נוח מאוד שפתוח וכל ההורדות עובדות הנה הקישור זה כמובן חוץ מהאתר של ר' @zvizvi כנ"ל http://takala.co.il/כל_התוכנות.aspx
  • מה עושים עם שגיאת 007 של ג'ימייל?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    911 צפיות
    מ
    @שלום-על-ישראל אני באזור י-ם
  • אפליקציית הגיבוי של גוגל דרייב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות