• בעיה בפוסטים בפורם

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @שלו' נשמע לפי התיאור שזה בעיה בדפדפן שלך. תשדרג לגירסה האחרונה.
  • קומפוננטים של סקצאפ

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    3k צפיות
    GolanArtG
    @רבקי-W אמר בקומפוננטים של סקצאפ: היי לכולם! אני תמיד מורידה מודלים וקומפוננטים לסקצאפ מהאתר https://3dwarehouse.sketchup.com/?hl=fr אך עכשיו עם נטפרי האתר נפתח ואת רוב התמונות הוא מסתיר למרות שאין להם בעיה וכשאני פותחת אותם ומנסה להוריד זה לא הולך, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בענין, זה ממש דחוף לי! תודה רבה!! אולי כי זה הדף של הצרפתית.
  • גוגל דרייב.

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    613 צפיות
    אין תגובות
  • עזרה - לא ניתן להוריד קובץ זה

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @ww199ww מצויין! תעשה המשך ואחרי שהוא יפתח תהיה לך אופציית הורדה.
  • מצלמות הכותל

27
    13 הצבעות
    27 פוסטים
    10k צפיות
    גלינגג
    צריך להחליף את הקישור באתרים נפוצים לאתר של @957
  • תקנו אותי אם אני טועה....

אתחלתא atchalta.org atchalta
    66
    3 הצבעות
    66 פוסטים
    13k צפיות
    ezraE
    אגב כמדומני שבאתרוג בדיקת האתרים אינה ידנית אלא אוטומטית חלק מהמערכת הוא ודאי בהסתמכות על בינה מלאכותית
  • הודעות פרטיות

הודעות פרטיות
    82
    11 הצבעות
    82 פוסטים
    15k צפיות
    WWWW
    @ששלום לצורך שליחה מהמייל הרגיל כמייל שפתחת לפורום: בג'ימייל הרגיל שלך: כניסה ל 'הגדרות' > 'חשבונות ויבוא' > 'שלח דואר כ' > 'הוסף כתובת אימייל נוספת', ואז אתה כותב את כתובת המייל שפתחת לפורום, ואת השם שברצונך שיראו, ותסיר את הV מ'התייחס לכך בתור כינוי', ואז אתה צריך רק לאמת שזה המייל שלך, ומעכשיו אתה יכול לשלוח גם מהכתובת ההיא. (אפשר להוסיף ככה כמה וכמה כתובות). לצורך העברת המיילים למייל הרגיל שלך: בג'מייל שפתחת לפורום: כניסה ל 'הגדרות' > 'העברה וכו'' > לחיצה על 'הוסף כתובת להעברה' , ואז אתה צריך רק לאמת שזה המייל שלך, ולאחר האימות לסמן את 'העבר עותק וכו'' בדף הנ"ל (העברה וכו'). בהצלחה!
  • אפליקציה יפה ויעילה שנפתחה

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    האברךה
    @רובוט אמר באפליקציה יפה ויעילה שנפתחה: הכל באנגלית תתרגם את העמוד לעברית (לחצן ימני בעכבר>תרגם לENGLISHE, ואח"כ תבחר לתרגם מאנגלית לעברית)
  • מאיזה שירות לקוחות של הספקים אתם הכי מרוצים?

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    753 צפיות
    shragaS
    @ww199ww בהשראתך יצרתי את הטופס הזה http://forum.netfree.link/topic/2002/סקר-שביעות-רצון-ספקי-נטפרי
  • השגת סים נטפרי בחנויות הסלולר הכשרות

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    א
    נראה דבר נחוץ. אוי ואבוי אם כל אחד ימכור סימים מהבית במטרה לעשות כסף, הרי ימכור רק על מה שירויח יותר! ומחר גם ימכור מכשירים פסולים, ולא צריכים הכשר... כי מוכר מהבית... לא כולם יש להם המטרה של הסוכנים דידן.
  • אני המום! הכנתי קמפיין מדהים, ו...

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    שלום על ישראלש
    @משה-שטרן כנראה שזה לא מוצג אצלי. לא ידעתי שיש מצב כזה לכן כתבתי.
  • אבטחת אתרים בנט פרי

27
    1 הצבעות
    27 פוסטים
    6k צפיות
    למדן וידעןל
    אני יכול לומר לכם, אתמול מסרתי מחשב חדש ללקוח, וכשירות קפצתי למשרדו להראות לו קצת איך משתמשים במחשב (פעם ראשונה שלו...) הסינון היה של אתרוג, ומיד בגלישה לגוגל קופץ מודעה חמודה שמבשרת שאם ברצונך לגלוש בצורה חלקה גם באתרים מאובטחים לחץ כאן להתקין את התעודה שלנו בחינם!! אתם מבינים איך עובדים היום...
  • אפליקציות ווינדוס לא נפתחים

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    547 צפיות
    אין תגובות
  • google scholar

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    973 צפיות
    מ
    אצלי translate.google פתוח
  • אתר מס הכנסה לא נפתח

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    4k צפיות
    ר
    המערכת לשידור דוחות שנתיים אכן נפתחה. אולי זו הייתה הסיבה אך אם כן זה הזוי מאחר במערכת לא בוצעו כל שינויים משנה קודמת וכל התוכניות וההבטחות עדיין לא מומשו. כל שנה נפתחת המערכת ואף פעם לא היתה קריסה כזו. גם ב-15 האתר אומנם נתקע אך נפתח, שלא כאתמול. לא חשוב, העיקר שזה מאחורינו. תודה ל @magicode !
  • איך מדווחים על תמונה ביד 2?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    936 צפיות
    N.ON
    יש שם אופציה של "הגדל תמונה" וזה מעביר אותך לתמונה אחרת. אז התמונה הגדולה חסומה. אין אפשרות ללחוץ לחצן ימני על התמונה.
  • איך מתגוננים מפני וירוס הכופר?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @tr אמר באיך מתגוננים מפני וירוס הכופר?: @ww199ww https://www.virustotal.com/ אחד הדברים שמלמדים לדעת אם זה אתר מתחזה וכדומה זה אם יש טעיות כתיב וכדומה. אז באתר ההוא יש טעות כתיב כשנרשמים לאתר ואחרי זה נכנסים שוב, והוא כותב לך "שחכת" סיסמה?
  • חיפוש בגוגל לאחר העידכון

חיפוש גוגל חיפוש
    28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    5k צפיות
    shragaS
    @בר-בי-רב אמר בחיפוש בגוגל לאחר העידכון: יש לי השערה שהתקלה היא לא של 019, וכמובן בודאי לא של נטפרי, אלא פשוט התנכלות של גוגל למנויי נטפרי, אני אישית מכיר אתר להורדת תוכנה לחסימת אינטרנט, וכשפותחים את הדף זה עושה אזהרה שהדף כאן מדי מלא מבקרים וכדו', עם איור של פקק מכוניות, ללא מתן גישה לדף, הכונה לכאורה שגוגל וחברות האינטרנט העולמיות לא מחבבות במיוחד את מתנגדי האינטרנט ועושים מה שביכולתם למגר התופעה (ראה עוד שיחת הרב שטיין "פתיתי שלג). קונספירציה במיטבה...
  • ניתוח תעבורת רשת

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    למה שלא תפעיל הקלטת רשת של נטפרי... תראה מה רץ שם.
  • איטיות בטעינת ג'ימייל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    רוב הבעיות של האיטיות לטענת החברות ולטענת אר אל בפרט נגרמים בגלל בעיות חיבור או כל בעיה אחרת שמקורה בלקוח עצמו דוגמה: אני משתמש בטבלט עם סים של 019 שהסים בו מובנה בתוך הטבלט ואין בעיות חיבור,-חוץ ממתי שהיה קריסה מלאה ב019 למשתמשי נטפרי, לא הרגשתי אף פעם איטיות (אחרי ש975 עזר לי להגדיר בפעם הראשונה את הטבלט כראוי). אני כבר משתמש יותר משנה וזה עובד מצוין אז תבדקו את עצמכם לפני שאתם משגעים את החברות