• תמיכה טכנית בסופ"ש?!

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    769 צפיות
    אין תגובות
  • בודקת אחת עכשיו?!

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    @משה-זוכמיר זה בדיוק העניין שהמודיעין גם לא שמע עליהם..
  • תשלום על הסינון של נטפרי ב 019

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @יצמח-פורקניה לא מדוייק הדק היטב בתגובה לפניך..
  • בדיקת תמונות כעת?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    717 צפיות
    אין תגובות
  • למה באמת הFTP סגור כברירת מחדל?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    731 צפיות
    ש
    מהסיבה שדרייב סגור
  • בעיה בvpn החדש

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @clickone כמדומני שיש כאן קצת בלבול בין שגיאה 619 ל-691 691 זה אכן שם משתמש ו/או סיסמה שגויים, אך 619 זה כנראה קשור לחסימת יציאת פורט. היה לי אחד שהיה לו שגיאת 619, החליף ראוטר (עם אותו ספק) והכל הסתדר.
  • חיפוש גוגל

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    א
    זה אייקון חסימה, כנראה זה חסום לך בהגדרות אישיות או הגדרות קהילה
  • שאלות על טאבלט עם נט פרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    746 צפיות
    62626
    הכותרת של הפוסט מטעה קצת... שום שאלה מהנ"ל אינה נוגעת לנטפרי אלא רק לתפעול הטאבלט
  • פעילות של סים של 019 עם סינון של נטפרי לגלישה באנדוראיד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    787 צפיות
    B
    תודה רבה. עזרת לי מאוד.
  • הגבלת גלישה לפי שעות

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    B
    יש תוכנה "גולשים בזמן" היא בעברית ועשתה (בשבילי לפחות ) עבודה די טוב. הזכירו אותה קודם הלינק שלהם הוא http://www.surfingintime.com/index.asp אבל נכון לעכשיו יש להם בעיה טכנית שהם לא מצליחים להתגבר עליה - אם אתה מתקין את התוכנה על המחשב שלך , לא תוכל להשתמש בשום אפליקציה של ווינדוס כמו תמונות, מחשבון. וכו' . ותצטרך למצוא חלופות לזה במרחבי הרשת. דיברתי עם התמיכה הטכנית שם והם אמרו לי שהבעיה מוכרת ואין להם לזה כרגע פתרון . מצד שני התוכנה הזאת יש בה הרבה אופציות שיכולות מאוד לסייע למי שרוצה ללמוד ולשנות את אופי השימוש שלו במחשב. שזה משהו ממש עצום. (אולי הגאונים של נטפרי יוכלו לעזור להם לפתור את הבעיה ... ) (יש לציין כי ההתקנה הבסיסית היא חינמית אבל בשביל לפתוח שם את האופציות הרציניות יותר ולהוסיף משתמשים צריך תשלום חד פעמי של 75 ש"ח)
  • הפרשי מחירים בין הספקים

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @יבקע-כשחר פניתי ל @957 , איתו דיברתי גם על ראוטר. כעת אני ממתין לתשובה ממערכת פניות בנושא "חריגים", שאקבל אישור מ @administrators על מה שאני צריך, אוכל להתקדם. תודה
  • שגיאת אבטחה

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @makomrar גם לי זה לא נותן וכותב שגיאת אבטחה וגם אני בrl
  • העלמת הלשונית מימין והוספתה כתוסף - בעיה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    @אברהם-כהן אמר בהעלמת הלשונית מימין והוספתה כתוסף - בעיה: @zvizvi אולי זה עדיף http://netfree.link/wiki/תוספים_לGoogle_Chrome
  • IDM מתעקש להמשיך להתחבר עם VPN

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    889 צפיות
    מ
    @נהדר יכול להיות שזה יעזור לך ואם לא, אז עיין שם בכל השרשור אולי תמצא שם עזרה בנושא
  • 1 הצבעות
    25 פוסטים
    4k צפיות
    ezraE
    @ליכט עכשיו חסום (בלי ctrl+f5)
  • משתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע

56
    1 הצבעות
    56 פוסטים
    12k צפיות
    א
    @957 אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע: @chocolate פנה אלי בפרטי 000@955.co.il אשמח לדעת האם יש עדכון בנוגע לשליחת פקס האם עדיין לא עובד ואם זה אמור להשתנות. תודה
  • הורדת סרטונים מ'ודאו טוב', בוטלה?!

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @אריה אמר בהורדת סרטונים מ'ודאו טוב', בוטלה?!: אטריד אותך עם עוד מספר שאלות קצרות, לזכות בחסד לפני ל"ג בעומר, אה, איזה זכות. כל מי שנכנס לפרופיל שלי רואה את כתובת המייל. אין אפשרות לבקש שלא, בהרשמה היה רשום שזה לא יופיע לכולם. בהודעות שלך בלבד מופיע כתובת המייל על כל הודעה ותגובה. זה למה? בקשה אישית שלך? פרוטקציה? תשובה מדוייקת: http://forum.netfree.link/topic/1886/הסתרת-מייל-מהפורפיל/4 זה נקרא חתימה, ואפשר להכניס שם איזה טקסט שאתה רוצה. מגיעים לזה ע"י לחיצה על תמונת הפרופיל שלך בצידו השמאלי העליון של המסך, ובחירה ב"ערוך פרופיל". שם תדפדף למטה, תקליד חתימה ותשמור שינויים. לאחר מכן החתימה תופיע מתחת לכל הודעה שלך (גם הישנות).
  • תרגום אתר בגוגל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    974 צפיות
    ש
    יש אפשרות לתרגם את האתר, עיין http://www.prog.co.il/forum/תוכנה-חומרה-רשתות/325624-מדריך-החזרת-התרגום-בגוגל-כרום?t=317734
  • מידע ברור

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    767 צפיות
    dLiveD
    @רובוט זה יהיה נחמד, אבל אם האשכול ישמש רק להוספת מידע חשוב, יכתבו בו הודעה פעם ב... הוא פשוט ישקע לו אחורה אחורה... אגב, פרטים ברורים וסיכומים סופיים של נושאים מתאים יותר לכתוב בוויקי.
  • בעיה בנטויזן

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    C
    @vpn אמר בבעיה בנטויזן: יש לי בעיה דומה עברתי מבזק לנטויז'ן ומאז הקו טלפון לא עובד . יש לציין שאין לי אינטרנט דרך הקו זה קו כשר. כל הבעיה שיש ניתוקים בקו ולפעמים [רוב הזמן] הוא לא עובד כלל הגיע טכנאי ואמר כי כיון שיש לי גם קו בזק [קו קל ] שיושב על אותו שקע זה מפריע לקו וניתק לי את בזק אך הבעיה נפתרה רק לכמה שעות אולי זה קשור להגדרות הראוטר ? אודה מאד למי שיוכל לעזור לי בנושא הייתה לי אותה בעייה בדיוק. דיברתי ע"ז עם רונן, והוא אמר לי שהבעייה שהשייפינג בראוטר לא מוגדר נכון. נטויזן כמובן אמרו שמה פתאם וכו' שלחו טכנאי שביזבז אצלי למעלה משעתיים החליף ראוטר שינה חצי עולם. ולא פתר את הבעייה. א"כ התקשרתי אליהם שוב, והביאו לי תומך בכיר, ואז התבר שבגלל שאני לא בספק שלהם, אז הם חייבים להגדיר לי ספק. והספק הכי קטן אצלם זה מגה וחצי. אז הוא מושך את ההגדרות למגה וחצי. וזה גורם שהUP יהיה רק 150K ואז, כשיש לך UP כזה קטן, אז יש ניתוקים בשיחות, והעבודה על המחשב הופכת להיות סיוט, ווויפרי כל הזמן נופל..... סיכמנו את כל הבעיה הזו ומה שצריך לעשות כדי לפתור אותה בפנייה מספר 255237833 אני בכוונה שם כאן את מספר הפנייה שלי. מקווה שהם יכולים לשת לפנייה הזו גם מחוץ לכרטיס הלקוח שלך. (אם צריך, אין לי בעייה שיתקשרו אלי [יש את הטלפון שלי בפנייה] ושיכניסו אותי לשיחת ועידה) יש שם הוראות ברורות מה לעשות כדי לפתור את הבעייה. בהצלחה