• סרטונים בjdn

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    זה מדהים כמה זמן מצד אחד אני חוסך עם החוסם פרסומות ומאידך דברים שפיספסתי תודה על העזרה
  • פורמט tiff

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    https://magicode.me/send-file/file/bb3b928c9da49bc47556c832cfaf46e5fe7d386f/view
  • הודעה שקופצת כל הזמן בהפעלה של המחשב

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @שלום-על-ישראל עיין בפרופיל שלי
  • העלאת תמונה

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    554 צפיות
    אין תגובות
  • חיבור איטי

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    764 צפיות
    י
    @יהודי-פשוט אין לי מחשב אחר.
  • לשכור נטסטיק-נטפרי

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    7k צפיות
    ?
    @ליכט אמר בלשכור נטסטיק-נטפרי: השלמתי כעת את הטבלה לבינתיים. אך אני באמצע, לו ידעתי אבל אין כמו העיצוב שלך והפרטים המלאים
  • מחשב אחד אם שני משתמשים נפרדים של נטפרי ?

הגדרות סינון
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @רובוט כמו שכתב @יהודי-פשוט זה יתכן. אך יתכן גם שבהגדרות הקהילה של המנהל מוגדר שלא יהא ניתן להתחבר ל-vpn.
  • הגדרות זמנים באזור האישי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @dLive אמר בהגדרות זמנים באזור האישי: @abc רבים וטובים הסתבכו עם הדף הזה... יעוי' כאן מה שהציעו בנידון
  • מעשרות

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    @אבק אמר במעשרות: אוהה כמה מפתיעה התגובה הזו.... אסור להיות קיצוני כלפי השני תחמיר לעצמך כרצונך ותחשוב ככל העולה על רוחך אבל אל תהפוך את כל העולם לרשעים כמה נכון אגב, אם יציעו לך שידוך עם מחותן שמשתמש עם אתרוג לא תסכים לגשת? ואם יציעו לך מחותן שאוכל רבנות עכו תסכים לגשת? (האמת? אין לך דרך לדעת זאת...) לא הכל שחור לבן, אינני מכיר את המושגים שלך בכשרויות אבל כמשל בלבד, בין הרבנות עכו (שאינני מכיר) לבין רק דברים שנעשו לבד בבית יש עוד כמה דרגות.... וכן, אני מבין את היתרונות של נטפרי, ולכן אני כאן אבל כל ה...... שסביב נטפרי מיותרת....... מצטער, אבל אין קשר כמו שאדם שהחליט שמהיום הוא מפסיק לאכול כשרות X ומתחיל לאכול רק כשרות Y ומעלה לא מעלה בדעתו לקחת ממעשרות. (יש נושא אחר שאולי ניתן להפחית מהחישוב למעשרות הוצאות לצורך העבודה ואכמ"ל).
  • 4 הצבעות
    13 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @משה-זוכמיר ראה גם כאן
  • עזרה למשתמש ותיק :)

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    יוליוסי
    @dLive צדקת, לא הייתי מחובר עם הVPN החדש אלא הישן. כרגע עובד מצויין. התקנתי את התעודה הרלוונטית. תודה גם ל@יעקב-ק על הרצון הטוב. שירבו כמותכם נ.ב. @administrators היה חסר לי שאין הפניה מסודרת מהמסך הראשי להגדרות ראשוניות בנטפרי וצריך להכנס דרך הויקי ושם לחטט איפה נמצאים הקישורים הרלוונטיים. ואז למצוא איזה תוספים חסרים כמו DOTNET ועדכונים רלוונטיים בווינדוס. אי אפשר לעשות את זה יותר פשוט עם איזה אשף שינחה צעד אחר צעד איך מתקינים את נטפרי על מחשב חדש וגם יבדוק אם חסרים תוכנות רלוונטיות ובמידה וכן שיתקין אותם כבר? וגם כל עוד שאין ספק של נטפרי אז מסך ההגדרות הראשוניות לא מתקדם, ואם אין לי עדיין ספק ואני רוצה להמשיך בתהליך, מדוע אי אפשר? ושוב הערכה עצומה על עבודת הקודש למען טהרת בתי עם ישראל!
  • אתר מאמרים מדעיים- Proquest

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    772 צפיות
    dLiveD
    @אפרת שזה אומר שכנראה האתר פתוח לך בלבד.
  • לא נותן להגדיר אמצעי תשלום

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    737 צפיות
    י
    תודה פניתי רק חשבתי שאולי זה בעיה מוכרת ואחסוך זמן תודה בכל אופן
  • חדש, לא?

2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    725 צפיות
    magicodeM
    כן חדש מאתמול.
  • דרושים לחברת סים כשר

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    932 צפיות
    אין תגובות
  • ביום חמישי 11/05 יתכנו שיבושים בבדיקת התמונות.

2
    8 הצבעות
    2 פוסטים
    693 צפיות
    ?
    @ee אמר בביום חמישי 11/05 יתכנו שיבושים בבדיקת התמונות.: אגב ראיתי כבר שכתבו שאולי כדאי לעשות זאת תמיד שהמשתמש יוכל לבחור האם לשלוח תמונות לבדיקה או לא רעיון יפה בהחלט, אבל הרבה פעמים נחמד להיכנס לאיזה אתר ולגלות שמישהו אחר כבר ביקר בו ועשה חסד עם כולם
  • הימנעות משליחת תמונה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    640 צפיות
    E
    אופס פדיחה!! פתחתי פוסט בשם: הימנעות מפתיחת תמונות ולא שמתי לב שיש את הפוסט הזה. בכל אופן הצעתי שם הצעה. עיי"ש...
  • דף הקלטת תעבורה - הצעה

3
    6 הצבעות
    3 פוסטים
    754 צפיות
    ה
    @יהודי-פשוט שום דבר לא קריטי ולכן קודם כתבתי כאן כדי לשמוע אם רק לי זה נראה כשיפור?
  • מייל בלבד+שינויים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @dLive אפשר
  • איך חוסמים אתר ספציפי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    902 צפיות
    למדן וידעןל
    @ls תראו פה הסבר. את הכתובות מכניסים כאן בצד שמאל "הגדרת כתובות" (מקביל לתגיות). בהצלחה