• הסירו מכשול מבת עמי

27
    1 הצבעות
    27 פוסטים
    5k צפיות
    דברים בטליםד
    @אבצן @יעקב-ק וכבר גם הסבירו כאן שנטפרי לא באה לקחת תבחירה מאנשים ואפ' עם נטפרי עדין בנאדם יכול ללכלך עיניו ברחוב כי ברחוב עדיין נטפרי לא חוסמים תמונות לא ראוית אמנם זה בתהליך פיתוח אבל עדיין לא ולכן הכלל הוא שנטפרי באה לשמור עלינו מפגיעות האינטרנת ההרסניות שקשה להתגבר עליהם וחכמינו ז"ל ושליט"א אמרו שחייבים סינון ולכן על התכנים הציבורים הם מסננים ועל התכנים הבאים אילך למייל לא ואפ' ישלחו לך מה שלא יהיה הבעיה זה בעיקר התכנים המשותפים לא דבר שהיחיד שולט ע"ז כגון וידאו כי א"כ שנטפרי גם תחסום כניסת יו אס בי למחשב כי אפשר....
  • נטויז'ן - בקשר למש"כ מגיקוד

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    תשובה רשמית שקיבלתי מחברת נטוזיון לפתור את הבעיה של החלפת הספק. יש להתקשר לתמיכה טכנית ולמסור להם את שם המשתמש והסיסמא של הספק הרצוי, והם יקבעו את זה במערכת שלהם, ככה שגם אחרי עדכון שלהם בראוטר, ישאר הקו מחובר לאותו ספק.
  • וירוסים - מה עושים?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    886 צפיות
    פ
    @957 לא יודע איך להעלות, שלחתי במייל
  • עוד מישהו חווה איטיות בנטסטיק 019?

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    3k צפיות
    ששלוםש
    @בר-בי-רב אמר בעוד מישהו חווה איטיות בנטסטיק 019?: בפועל מישהו יכול לעזור לי ??? אני משלם הרבה כסף [85 שקל לחודש על סים דאטה] כדי שתהיה לי מספיק גלישה באפס אחד תשע ואי אפשר בכלל לדעת כמה השתמשתי כי אצלם אפשר לקבל רק בסמ"ס את יתרת הגלישה, כי בעיקרון התכניות שלהם מוטעמים לחילונים ורק שעושים קופי מזה גם בשבילנו אולי יעלה בידכם לפעול אצלם שיהיה אפשר גם בדרכים יותר נורמליות לברר את יתרת הגלישה בחודש כמו קו טלפון שפתוח בקומה הכשרה, או לפחות דרך האתר, או דרך איזו שהיא תוכנה שדיברתם שאיני יודע עליה ??? אפשר להתקשר עד השעה 20:00 ל1800-019-019 ולקבל נתוני גלישה .(זמן המתנה כ30 שניות) אני לא ראיתי כזה שרות טוב עם מחיר כזה זול. המס' פתוח בכשרים.
  • אאוט-נט

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    5k צפיות
    WWWW
    @clickone דבריך טעונים פרסום!
  • בעיות בענן של מייקרוסופט

onedrive ענן מייקרוסופט
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אגב דרך הטבלט הכל עובד רגיל אבל באיטיות
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    ארבעה דפים באיביי של 200 תמונות (=800 תמונות) עדיין לא אמורים להיכנס לחריגה לא נשלח. יש מצבי קיצון שיש בעיה בבדיקת התמונות, אז לטובת הציבור מורידים זמנית את מס' התמונות שניתן לשלוח לבדיקה.
  • חריגה מחבילת גלישה

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    גלינגג
    @בר-בי-רב ראשית ברוך בואך! שנית רצוי מאד לעבור על המדריךהמושקע למשתמש בפורום של ידידנו @יהודי-פשוט פה שלישית לגוף העניין. אין כל סיבה שהם יכבדו תוכנה ככל שתיהיה יותר מהרישומים שבידם.. המציאות שהתוכנה אכן מדוייקת ולרוב מתואמת עם הרשומות ב019 בתנאי שתאריך התחלת החיוב אכן מעודכן (ידנית) בתוכנה.
  • ספק קווי! על מה אתה ממליץ? >>

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    בן של מלךב
    כן בוודאי
  • שגיאת פרטיות בדפדפן כרום

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    989 צפיות
    9579
    @אברהם-אברהם יש להתקין תעודת אבטחה לפי המדריך הזה ........................ אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • דרופבוקס פתוח או לא?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @שתיים-וחצי אם זה ישותף באופן פרטי אפילו אם מספר רב של אנשים זה יפתח בנטפרי. ........................ אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • פניה ללא נקודה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    889 צפיות
    9579
    @yonig20 לעניות דעתי נמחק בגלל שישנם פניות שלא מצריכות נקודה. ........................ אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • שגיאת חיוג

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @שלום-על-ישראל תפנה אלי במייל ואשתדל לסייע בידך
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    62626
    @אמיתי אמר בסקייפ-האם יש בחינם לא נסיוני אלא לתמיד -היכן ואיך מתקינים -נא הדרכה פרטנית -אני ''מתחיל '': @aiib תודה -להוריד למחשב הצלחתי את הקובץ אבל התקנה לא הולך ובכלל שלב 3 שם איני ידע ה''פסאוורד''וואיזה שם להכניס ''הבאיאוס'' שלי אבוד האם זה לא מכשול להתקדם .. אתה צריך לעשות שם רישום כדי שיהיה לך יוזר ופאסוורד אם לא נרשמת אין לך מה להכניס...
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    20k צפיות
    ש
    @5566NEWbrs כן.
  • כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני 50 דקות!!!!!!!

15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    האחרון שבעםה
    @יעקב.ק אמר בכעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני 50 דקות!!!!!!!: @האחרון-שבעם לפחות היית שם תמונה של דונלד טראמפ כל העולם היה שם תמונה של דונאלד טראמפ, ואני מנסה לשנות את העולם!!!!
  • איטיות מורגשת כרגע באניוואר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    774 צפיות
    C
    @יוליוס מי הספק שלך? (יכול להיות בספק איטיות, ואז זה הצוואר בקבוק שלך...)
  • תמונות בגוגל דרייב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    62626
    @ששלום אמר בתמונות בגוגל דרייב: @6262 בדקתי את גוגל דרייב ואת גוגל פוסוט ושמתי לב שאם אני מוריד תמונה מגוגל דרייב היא יורדת רגיל, ואם מורידים מגוגל פוסוט היא יורדת חסומה. זה מענין אולי זה משהו שיכול לעזור לצוות של נטפרי לאפשר גם הצגה והורדה באתר של פוטוס.
  • היכן אפשר למצוא תמיכה טכנית שלא בעניני נטפרי?

30
    0 הצבעות
    30 פוסטים
    7k צפיות
    ששלוםש
    @למען-שמו-באהבה לדעתי הבעיה היא בחוט וצריך להחליף אותו.
  • הוספת נקודות לנושא קיים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    851 צפיות
    M
    @magicode דיברתי אתמול עם נציג והוא אמר לי שזה יטופל שאלה שלי היא תוך כמה זמן?