• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    738 צפיות
    A
    @אמיתי פעם הבאה לכתוב את התוכן בגוף ההודעה ובכותרת יותר קצר משהו שמגדיר את הבקשה.
  • לחצן אחורה באתרי amazon ו -aliexpress

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    867 צפיות
    ב
    @aiib אמר בלחצן אחורה באתרי amazon ו -aliexpress: משום מה באתרים האמורים לא עובד לי הלחצן אחורה בדפדפן כלומר הוא נלחץ והדף משתנה וחוזר לעצמו. ההסבר שלי הוא ששמתי לב שבכניסה לאתרים האלו הכתובת מופנת קודם כל לאתר של הקוסם http://magicode.me/affiliate/go?url=http%3A%2F%2Fs.click.aliexpress.com%2Fe%2FFiI6mEiyf ואולי לכן בגלל שזה עובד דרך הדף הזה אין לו חזרה כלל בגלל שכשאני לוחץ אחורה הוא מופנה לאתר של הקוסם שדף זה מפנה לדף הנוכחי וחוזר חלילה. @magicode זה עדיין מניב משהו ?
  • ראוטר לנסטיק

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    5k צפיות
    י
    @aiib אני יכול להמליץ על @957 אף על פי שהוא לא חיבר אותי אבל הוא מאד ענייני...ומבין. נ.ב אני משתמש בנטסטיק של 019 מדגם של zte ואני מרוצה מאד מהמהירות של העלאת תמונות. אני מעלה שיעורים לקול הלשון שבאמצעות קווי לקח לי כמעט 30 דקות וכאן לוקח לי כמה שניות בודדות.
  • גמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר

45
    7 הצבעות
    45 פוסטים
    11k צפיות
    A
    @makomrar הרבה יותר פשוט להקדיש קוד משתמש וסיסמא של אחד מהספקים או של vpn יותר מהיר ויותר הגיוני
  • וייפרי 2.4

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    581 צפיות
    אין תגובות
  • ממשק ניהול הגדרות באנגלית

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    @makomrar אמר בממשק ניהול הגדרות באנגלית: מה קורה עם זה? שאלה טובה, אולי ל @magicode או מישהו מה @administrators תהיה תשובה
  • לא קשור לנטפרי אבל דחוף מאוד!!!

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @dLive הורדתי אותו כבר (אגב עליו כתוב שהוא ל 490) והעברתי למחשב (אני על הטאבלט) ווכשאני מפעיל את המדפסת הוא קולט אותו (אני נכנס להצג סורקים) וכ שאני מגדיר את הסריקה במכשיר ולוחץ על סריקה מופיעה התמונה דלעיל. אגב תוכנת ההפעלה לא מקורית, זה קשור?
  • מכשיר GPS

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    827 צפיות
    ?
    @גיטי-123 זה ציטוט מהודעה שהניק הנ"ל כתב לי, אין לי קשר לזה, ולא התנסתי באופן אישי. == מכשירי ניווט G.P.S. מכירה השכרה תיקונים מכשיר ניווט G.P.S. מאושר ! איכותי, מהיר, חדש באריזה!!! כולל תוכנת ניווט המתקדמת של IGOפרימו +מטען + זרוע לחיבור לחלון הרכב חלק מהתוספות: כולל מפות תלת מימד מעודכנות ביותר של הארץ וחו"ל 2017!!!  מאות אלפי מקומות ואתרים מעודכנים 2017!!!  כולל התראות מצלמות מהירות,  מתחבר ישר ללווין!! קליטת לווין מהירה ואיכותית,  מעבד הכי מהיר שיש! 800 מגה הרץ, + זיכרון מובנה גדול.  אופציות נסיעה רבות, חלופות מסלול ועוד.  מסך מגע + שמע איכותי, + צפיה באיכות HD,  כל השפות כולל עברית מלאה.  כולל נגן מוזיקה וצפיה, תמונות וכו', מחשבון, ועוד [אפשרות בלי נגן].  חריץ לכרטיס מיקרו SD להרחבת הזיכרון.  משדר לרמקולים של הרכב, ועוד... רק להפעיל ולנסוע!! שרות עד הבית חינם!! במחיר מבצע מיוחד 280 ₪ בלבד! לפרטים: *0533120547 * [שמור מספר לעת הצורך] המכשיר שלך ישן? מזייף? נתקע? לא מרוצה? המסך שבור? מעבדת GPS!!! כל התיקונים • שרות אחריות ואמינות
  • איפה קונים נטסטיק נטפרי?

70
    0 הצבעות
    70 פוסטים
    21k צפיות
    5
    @חסידיש-פלוס לא עולה בדעתי כבל אחר שיכול להיות בלבול איתו. אם יש לך תמונה או קישור, תעלה. סתם למעו הידע. חוצמזה, לכבל קוראים OTG, אבל לא לחיבור. ואין מה לבדוק - זה עובד בכל הטבלטים חוץ מאלו של סמסונג. ואם תבדוק בזאפ למשל, תראה שיש רק אחד שמסומן ככזה שתומך. למרות שמידיעה ישנם המון שתומכים, שאינם רשומים ככאלו. לא בדקתי אחד אחד, אבל זה דוגמית. למיטב הבנתי היא שאלה על הנטסטיק מה לומר ואיך לבדוק, אם יש לו תמיכה באנדרואיד. מכיון שאני לא ממש הבנתי את השאלה והיא לא היתה ממוקדת - לא עניתי. ד"א, התשובות המקצועיות והמדויקות שלך, אם יבואו מיידית, תהיה להם תועלת הרבה יותר גדולה.
  • סיסמת סינון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    893 צפיות
    יוליוסי
    אי אפשר ככה, צריך קודם כל לבטל את השיוך בחשבון הקודם מערכת פניות זה הכתובת תצטרך הוכחות שזה אתה בעל החשבון
  • מה קורה כרגע עם הסינון תמונות ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    עשית רענון של הדף?
  • רענון אוטומטי של תמונות, התעייף?

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    724 צפיות
    5
    @aiib לפי הבנתי, מה שלא מתרענן, זה המידע על זמן בדיקת התמונות. מה שנרשם בעליית הדף זה מה שכתוב. ומסתבר שזה מאד דינמי, כלומר יתכן ושני תמונות באותו דף, האחת תיבדק אחרי 3 תמונות, והאחת תחכה בתור ו20 תמונות יהיו לפניה. גם יכול להיות שהמדד הזה של התמונות שנבדקו לפני שני שניות הוא ממוצע של כמות הזמן שעברה משליחת התמונות ועד הבדיקה של 20-100 התמונות האחרונות. רענון אוטומטי לוקח עוד זמן, בגלל שהוא לא בודק ממש כל מילי שניה אם התמונה שונתה, וגם הזמן לשליחת התמונה החדשה, כך שאם כתוב 2 שניות זה יותר משני שניות תמיד. והלחצן של הטעינה כבר אינו עובד מזה זמן מה, כי זה הוטמע בכל דף, ובדפים שיש התנגשות וזה לא עובד, גם הלחצן לא יעבוד.
  • יד 2 נגישות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    939 צפיות
    מ
    גם אצלי עובד
  • נטפרי או פרי מ"נט"?

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    7k צפיות
    dLiveD
    @0533152154 זה תלוי בהרבה דברים. האם פירטת בפניה מה אתה רוצה עם ההקלטה הזו? פניות שקשורות בתמיכה טכנית מחכות יותר בדר"כ, ע"פ דברי @נטפריס כאן. מעבר לזה אני שוב אכתוב: תפנה לספק האינטרנט שלך.
  • נט סטיק של HOTMOBILE לא מתחבר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @957 למה.?
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    25 צפיות
    אין תגובות
  • אחרי העידכון של חלונות ESET שוב עושה בעיות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    789 צפיות
    smk148S
    @RNC תעשה את הפיתרון השני של הכיבוי זה אמור וודאי לעבוד
  • סינון קהילה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @רובוט בחשבון של מנהל קהילה יש עוד חלק, שבו מופיעים כל המשתמשים המחוברים לקהילה הספציפית, כשהוא נכנס לאחד מהם, הוא רואה את החשבון הרגיל של אותו משתמש (מה שאתה רואה) ועוד הגדרות נוספות, זהות כמעט לחלוטין, שהם הגדרות הקהילה. מה שרציתי להגיד בקיצור הוא שכנראה לא אכפת לאף אחד, אלא המערכת בנויה בצורה שונה. אולי תכניס באשכול השיפורים של גולן.
  • אתר שקיבל תגית אינו מתוייג כולו?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    כי תמיד אם יש לאתר יותר מתגית אחת, ויש סתירה ביניהם אם האתר אמור להיות פתוח או סגור, אם רוב התגיות אמורים להיות פתוחים, זה נפתח. אם ברוב התגיות זה אמור להיות חסום, זה נחסם. אם זה חצי חצי, זה נהולך לפי הגדרת ברירת מחדשל של המשתמש.
  • רישום לאתרים המצריכים SMS

55
    0 הצבעות
    55 פוסטים
    15k צפיות
    ר
    @שלום-על-ישראל מנסיון שלי בסים כשר עם סטיק VIN, ניתן לשלוח