• מה פשט ?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    אכן כפי שכבר כתבתי לעיל אתרים שחסומים רק ע"י הקהילה או ההגדרות האישיות עדיין מופיעים בתוצאות החיפוש (וע"ז אכן מועיל התוסף). לגבי תוצאות מיוטיוב, להלן ציטוט מהויקי: הגדרה זאת (הסתרת אתרים חסומים וסימון אתרים שלא נבדקו) אינה פועלת על תוצאות חיפוש מאתר יוטיוב ווימאו, אם ברצונכם להפעיל את ההגדרה הזו גם על תוצאות מאתר יוטיוב ווימאו תוכלו להשתמש עם התוסף הזה. כאן ההזדמנות להציע ל @administrators להוסיף את ההגדרה הזאת (הסתרת תוצאות גם מיוטיוב) בהגדרות הסינון האישיות (להזכירכם, ההגדרה של הסתרת תוצאות שטרם נבדקו גם התחיל עם תוסף של @אברהם-כהן). ואולי גם להוסיף אפשרות של הסתרת תוצאות שחסומות ע"י הקהילה או ע"י ההגדרות האישיות.
  • בעיה בwifree

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @aiib היתה לי בעיה דומה בעבר שמצאו לה פתרון, תשלח פניה מפורטת עם הקלטת תעבורה במרכז הפניות.
  • משהו קרה ל019 בדקות האחרונות?

146
    0 הצבעות
    146 פוסטים
    35k צפיות
    הראל 019ה
    אני מאוד, אבל מאוד מקווה שלא תשווה בין 019 לרכבת ישראל.. המצב היה ויהיה הרבה יותר טוב..
  • File2Host

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @שתיים-וחצי תוכלו לשלוח לי הודעה במייל ולקבל את הקבצים בשיתוף פרטי, להבא בקשו ממנו לשלוח את זה דרך האתר הזה .......................... אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • בקשה לשיתוף פעולה מצד אנשי מקצוע בנטפרי

אנשי מקצוע
    22
    5 הצבעות
    22 פוסטים
    6k צפיות
    ליכטל
    @יהודי-פשוט הקישור שמופיע באתרים הפתוחים הוא קישור שעבד עד לפני כמה ימים, כרגע הוא אכן לא עובד (סביר להניח שהם יסדרו א"ז בקרוב). יש גם את תורת אמת המקוון בקישור זה: http://www.ateret4u.com/online/a_root.html שזה תקין גם עכשיו.
  • התראה שחוזרת על עצמה שוב ושוב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    904 צפיות
    ?
    @יהודי-פשוט סאיז נישט אויסגיאלטען
  • בדיקת תמונות

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @clickone אמר בבדיקת תמונות: @baruch אמר בבדיקת תמונות: @שתיים-וחצי פשוט ממתינים. זה מתאפס כל חצי שעה עגולה. מה שאומר לכאורה שאם אני רוצה "לטחון" את eBay, שאטרסטוק וכו' עדיף לעשות את זה ב5 הדקות האחרונות בכל מחצית?? @clickone אמנם גילת כאן רעיון, אבל אחרי שכולם יודעים עליו, לא בטוח שהוא יהיה כ"כ רעיון בכל מקרה לא מדובר ב"לטחון", מקסימום דאבל [אחרי השני שוב יש להמתין לסוף חצי שעה עגול].
  • למי התמונות באתר הזה לא מסתננות?

49
    1 הצבעות
    49 פוסטים
    9k צפיות
    ששלוםש
    @GolanArt זה התמונה הכי יפה... [image: 1490543787167-1111.jpg]
  • שגיאת פרופיל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    ראשית ודא כי Chrome כבוי. להיכנס למנהל המשימות ותוודא שזה לא פועל. אם זה היה פתוח לפעמים זה יותר קל לסגור אותו ולאחר מכן לאתחל את המחשב שלך כדי לוודא שהוא סגור. עכשיו פתח מנהל הקבצים וללכת \ משתמשים*זיהוי שלך *\AppData\מקומי\Google\Chrome\נתוני משתמש\ברירת מחדל. החלף את הזיהוי שלך עם מזהה המשתמש שלך. עכשיו לחפש קובץ בשם היסטוריה ולמחוק אותו. סגור את מנהל הקבצים ופתח את Chrome והכל צריך להיות בסדר. קובץ היסטוריה חדש ייווצר. מקור https://superuser.com/questions/341588/how-do-i-fix-a-google-chrome-corrupt-settings-file
  • הגדרות סינון נפרדות לכל מחשב

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    י
    שני ספקים על תשתית אחד? אשמח לקבל פרטים על זה
  • גלישה דרך האיזור האישי

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    4k צפיות
    parkP
    אכן, אנחנו מחכים בכיליון עיניים לגשר שיתוקן. האם אנייוור יהיה זמין לציבור הרחב בקרוב?
  • התחברות לנטפרי - למי הכי כדאי לפנות.

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    5k צפיות
    ezraE
    @משה-זוכמיר אמר בהתחברות לנטפרי - למי הכי כדאי לפנות.: למה נראה לך ש975 פחות מבין? לא התכוונתי להמליץ על בן של מלך כמבין יותר מ 957 כוונתי היתה לחיבורים מורכבים יותר מרגיל, שבזה לענ"ד השירות הישיר והמבין של RL עדיף מהשירות לקוחות של 019.
  • קבצים במייל

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @ליכט אמר בקבצים במייל: @שי @שלו' אמר בקבצים במייל: בדקתי עכשיו, ואני רואה שיש קבצים שכן ניתן לראות, לפי מה שנראה לי שתמונות כן ניתן לראות אצלי עובד גם על וידאו.
  • גוגל דרייב

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    4k צפיות
    אפרתא
    @aiib אמר בגוגל דרייב: @אפרת וא"כ?! לא תמיד מעונינת יש דברים אישיים מדי
  • חסימת קטגוריות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    M
    לצאת- יצאתי ולא עזר. ואני לא מצליחה להוריד מספר קטגוריות. אני אנסה שוב. ממש תודה על העזרה!!!
  • כניסה מושהית לוידאו טוב למי שלא משתמש בנטפרי

28
    23 הצבעות
    28 פוסטים
    5k צפיות
    גלינגג
    @אבק רוב משתמשי 'וידאו טוב' הינם משתמי 'נטפרי', ממילא הפרסומת מכבידה ומיותרת.
  • לא מצליח להתקין את ARC

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    768 צפיות
    5
    @aiib ראה כאן בהמשך האשכול. למיטב זכרוני זה לא הצליח בסוף.
  • פינטרסט

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    1
    @administrators אולי להחליט על כמות מסוימת של תמונות לבדיקה מפינטרסט (נניח שכל יום יבדקו רק שעה, כמה תמונות שיספיקו) הבדיקה תהיה יותר איטית ומדויקת, ועם הזמן כמות התמונות שם תגדל ??
  • האתר של לאומי קארד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    @derid @יצמח-פורקניה הקישור באתרים נפוצים אכן לא נכון כנסו מפה.
  • האם בVPN החדש אפשר לגלוש גם בלי נטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @פרלמן-משה כן, ניתן להתנתק בלחיצה אחת אבל לאו דווקא בvpn אלא בכל חיבור שלא מתקינים וויפרי כך שזה לא חסרון בvpn בעצם