• בעיות בדרייב

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    838 צפיות
    ?
    @נווה-יעקב אולי תכניס את זה כאן כהצעה לנטפרי
  • בעיות בתרגום גוגל - האם קשור לנטפרי?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    A
    תודה רבה בדיוק נגמרה לי הסוללה, עשיתי והסתדר. מחיאות כפיים --:cartwheel_tone2:
  • מי מלכלך את הפורום

נעול
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    דברים כאלו, אין מקומם בפומבי. אם יש בעיה כזאת, ניתן לפנות אלי או לאחד המנהלים האחרים במייל. ומטעם זה, אני גם נועל את האשכול.
  • חומה ודעת - פרק ג'

7
    4 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ק
    @שלו' אמר בחומה ודעת - פרק ג': @קלוגר אמר בחומה ודעת - פרק ג': נכון שמוסיפים דרך אגב כמה איסורים הכרוכים בזה, אך גם מהמאמר וגם מהפרקטיקה אתה יודע שניתן בהחלט להחזיק ללא כל איסור אמיתי ע"פ תורה, בדגש על איסור ולא על כדאיות. הצעתי שתשאל לאנשים אמיתיים שיש להם מכשיר כזה שיגידו לך את האמת, גם בלי וואטסאפ בדרך כלל המכשיר הופכת את האדם לאי אימפתי ובחוסר סבלנות, וגם מי שקשור רק למייל 24 שעה גם מזיק לו ולסביבה (בניו ואשתו) ודרך ארץ קדמה לתורה. לצערי, מכיר את התופעה היטב מקרוב, ועדיין אין בזה שום איסור, חוץ מהאיסור להיות טיפש. (האמרה שהבאת, אגב, אשמח אם תמצא לה מקור תורני כלשהו [as is], אם כבר יותר נכון להשתמש בפתגמו של הגר"י אברמסקי (מביאו הרבה הר"י יעקבסון) לעולם יהא אדם ואח"כ ירא שמים). . התורה ניתנה ביד חכמינו שיחיו והם אלו שקובעים לנו המותר והאסור !! על זה אין חולק. יש רק בעיה מה בדיוק קבעו החכמים ומה קבעו העיתונים אבל אין כאן המקום המתאים לדון בזה.
  • חוסם פרסומות לדפדן כרום

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    zvizviZ
    @יהודי-פשוט אמר בחוסם פרסומות לדפדן כרום: @zvizvi אין הנחתום מעיד על עיסתו, [ולכן] צדיקים נעשית מלאכתם ע"י אחרים... אכן. אבל הצעתי קישור יותר מפורט.
  • הדף 'אתרים נפוצים'

16
    3 הצבעות
    16 פוסטים
    31k צפיות
    A
    @DovidStroh אמר בהדף 'אתרים נפוצים': @ayys613 עכשיו זה כבר מופיע. ראיתי, עזרת לי לעשות כיבוד אב (אני עצמי בבנק מזרחי), אבא שלי בבנק הנ"ל ועכשיו יש לו גישה יותר מהירה.
  • מהירות הטיפול בבקשה לפתיחת אתר בת שלוש נקודות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ezraE
    @אריה-יהודה שלחתי לפני כשעה בקשה שכללה בדיקת אתר ותמיכה טכנית, עם שלוש נקודות ובתוך פחות מחצי שעה האתר נפתח בשבילי. יש לציין כמובן שמדובר בסוף חודש.
  • תוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם

7
    3 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ctyC
    @magicode אמר בתוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם: ההיפך כל הרעיון להגיד. שעבד השם הוא האדם החופשי האמיתי. אולי שהם ישנו את השם ל WILOCK . אכן כן-עובד השם הוא לבד חופשי. אבל לגבי השם שצעת כבר אמרתי לעיל שיש בעיה מזה שנראה שזה נדרש דווקא ל-WI-FI. אבל אחרי 3 שבועות כמעט של הצצתי בפורום עלה לי רעיון: Netfree Lockweb או Netfree Weblock
  • מדיניות חסימת תמונות בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    זה שני לינקים שונים
  • משתמש חדש ורוצה לדעת על בדיקת נתוני גלישה בנטסטיק.

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @20 איזה מידע אתם מעוניינים ואינו בתוכנה?
  • בבוקר לא היתה חסימה בכלל

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @miriw אמר בבבוקר לא היתה חסימה בכלל: @miriw פניתי ואכן הם מודעים שהיתה בעיה. טוב שהסתדר רק לאחרונה MAT כתב על שדרוג מערכות שאמור למנוע נפילה של הסינון...
  • וויפרי לאנדרואיד

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    5k צפיות
    אברהם אברהםא
    @למדן-וידען ברור שקיימים כבר סינונים לאנדרואיד, אבל הסיבה שאני בכל אופן הייתי רוצה שיהיה כזה דבר עם נטפרי, א הכשרות! תתפלא לשמוע, אבל יש מלא מחזיקים של מוגנים שרוצים מוגן אבל כשר באמת, והאמת כמו שאנחנו רוצים במחשב לא?... ב עוד שיקול זה המחירים של המוגנים היום , תעשה סקר, לא תאמין.
  • חיבור כפול על אותו משתמש

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    5
    @מיציבושי כמו שכבר דובר, בכל העולם שם משתמש וסיסמה יכול לשמש בן אדם אחד בו זמנית, ולא יותר. כך זה עם שם וסיסמה של הספק, ועוד הרבה דברים.
  • wifree ויפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    801 צפיות
    DovidStrohD
    @0548404331 http://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree יתן להסיר את תוכנת החסימה בעלות של 100 ש"ח. פנו למערכת הפניות
  • האם יש בעיה בהורדה מיוטיוב?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    אברהם רא
    @dLive אמר בהאם יש בעיה בהורדה מיוטיוב?: @אברהם-ר יש סרטונים שמוגנים מהורדה. IDM (תוסף/תוכנה להורדת קבצים) מוריד בכל אופן ברוב המקרים. אחרי כמה זמן הוא מבקש רשיון.
  • שיתוף עריכה

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מרדכימ
    @dLive אמר בשיתוף עריכה: @איצ2 אתה חשבת שהוא מתכוון לאנשים שפותחים נושאים שלא קשורים לנטפרי, והוא התכוון לזה שממקמים את האשכול במקום הלא נכון ("נט-פרינד'ס" או "על הפורום" במקום ב"כללי"). נ.ב. הנושא הועבר לכללי
  • הצעה בנוגע לבדיקת תמונות

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    M
    יש טעויות לשני הכיוונים. אם לא תדווחו עליהם, לעולם לא נדע.
  • magicode באתרוג

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    פתוח מסלול מתקדם ועיסקי (במסלול יעיל לא בדקתי)
  • הודעת שגיאה בחיפוש גוגל Error: ssl UnAuthorized

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    854 צפיות
    לליל
    תודה לא ידעתי שיש כזה דבר בכל אופן לא נמצאו בעיות חו"מ שזה לא כותב לי את השגיאה כל הזמן רק לפעמים ואחרי כמה ריענונים הוא עובד
  • וויפרי חוסם רשתות?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @ee @baruch אמר בוויפרי חוסם רשתות?: כתובת IP חוקית ברשת פנימית, לא אמורה להיחסם. @ee אמר בוויפרי חוסם רשתות?: האם יכול להיות שוויפרי חוסם את הגישה לאוצר החכמה בדרך המדוברת וכן מונע להצטרף לקבוצה ביתית? במילים אחרות, לא.