• חסימה הרמטית אפשרי?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    כנראה שמישהו התבלבל... לא ביקשתי לשמוע דעות על מהות הצורך בכזו רמת חסימה וגם אין בכוונתי לבקר או לייעץ. אני מעוניין אך ורק לדעת לגבי הפרט הטכני הנ"ל אם הוא קיים או שלא. הדיון אם יש צורך בכזו חסימה לא רלוונטי לפה. @חבר אמר בחסימה הרמטית אפשרי?: @hilel תשלח פנייה למרכז הפניות כמו שאני עשיתי לאתרי חדשות ודומיו ויוטיוב והם יחסמו אותך תמיד וזה חסימה שהאפשרות היחידה לעבור אותה היא להחליף סים?
  • חומה ודעת - פרק א'

1
    6 הצבעות
    1 פוסטים
    620 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    15 צפיות
  • נטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת

נעול
    92
    1 הצבעות
    92 פוסטים
    19k צפיות
    baruchB
    לאלו שלא הבינו, לא הפסדתם. לעצם העניין, פותח האשכול התכוון לשני אתרים, ואני התכוונתי לאחד מהם. השני שהוא התכוון אליו באמת היה אמור להיות חסום. וזה טופל. בכל מקרה, הנושא כאן עלול לגלוש למחוזות לא טובים, ולכן הוא ננעל. אני מבקש לא לפתוח אשכולות נוספים בנושא.
  • בודק קישוריפ פתוחים/חסומים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    998 צפיות
    ליכטל
    @גרפקליק חנות התוספים של כרום חסומה במכוון ע"י נטפרי. ניתן להוריד את התוסף המדובר מכאן: http://softwares.center/בודק-קישורי-גוגל-חסומים/
  • לא ניתן לשלוח פניה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    693 צפיות
    ALA
    פניה לפתיחת אתר? ניתן לשלוח פניה ללא נקודה בנושאים אחרים דרך "שלח פניה חדשה" מהכרטסת.
  • הצטרפות דרך ספק אתרוג, האם אפשר?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @ezra תודה על העזרה, עוד לא הסתדרתי, אבל אני בקשר באי-מייל עם אחד שאני מקווה שיעזור לי.
  • למה פורום אוצר החכמה חסום לי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @למדן-וידען שיקראו ל @דוד-וינברג הוא יעשה קצת לעייבדיק
  • נטפרי במחשב

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    למדן וידעןל
    @שטייגניסט אמר בנטפרי במחשב: גם וגם לגבי הנטסטיק @frize37 הגיב. לגבי הסינון, לידיעה, נטפרי קמה כמעט רק בגלל הגרפיקאים, אז בהחלט, גרפיקאי שרוצה גם לעבוד וגם לשמור על עצמו - המקום המועדף זה בנטפרי.
  • בקשה להגדרת אמצעי תשלום

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @אברהם האמצעי תשלום שהגדרת זה אולי העברה בנקאית ?
  • אפליקציות לאנדרואיד

android טאבלט אנדרואיד אפליקציות
    65
    1 הצבעות
    65 פוסטים
    20k צפיות
    מ
    לא הספקתי אולי בכתובה הבאה
  • נטפרי בחו"ל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    0
    @dLive תודה
  • עוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב

37
    4 הצבעות
    37 פוסטים
    98k צפיות
    DovidStrohD
    @צרכן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב: שלום וברכה, אם אכן אלי התכוונתם לא ברורה לי תשובתך. אולי אבאר את מה שאמרתי: כשבקשתי לפתוח סרטון של אתר מסוים של קורסים און ליין הפתוחה בנטפרי, אמרו לי שאין כעת אפשרות לבדוק אותם, מה שהיה מאוד תמוה בעיני מאחר וכל התועלת של האתר המדובר היא דרך סרטוני הקורססים ... אמרתי ש @dLive התכוון להנושא שלך - "סרטים שניתן לצפות רק עם סיסמה" @dLive אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב: אני חושב שסרטונים שדורשים הרשאה נמחקים מהאתר של המאושרים (לא בטוח, רק נדמה לי). משום שמי שיש לו סיסמה יודע גם איפה הסרטונים, ומי שאין לו, לא צריך אותם. זה לא אומר שהם לא פתוחים.
  • קישור לוויז שעובד בנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    E
    וויז עובד לי גם ב019 וגם בהוט מובייל, ואני מדבר על הגרסה המעודכנת בgoogle play.
  • הפניות magicode

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    עי' כאן
  • הסרת תוכנה

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    ששלוםש
    @חסידיש-פלוס איפה מפעילים סריקה? תודה רבה.
  • דף שגיאה של נטפרי מופיע בלי שום קשר

18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    ששלוםש
    @d2000 כן, אבל יש דבר שנקרא קל ויש דבר שנקרא מקצועי...
  • לפרסם את נטפרי.

97
    8 הצבעות
    97 פוסטים
    23k צפיות
    ?
    @מיציבושי ידעתי ידעתי ידעתי
  • נטפרי חוסם את הפורום שלנו!!!

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מרדכימ
    @ברוך-השם המקור זה מכאן או ליתר דיוק מכאן @ברוך-השם אמר בנטפרי חוסם את הפורום שלנו!!!: ואיך זה בדיוק מזכיר לך את זה? @משה-זוכמיר מצטרף לשאלה
  • עזרה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    708 צפיות
    אין תגובות