• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    כן, רק רציתי שיראו שמדברים על זה וןזה לא קשור לנטפרי
  • בקשה אישית ממשתמשי הVPN של אורי וירטואל

vpn אורי וירטואל
    1
    20 הצבעות
    1 פוסטים
    849 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה במחיקת קבצים בדרייב?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @IZAK זה לא לוקח מקום במייל שלך .
  • חסימה לפי שעות

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    @dLive יישר כח גדול מאוד!
  • אין לי אינטרנט, יש לי נטפרי!

16
    11 הצבעות
    16 פוסטים
    4k צפיות
    A
    @אבגדהו אמר באין לי אינטרנט, יש לי נטפרי!: @GolanArt אני חושב שזה מבדברים הדחופים ביותר!! כמה אנשים נכנסים בהאתרים האלו? וכמה אנשים מקבלים מיילים מחברי נטפרי? אני שאין יותר פירסום מזה, חוץ ממה שחייבים א"ז ע"פ 'והייתם נקיים...' אין ספק שזה פרסום הכי טוב, רק שבשביל זה כל אדם יכול לעשות חתימה לעצמו, כמו שכבר עשו רבים וטובים וראה פה. רק אני בקשתי מ@GolanArt שיעשה למייל משהו עם סמל דומה למה שהוא עיצב לאתרים, בגלל שזה מאוד מצא חן בעיני, ועל זה הוא אמר שיש לו דברים דחופים יותר כעת.
  • התחברות דרך vpn

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @שלום-על-ישראל אמר בהתחברות דרך vpn: אולי אם אפשר עוד משהו קטן... הקישור שולח לאתר תוכנות להורדה של נטפרי, ומשם לוידאו טוב, ומשם... אין תוצאות לערך המבוקש... אז מה כן?! כתבו על הבעיה הזו על תוכנות אחרות, @zvizvi סידר א"ז, עכשיו ניסיתי ויורד גם התוכנה הזו.
  • הסרת תעודות אבטחה

תעודת אבטחה
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    3k צפיות
    ב
    @957 תודה
  • אפליקציה של פועלים או לאומי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @zvizvi האפליקציה של פועלים כותבת לי שהיא לא מעודכנת, ושיש גירסה חדשה ושולחת אותי לחנות של גוגל .. תודה לך
  • איטיות ב019 - יש עוד מישהו שחווה את זה?

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    6k צפיות
    ?
    @ee בנתיים אין עדיין נטפרי עם הוט ישיר אבל הבנתי מנציג שיהיה סים פשוט של הוט כולל נטפרי ויעלה אותו מחיר פלוס 15 נטפרי לנטפרי
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    d2000D
    @username אולי זה יעזור @baruch אמר בהסרת wifree: גם אם תסיר את התוכנה, זה עדיין חסום בנטפרי (בהנחה שאתה משתמש עם ספק של נטפרי). אבל ניתן לפתוח פנייה על כל תוכנה שמנסה להוריד עדכון מהחנות. וכמובן עם הקלטה מצורפת של נסיון הורדה של כל תוכנה בנפרד.
  • שליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    5k צפיות
    ?
    @ליכט אמר בשליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה: נדמה לי שאתה טועה, ברגע שזה מוגדר כשיתוף פרטי, יש מגבלה של גוגל (ולא של נטפרי), ורק מי שקיבל הרשאה (לא מספיק שצירפו לו את הקובץ למייל) מהבעלים יכול לצפות בו. צריך לנסות את זה. אבל נראה לי שעצם צירוף הקובץ למייל - לא ע"י צירוף קישור - וגם לא ע"י שליחה מתוך הדרייב - אלא צירוף ע"י לחיצה על אייקון הדרייב וצירוף קובץ משם, נותן הרשאה לנמען.
  • מה קרה לו?!

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    הוא עדיין לא מתכנת בכיר. והסיבה שהוא לא כאן, זה לא בגלל שהוא מתעסק בתכנות. ואם אתה דואג לו, שלומו טוב באופן כללי. אבל קצת עסוק. אתה צריך משהו מסויים?
  • האוטלוק לא שולח מיילים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    959 צפיות
    ליכטל
    @magicode כתב אתמול בויקי: לא מצליחים לשלוח אימייל דרך תוכנה בספק RL תיאור: התוכנה מנסה לשלוח אימייל דרך SMTP וזה נתקל בשגיאת TIMEOUT. זה קורה בספק RL כי הוא חוסם שליחת אימיילים. פיתרון: פנו לספק RL שיפתח לכם נקודתית את האיפי שלשם אצלם צריכים לשלוח אימייל.
  • טעות כתיב בראש העמוד של הפורום

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    אורי אטדגיא
    @ארז-מלבנון אמר בטעות כתיב בראש העמוד של הפורום: @אורי-אטדגי מה?! @ארז-מלבנון אהבתי את הטעות כתיב (המכוונת?) של @מיציבושי .. באשכול שנפתח על טעות כתיב.. (זה הכי ברור שיש לי ).
  • סריקת תמונות

52
    0 הצבעות
    52 פוסטים
    7k צפיות
    אברהם אברהםא
    אני רואה שהציבור נסחף... יש בכל אופן למישהו מידע על תוכנה שסורקת תמונות שצולמו במצלמה במחשב ?
  • סמל אזהרה על האייקון של וויפרי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @clickone לא התכונתי לציין מקור התכוונתי שתקרא את כל הקטע והו מוסבר שלא כפי הציטוט החלקי שלך
  • WIFREE ניתן להסרה ?????

wifree וייפרי הסרת וייפרי הסרת wifree
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    מרדכימ
    @מיציבושי @מרדכי אמר בWIFREE ניתן להסרה ?????: נ.ב. אח"כ התקנתי לו את תעודת האבטחה ושוב את הוייפרי וזה הלך ב"ה
  • נושא זה נמחק!

126
    0 הצבעות
    126 פוסטים
    31k צפיות
  • האם אפשר VPN על מחשב שמחובר לאתרוג

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    5k צפיות
    C
    @ee הוא לא עובד זמנית כי האתר ירד. הנה המדריך בפורום הישן http://code.613m.org/viewtopic.php?f=13&t=1173
  • הנקודות לא מתאפסות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    טקסטורהט
    הסתדר לי תודה