• אני רוצה לפותח את אתר של חברת פורד מארה"ב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    830 צפיות
    ?
    @z3140700 בכדי לפתוח את האתר יש לשלוח בקשת פתיחה למערכת הפניות.
  • השגרירים של נטפרי

20
    3 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    גלינגג
    @hilel אני מעריך שכוונתך אלי (בין היתר..). גם אני התחלתי עניינית אך בתגובתו על תגובת @shraga יצא לו קיטור צבור ועל זה עניתי בהתאם. (בפרט שהוא לא בא להזהיר את משתמשי נטפרי מלעשות שטויות אלא ליידע אותם שבנטפרי ישנה בעיה וכו')
  • אופסס..

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @chocolate מה לא טוב בבריסקער אתה קצת מעליב
  • TeamViewer

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    ב
    @ברוך-השם אמר בTeamViewer: @יהודי-פשוט כנס לתיקייה הזאת במחשב שלך: C:\Users*ESERNAME*\AppData\Local\Temp\TeamViewer (ב- USERNAME תכתוב את שם המשתמש שלך) ותמחק את תוכן התיקיה. תסיר את התקנת TEAM ותנסה שוב. תעדכן... @יהודי-פשוט מה קורה? עזר?
  • אפשרי חסימת FTP בפרופילים ?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @ברוך-השם גם של "ימות המשיח" פתוח, כי כנראה שמישהו פתח את זה, וכנראה אותו הדבר ב"קול הלשון".
  • בעיה בהתחברות לאגורה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    V
    עכשיו הסתדר ייש"כ
  • WIFI על מחשב נייד שמתחבר לנטפרי

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    גלינגג
    @אבצן @aiib וכל השאר.. שימו לב! ציטוט מ'כללים' התשלום החודשי ישולם עבור כל חיבור אינטרנט שמוגדר בחשבון שלכם. במקרה והיה תקופה של 15 יום ומעלה שלא היה חיבור וגלישה כלל, יופחתו ימים אלו מהתשלום החודשי, באופן יחסי למספר הימים שבאותו החודש. ובשימוש ח"פ בVPN התשלום לפי 1.5 ₪ ליום.
  • לא קשור לנטפרי תוכנת שחזור קבצים

39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    6k צפיות
    ב
    @למדן-וידען אמר בלא קשור לנטפרי תוכנת שחזור קבצים: @מיציבושי זה שם של תוכנה. אתה רוצה אם כפית? קבל (נסיון חינם ל15 יום): http://download.techsmith.com/snagit/enu/912/snagit.exe (סיסמה לרשיון קבוע למהדורה 9): AGZY2-3NCYB-JVCVW-4M9CB-WDMDC בהצלחה @למדן-וידען כל הכבוד! זה לא סתם כפית, זה כפית מזהב!!
  • מגה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ששלוםש
    תודה לכולם!!
  • אתר משרד הביטחון לא עובד השרת

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ל
    @למדן-וידען עובד. תודה!
  • תוכנות נוספות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    zvizviZ
    @ליכט Good video נוסף http://softwares.center/good-video/ עריכה: AutoVPNConnect נוסף http://softwares.center/autovpnconnect/
  • שולחן עבודה מרוחק למחשב שלא מסונן

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @עילום אמר בשולחן עבודה מרוחק למחשב שלא מסונן: @ee אמר בשולחן עבודה מרוחק למחשב שלא מסונן: @clickone אם יש פתרון לנטפרי, למה לפנות למוקד הייעוץ של ויעדת הרבנים לביצור חומת הדת? למה לא לפנות ישר ל נטפרי??!!! נטפרי אין להם מוקד יעוץ בדרך כלל הם נותנים למוקד לעשות העבודה וגם, יש מקרים שהפיתרון אחר.
  • תמונות שנשלחו דרך גוגל דרייב????

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    @feder טוב שאתה 'מריח' שיש בזה בעייתיות...
  • ניתוקים

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    @administrators אכן אני נתקעתי עם ההגדרות, והכתובת הנ"ל נחסמה לי. כיוונתי לזכור ולפנות אח"כ אך זה פרח מזכרוני כמובן.. בדיקתכם אם ניתן להחריג את הכתובת הנ"ל. תודה
  • למה הדף הזה לא תקין או בעיה בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    988 צפיות
    5
    @Beni החלק העיקרי בדף זה הפלאש שבכתובת הזו: http://testcenter.co.il/tzav1/test/TZAV1.swf לע"ע הוא חסום.
  • תרגום

67
    1 הצבעות
    67 פוסטים
    17k צפיות
    מרדכימ
    למי שצריך הנה התוסף תרגום להוראות התקנה היכנסו לכאן
  • ווידאו באתר קול חי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ששלוםש
    עיין בתרגום שם מדובר על הנושא הזה
  • מה זה אומר חיבור סלולרי?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    עילוםע
    @חגי-פאהן אמר במה זה אומר חיבור סלולרי?: גם מיילים באאוטלוק, אך לא רק. גם אתרי תעסוקה וקצת פורומים ואתרים של בנקים, היברובוקס, וגם לי יש אתר nikkud.com](link url)) שאני מעלה פוסטים מדי פעם. וינדוס 10 יש לכם? הכנסו החתל> הגדרות> רשת וכו'> שימוש בנתונים > לבדוק מה כתוב שם?! דרך אגב: מקוה שהסתדרתם עם גוגל! בהצלחה
  • בעיה באתר איביי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    עילוםע
    @chocolate אמר בבעיה באתר איביי: @avishalom אמר בבעיה באתר איביי: חבל שזה כך בעלי זה הרבה יותר נוח אתה עדיין יכול לחפש את האתר שלהם (ע"י F12 ) ולשלוח לבדיקה או הקלטת תעבורה (לענ''ד) בהצלחה
  • נתקלתם בתופעה כזאת??

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    גלינגג
    אצלי זה לוקח 2.1MB