• תוים להורדה בנט פארי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    726 צפיות
    האברךה
    @אביגדור אמר בתוים להורדה בנט פארי: @אביגדור סליחה לא הסברתי את עצמי מספיק ברור אני צריך תווים לניגונים חסידים יפים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בעניין. תעשה חיפוש בגוגל 'תווים חסידיים' ותמצא המון אפשרויות. יש גם באתר פרוג. נ. ב. במקום לכתוב הודעה נוספת, יש אפשרות לערוך את ההודעה הקודמת.
  • שידור חי מהעצרת המרכזית מחר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @957 אמר בשידור חי מהעצרת המרכזית מחר: @אוריויל לנטפרי אין מצלמות בעצרת והיא לא מספקת שידורים חיים, תודה על המידע. חשבנו שנטפרי עברו לספק שידורים חיים מעצרות שונות.
  • אפליקציית צאט הנגאוטס באנדרואיד בנטפרי?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    850 צפיות
    אין תגובות
  • מרכז החדשות

נעול
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    אני לא רואה כאן כבוד והערכה למישהו או למשהו. אבל אני רואה כאן התנגחות פוליטית מיותרת. לצערי אני נאלץ לבצע הרחקה לזמן מוגבל, ולנעול את האשכול.
  • מייל HOTMAIL הצגת מסמכים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    820 צפיות
    A
    @shraga כן, הוא נמצא בפניה שלי ששלחתי בנושא #227676
  • וויפרי לאנדרואיד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    970 צפיות
    ע
    @yyy כרגיל הכל חוזר על עצמו - כבר נפתח פורום כזה בעבר אפי' עם אותו השם: וויפרי לאנדרואיד, וכדאי פשוט לחפש ברחבי הפורום לפני שפותחים פוסט חדש, זה יעיל הרבה יותר. בהצלחה בכ"א.
  • חיפוש גוגל לא מחפש

חיפוש גוגל
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    שלום על ישראלש
    @סופר הרב @beri-zip כתב כאן מה זה H ומה זה 3G
  • אנטי וירוס McAfee בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    728 צפיות
    E
    במערכת הפניות סידרו לי את זה
  • בדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    4k צפיות
    Y
    @magicode האם זה עוקף הגדרות חסימה במקומות עבודה שחוסמים כל שליטה מרחוק וכדו' והאם זה תחליף לשליטה מרחוק בתוך הרשת הפמנימית למי שחוסם אצלו בהגדרות חיבור מרוחק / שליטה מרחוק
  • שליחת פקס ללקוחות טלפון ביתי של 019 ונטוויזן

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    M
    ניתן לקבל אצלנו שירות של קבלת פקסים במחיר נמוך ואטרקטיבי! פרטים נוספים במייל smscall10@gmail.com
  • רב קו אונליין

30
    0 הצבעות
    30 פוסטים
    7k צפיות
    beri.zipB
    @aiib אמר ברב קו אונליין: @beri.zip לפי דבריך בסמארטפון [שהוא לכאורה לא עובד על חיבור המגעים אלא על NFC רגיל אמור לעבוד לי הטענה אף ללא צ'יפ? אכן כן (למעט איפון שאפל מגבילה שם את שימושי הNPC)
  • VPN בארצה"ב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    820 צפיות
    shragaS
    @Chocolate נכון, מלבד זאת הVPN של RL לא יעזור לך כאן, כי זה שרת ישראלי
  • מכירים מסלול חסכוני יותר??

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    Z
    @אליאב 019 הכי זולים
  • שיתוף נקודה חמה לא עובד

נקודה חמה
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    33men3
    מחזיר Request timed out
  • שינוי החלטה?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    אם יש נשים בקהל בסרטון, הוא לא אמור להיות פתוח.
  • ווינדוס 10 - עדכון אינסופי...

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    זהירז
    @beri.zip אמר בווינדוס 10 - עדכון אינסופי...: ואגב לא יודע בדיוק מה זה אבל בתרגום לעברית זה משהו בסגנון העברה חכמה ברקע זה אחראי על הפס שמעביר את הנתונים. (ציטוט מתרגום גוגל: מעביר קבצים ברקע באמצעות רוחב פס של רשת סרק. אם השירות מושבת, כל היישומים התלויים ב- BITS, כגון Windows Update או MSN Explorer, לא יוכלו להוריד באופן אוטומטי תוכניות ומידע אחר). בלשון ווינדוס הוא נקרא bits (ר"ת), והפותר הבעיות של הWindows Update מפעיל אותו כחלק מפתרון הבעיות. למה אני מספר לך את זה?! כי הדבר הזה כל הזמן מתאפס לי ולא עובד, ולא עוזר ההפעלה שוב, ולא ההעברה למצב אוטומטי. את העדכון האחרון הורדתי ידנית מהקטלוג של ווינדוס לפי מספר הkb, אבל זה גם משגע את השכל, וגם שלעדכוני תכונות החצי שנתיים זה לא עוזר כי לא מופיע עליהם מספר kb. אין לי מושג למה הדבר הזה.
  • שיבוש במקלדת טאבלט אחרי עדכון ווינדוס 10

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    דברים בטליםד
    @meravh23 אוקיי טעינו אנחנו לא על אותו מחשב אני על לנובו מיקס 310 בל אופן סליחה שלא עזרתי לך עד עכשיו אתה צריך להיכנס להגדרות להוריד עברית סטנדרטית ותקבל עוד מקלדת שהמקלדת השניה אין לה את הבעיה הנ"ל אשמח לעזור שוב
  • העלאת אתר לazure

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    540 צפיות
    נטפריסנ
    כן זה אפשרי. עליכם לבקש פתיחת שתי הכתובות האלו http://xyz.azurewebsites.net/ http://xyz.scm.azurewebsites.net/ את הxyz תחליפו עם שם הapplication שלכם. תציינו שמדובר באתר שאתם בונים ומנהלים. עריכה: נטפרי פתחו את http://XYZ.scm.azurewebsites.net/ בצורה גורפת, אז מכאן ואילך יש לבקש פתיחה רק לhttp://xyz.azurewebsites.net/.
  • העברת קבצים גדולים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    סידרתי את זה.
  • מפות גוגל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    זהירז
    @WWW אתה ו @משה-כהן מדברים כנראה כל אחד על עמישראל אחר...