• מה קרה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    917 צפיות
    WWWW
    @יעקב.ק מחובר לחשבון?
  • xxxx, מה עושים עם זה?

37
    1 הצבעות
    37 פוסטים
    6k צפיות
    ע
    @WWW וכתבת פחות, ונשארת מאחור .. היית מבקש שאחכה לך. לא נורא, בפעם הבאה...
  • חסימת תגית עדכוני תוכנה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    561 צפיות
    WWWW
    @מעמד תנסה לחסום את דפי הכניסה ברשימה השחורה.
  • חסימת תמונות במחשב

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @NDS @WWW אמר בחסימת תמונות במחשב: @NDS אולי אפשר לחסום גישת קריאה וכתיבה לקובצי תמונות, דרך המדיניות קבוצתית.
  • עדכוני ווינדוס 10 - הישועה...

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    684 צפיות
    אין תגובות
  • וויפרי לאנדרואיד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    M
    @עברי-אנכי סליחה על החפירה אבל ההשלכה ההשקפתית היחידה בוויפרי לאנדרואיד זה שייחסמו רשתות זרות שלכו"ע מזיקות! עכ"פ ההחלטה של המערכת ואני מכבד אותה. בזה סיימתי.
  • המלצה לראוטר

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    686 צפיות
    אין תגובות
  • אפליקציות ללא גישה בווינדוס 10

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    זהירז
    @beri.zip לא מופיע. לכאורה הפתרון הטוב ביותר הוא לבצע הסרה (מתאפשר דרך אפליקציות ותכונות), ולהתקין שוב, רק שהחנות חסומה. כשיהיה לי זמן, אעתיק את הקישורים, ואבקש במרכז הפניות פתיחה.
  • מתי מקבלים נקודות חדשות בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @ירא אמר במתי מקבלים נקודות חדשות בנטפרי: אז למה יש לי רק 3 נקודות עכשיו ? תראה כאן את מה שכתב @magicode
  • מהי המדיניות של נטפרי לגבי תמונות של ילדות ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    691 צפיות
    סופרס
    @ירא אכן תלוי בצורת הופעתן, עיין כאן.
  • גוגל דרייב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @shraga מנסיוני זה לוקח הרבה זמן עד שבקובץ חוזר מבדיקה, וקשה מאוד לעבוד כך באופן קבוע. @yotav7 כתבתי בפנייה למנהל שכעת כשהוא מתפנה מהפניות המורכבות שיעסוק גם בבעיה זו, וקיבלתי תשובה שאכן זה בתכנון לפתור את הבעיות בדרייב. נראה לי שיש אפשרות לבקש מועדת חריגים לפתוח את דרייב.
  • אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה.

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    סופרס
    @chaya-klein ועיין גם כאן.
  • בימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.

28
    40 הצבעות
    28 פוסטים
    6k צפיות
    ר
    ואני שהיתי בקיץ שבוע מחוץ לבית בתקופה לחוצה מאוד בעבודתי, ובניתי על הVPN שיעבוד במקום בו הייתי. בפועל לא הצלחתי להתחבר, ובמשך יומיים וחצי טרטרתי את התמיכה בלחץ גובר והולך בסוף התברר כי הרשת במקום חוסמת חיבור לVPN. ..
  • בקשה לבעלי האתר videownload

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    Z
    @5566NEWbrs אמר בבקשה לבעלי האתר videownload: @zipi האתר ישוב לפעול ב1\12 בשעה 00:00. (בעוד כ-10 שעות). האתר מאוחסן בתכנית חינמית ועבר את ההגבלה. תודה רבה!
  • יצוא דפים מוויקיפדיה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    986 צפיות
    ר
    @זהיר אמר ביצוא דפים מוויקיפדיה: @ראובן תדפיס דרך הדפדפן, כיום אחר שבקשתי כאן הרב @magicode הנפלא סידר שלא רואים את אזהרה של נטפרי בהדפסה. אני עושה כך תמיד, וזה עובד מקסים. התגובה הקודמת שלי היא לזה.
  • אין אפשרות וידיאו בנט פרי חוץ מב-2 אתרים חלקית

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    673 צפיות
    A
    @מרים-מולר אמר באין אפשרות וידיאו בנט פרי חוץ מב-2 אתרים חלקית: רציתי להעלות את הבעיה הנ"ל מפני שכיום זה ממש ענין בסיסי באינטרנט... וצריך לטפל בענין בדחיפות. לדוג': הבוס שלי ביקש ממני ללמוד שפת תכנות בקורס וידיאו ואני לא יכולה! אם יש עוד משתמשים שחושבים כמוני, אשמח לשמוע ראשית ברוכים הבאים. שנית כל בעיה מסוג זה, הצורה הכי טובה ובעיקר יעילה היא דרך מערכת הפניות, כאן גם אם תהיה שיא האמפתיה זה לא יוביל לפתיחת הסרטונים הנחוצים.
  • בקשת המלצה למודם סלולרי עם נקודה חמה ללא חיבור לחשמל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    849 צפיות
    A
    יש גם דגם של וואווי E589, ידוע לי שעובד מצוין, רק לשים לב אם אין תת דגם שלא תומך בתדרים של הארץ. ניתן לקנות באיביי בכחצי מחיר מהמוצע למעלה.
  • בשורה משמחת-----

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    630 צפיות
    ע
    @6838398 ידוע. אבל שוב, כפי שכתבו בעבר, אולי לא כדאי לפרסם זאת כ"כ ברבים, שלא תהיה הצפה של משתמשי פינטר'ס,מה שיכביד מאד על המערכת, ויגרום לאיטיות בבדיקות. תחשוב שוב אם לא כדאי לצנזר את ההודעה.
  • אנטי וירוס קספרסקי & נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @למדן-וידען אמר באנטי וירוס קספרסקי & נטפרי: זהו שאני לא רוצה לבטל הגנה באתרים מאובטחים כי הרוב כבר היום מאובטחים וזה לא אומר שום דבר לגבי וירוסים. זה מבטל לגמרי את הסריקה באתרים מאובטחים? זה לא מבטל רק את הבדיקה האם האתר באמת מאובטח, (מה שהדפדפן עושה בעצמו)?
  • לאיזה ספק כדאי להתחבר??

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    863 צפיות
    "אין עוד מלבדו"&
    @מעמד אמר בלאיזה ספק כדאי להתחבר??: @"אין-עוד-מלבדו" כאן בסקר שביעות רצון תוכל להתרשם לבד בהצלחה וברוך הבא !! ופה יש לך הסבר לפילוח לפי ספקים כל הנתונים (שירות מהירות וכו') מקווה שזה עדיין מעודכן עד כמה זה עדכני ואמין???? תודה רבה