• WINDOWS UPDATE לא עובד הודאת שגיאה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @shraga אמר בWINDOWS UPDATE לא עובד הודאת שגיאה: @מי-האיש לדעתי תפנה אליהם, שיגדיו לך בראוטר את השרת dns של גוגל, אולי זה יעזור הם מודעים לבעיה הזו?
  • ניתוקים ברשת...

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @makomrar תוכל להשתמש עם הקובץ הזה http://forum.netfree.link/topic/1888/שגיאת-dns-באתרי-בנקים
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    711 צפיות
    magicodeM
    ההודעה מדברת על החג עכשיו כבר לא חג. הורדתי את ההודעה אבל יקח זמן עד שיראו שזה ירד (קאש). בכל מקרה עתיד להיות טיפול איטי עכשיו. כי אנשים שלחו פניות בחג ויש עומס.
  • WiFree בchromebook

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    738 צפיות
    C
    @since1492 לא. וויפרי עובד על מערכות הפעלה ווינדוס בלבד
  • לא הולך לי להטעין רב קו במחשב

43
    0 הצבעות
    43 פוסטים
    11k צפיות
    WWWW
    @מעמד נראה לי רק באשראי.
  • האם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    8k צפיות
    ש
    @יעקב-1 שלח לי פניה דרך האתר שלי www.email36.com
  • אם אני מאוד מעוניין בסרטון, זה יכול להיחשב במקרה חירום?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    A
    ספק פיקוח נפש נחשב חירום??!!?!?
  • התחברות לנטפרי מחו"ל - רוסיה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    688 צפיות
    ליכטל
    @יוסי_ג זה מה יש: http://wiki.netfree.link/index.php/VPN_החדש
  • פירוט נוסף באתר של ר' צבי שליט"א

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    525 צפיות
    אין תגובות
  • מדוע נוד 32 נפתח בחלון רגיל [לא רק מופעל] עם הפעלת המחשב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @יעקב.ק אמר במדוע נוד 32 נפתח בחלון רגיל [לא רק מופעל] עם הפעלת המחשב: @האחרון-שבעם אצלי זה לא כך... אולי כי יש לי אינטרנט סקיוריטי....? כנ"ל.
  • פורים בסוכות בנטפרי

18
    4 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @מעמד אמר בפורים בסוכות בנטפרי: תאמין לי, שאני לא יודע, אבל 'בעל המאה הוא בעל הדעה'...
  • משחקים לטאבלט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    3k צפיות
    זהירז
    @מבין-מקצועי באופן רשמי הורדת משחקים חסומה בנטפרי, יעויין כאן. מועדים לשמחה!
  • Android

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @nyb אמר בAndroid: @משה-זוכמיר תודה רבה, אבל אתה גולש בעזרת SIM? יש אפליקציה לחסום התחברות לWIFI פרט למסוים? כן באמצעות סים אני לא אעלה את האפליקציה שחוסמת כי לדעת מומחי הפורום אפשר לפרוץ אותה בקלות. אני עדיין משתמש באפלקציה כי אין לי כלל ידע בתכנות וכדו' ואין מושג איך פורצים אפליקציות. לניתוק WIFI מומלץ לפנות ל @מנתק
  • נטפרי חוסם לי את גוגל דרייב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @מיכלי תוכלו לראות כאן הסבר על מערכת הפניות: http://netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי אך קחו בחשבון את ההודעה הזאת: http://forum.netfree.link/post/39732
  • הדף המועלה בויקיפדיה

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    האברךה
    @זהיר אמר בהדף המועלה בויקיפדיה: @האברך בהדפסה לא, יעויין בראש האשכול. אהה, כלומר ש @magicode הגדיר שבהדפסה זה תמיד לא יופיע. יישר כח על ההסבר, וכל הכבוד ל @magicode על הביצוע.
  • למה אני לא מצליח להוריד את זה?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @מבין-מקצועי מקובל ויפה לתת נקודת מוניטין למי שעשה לך טובה, בסמל ^ שנמצא בכל הודעה ('פוסט') בצד שמאל למטה (ליד המילה 'ציטוט'). גוט יום טוב
  • שידור חי בסוכות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    924 צפיות
    מ
    @מרדכי על פי רוב במהלך החג עולים כל מיני שידורים חיים או בJDN או בקול חי שנה שעברה היה להם מאיזה ארגון. תאמין לי יהיו. השאלה האם יהיה מישהו שיפתח אותם?
  • הגדרות נטסטיק ZTE ב- 019

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    4k צפיות
    A
    ותודה רבה לכל העוזרים והמסייעים ובעיקר ל frize37
  • איך משנים סיומת של קובץ doc

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @מי-האיש אמר באיך משנים סיומת של קובץ doc: קיבלתי הוראה במערכת הפניות לעשות פעולה שדורשת שינוי סיומת מ doc ל lnk בבערותי כי רבה אין לי מושג כיצד עושים דבר זה מישהו יכול לעזור לי בזה? פשוט וקל. פתח את התיקיה שבה נמצא הקובץ, בווינדוס 10 - תצוגה > אפשרויות > שנה אפשרוית תיקיה וחיפוש > תצוגה תבטל את ה-V שליד 'הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים'. בווינדוס 7 - תלחץ על ALT, כלים > אפשרויות תיקיה > ותבטל את ה-V כנ"ל. עכשיו תראה את הקובץ עם הסיומת DOC לידו, תבחר את הסיומת ותשנה לLNK.
  • להסיר מכשול?

9
    4 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    הקטןה
    לזה הוא התכון בפרופיל "כמו"כ סיוע ב"אפרושי מאיסורא" במקרים מיוחדים עי' שבת מ: היכי עביד הכי וכו'" ?