• קישורים ליוטיוב

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    dLiveD
    @קובי אם אתה מתכוון תת פורום בתוך הפורום של נטפרי - אז לא. (ואם לא לזה התכוונת, אז תסביר למה כן.) בפורום אין אפשר לפנות בפרטי. במקום זה אתה יכול לבדוק בפרופיל של הניק האם הוא פרסם את כתובת המייל שלו, או לבקש שיפרסם אותה/ לפרסם את שלך ולבקש שיפנה, או לפות באמצעות מערכת פרטית של פורום אחר (אם לשניכם יש משתמש ב"פרוג", נניח). לשאלות על הפורום יש קטגוריה מיוחדת, כאן.
  • כמה זמן לוקח לנטפרי לאשר אתר?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ארז מלבנוןא
    @mp @משה-זוכמיר התכוון לזה: http://forum.netfree.link/post/14885 http://community-tools.site/assets/get-netfree-validation.html
  • פרוג

45
    0 הצבעות
    45 פוסטים
    9k צפיות
    E
    @משה-זוכמיר מי זה הבוס שלך?!
  • סרטונים מאושרים

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    9k צפיות
    ארז מלבנוןא
    @יהודי-פשוט אמר בסרטונים מאושרים: @מעמד אמר בסרטונים מאושרים: @יהודי-פשוט אז אם כך, אז אולי שהמנהלים יבטלו את ההאפשרות הזאת ^? וחץ מזה, זה לא נכון מה שכתבת ישנם שמפרגנים לעצמם כי אין דרך להצביע לעצמי (וניסיתי את זה ! ) נכון ועוד איך נכון, תחשוב מחוץ לקופסה. [לא שאני עושה את זה, אבל זה אפשרי - לא כזה מסובך, מתאים לאנשים מאוד מסויימים, ואני מאמין ומקוה שאין כאן כאלה]. ואם יש כאלו גם לא כל כך נורא! אם אין מי שמפרגן להם לפחות ישתעשעו בדמיונות...:baby_tone3:
  • שגיאת DNS באתרי בנקים

4
    4 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @ww19ww תפעיל את הקובץ שנתתי בהודעה הראשונה, זה מבצע את הפעולה אוטומטית
  • הנקודות נמחקו

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @magicode מה שמצחיק... שאני חדש מאמצע החודש... וחשבתי שהנקודות שלי הוולכים להתאפס בתחילת החודש, אז שלחתי נקודות גם לא על דברים חשובים מדי...
  • עזרה בהגדרות סינון

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @mosh115 @ליכט תודה לכם על השתתפותכם, מי שיכיר אופציה נוספת בהמשך אשמח שיכתבו אלי, דוקא בגלל ששמעתי שאכן קיימת אפשרות כזו וכנ"ל.
  • נסטיק בעיות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    895 צפיות
    dLiveD
    @חבצלת-השרון הנטסטיק עצמו לא עובד, או שהוא מתחבר ויש בעיית גלישה? אגב, הצטרפתם דרך סוכן, או שהתקשרתם ישירות לחברה? (וגם יותר פירוט על הנטסטיק הזה יכול לעזור.)
  • האם זה מסובך לעבור לנטפרי?

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    א
    לפי ידיעתי מערכת טלפוני עובד מצוין רק בAL. בשאר החברות יש עדיין בעיות.
  • וייז בנט פרי עובד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    609 צפיות
    אין תגובות
  • וידאו טוב

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @אברהם-כהן הסתדר
  • תיבת מייל של אתרוג/רימון עם נטפרי

מייל רימון אתרו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    863 צפיות
    WWWW
    זה קצת יעזור לך.
  • בעיה בשליחת קבצים מג'יקוד

magicode שליחת קבצים מגיקוד
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @אברהם-ר תמיד הוא נהיה מיד 50% ואח"כ מתחיל להעלות, הבעיה היא רק שהוא לא מתחיל להעלות.
  • דווח על תמונה

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @baruch אמר בדווח על תמונה: המנהלים יכולים לדעת. סתם מעניין אותי, למה זה חשוב לכם לדעת? @baruch כנראה בשביל לשלוח דוקא אל הבודקת הזו תמונות מפוקפקות...
  • תעבורה חריגה המגיעה מרשת המחשבים שלך- משהו יודע מה זה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    3k צפיות
    ChocolateC
    בעיה ישנה עיין http://forum.netfree.link/topic/1062/תעבורת-רשת-חריגה-בgoogle
  • תגובה לפוסט: דף קיצורים שימושיים לנטפרי, 1.2.3.4, ואתם שם.

27
    2 הצבעות
    27 פוסטים
    4k צפיות
    ChocolateC
    @GolanArt @רותי אני חושב שכדאי לכתוב גם באנגלית פירוש על כל הסמלים וגם להוסיף לינק באיזור אישי
  • מה קרה...?

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    @123 @baruch כתב פה אם יש משהו שנראה לכם איזורים שלמים של בעיות או שבודקת מתרשלת כדו', יש לפנות למערכת הפניות.
  • חומה ודעת - פרק ט'

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    782 צפיות
    אין תגובות
  • חומה ודעת פרק ח'

9
    5 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ?
    @baruch מה עם הכתבה הנוספת שנתפרסמה היום?
  • אתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    7k צפיות
    י
    @ayys613 הבנתי מצויין. זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שאדם כזה שמוכרח להיות ליד מסך יש לו בעיה להיות ליד מסך שיש שם גישה לקול חי (וסליחה מקול חי, זה רק דוגמא). אחרי הכל יש כאן איזשהוא התפשרות בין הרצונות/צרכים של כלל המשתמשים. לכתחילה של לכתחילה לאדם כמו שתואר- זה לא! (אם כי כמובן אין כאן סתירה לעובדה שנטפרי זה יותר טוב (בלשון המעטה) מכל האחרים.)