• קול באבוב

6
    6 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    62626
    @יצמח-פורקניה אמר בקול באבוב: למה אני לא רואה איפה אפשר להוריד? יש למטה אייקון של תוים ולחצן כדי לשמוע, זה בעצם מוריד קובץ להפעלת שידור בסטרימינג דרך נגן vlc למשל.
  • vpn זמני יש דבר כזה?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    A
    בפוסט אחר אתמול [גמ"ח משהו] דיברו אולי לעשות גמ"ח vpn במידה ויקום יכול לעזור לך
  • בעיות אבטחה באתרים בסינון netfree

32
    2 הצבעות
    32 פוסטים
    6k צפיות
    dLiveD
    @41 https://magicode.me/send-file/file/5f5d699ee44e7b0bef5f46dbd1ccc63cff651618/view בהתחלה לא רואים אולי מה שאני מקליד בחיפוש, אבל כבר כתבתי לך - MMC.
  • נקודות

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    956 צפיות
    ש
    @957 היה ניתוק ב 019. שלחתי.
  • הודעות ג'ימייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    857 צפיות
    4
    התצוגה הרגילה של המחשב וכן של תיבת ההודעות היא רגילה ולא השתנתה התופעה שכתבתי עליה זה רק בפתיחת הודעה עם קבצים או בכתיבת הודעה מעט ארוכה
  • הדפסת קובץ מצורף למייל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    4
    אצלי אפשר, אם כי די הרבה פעמים יש בעיה עם ההבטחה.
  • פורום

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @גרפיקאית לחיצה על השם שלי, תגיעו לפרופיל ושם יש מייל. או מהיר יותר: LAMDAN.YADAN@GMAIL.COM
  • מה יש לאניוואר עכשיו?

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    5k צפיות
    smk148S
    @aiib לא, תבדוק את הפרטים בקובץ שהורדת במאפיינים של השרת.
  • וידאו טוב - הוסרה המגבלה לקטגוריות מסוימות

3
    10 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @משה-זוכמיר אמר בוידאו טוב - הוסרה המגבלה לקטגוריות מסוימות: הקרדיט מגיע לי כאן בקשתי זאת נכון? לא נכון? צודק, ערכתי
  • תקלה באניוואר

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    C
    @avishalom כמו שכתב @smk148 להתקין מחדש, או להתקין את https://swupdate.openvpn.org/community/releases/tap-windows-9.21.2.exe
  • עזרה דחופה. הסנכרון של גוגל דריב תקוע.

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    62626
    אצלי הבעיה היתה באישור האבטחה של דרייב, לאחר התקנה חוזרת שלו הכל עובד ברוך ה' תודה לצוות נטפרי.
  • בירור: ספק קווי עם קו טלפון אינטרנטי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    כותב מוסמךכ
    תודה מקווה לעבור כבר...
  • למה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?

47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    8k צפיות
    ש
    @מעמד אמר בלמה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?: @שי יש לך ידיעה לכמה זמן עידכון זה ששלחת לי תקף ? מה זאת אומרת? אין לזה תוקף. העידכון סידר שיעבור לשעון קיץ במועדו, וכמובן לשעון חורף בסיום.
  • בדיקת מהירות, זה משהו אמיתי?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    parkP
    מהירות ההורדה בפועל היא בערך 10-15 אחוז מהמהירות שיוצאת בבדיקה, אדם שיש לו אינטרנט במהירות של 100 מגה. הוא מוריד במהירות של כ15 מגה לשניה. בנוסף אם ההארדיסק אינו תומך במהירות הכתיבה של ההורדה, זה יכול ליצור עוד עיכוב בשרשרת.
  • הרחקת משתמשים, שימו לב!

נעול
    2
    31 הצבעות
    2 פוסטים
    17k צפיות
    magicodeM
    אל תגרמו לי לבזבז עוד זמן בלפתח מערכת שתחסום את המשתמש בצורה שהוא לא יוכל להירשם ולהספים את הפרום. פשוט אל תאכילו את הטרול. אל תתיחסו אליו אל תתנו לו את מה שהוא רוצה (ליצור ריב ומדון) תתיחסו אליו כאילו הוא אויר. אל תגיבו להודעות שלו בכלל. תדווחו ויטפלו בזה. אודות טרול אפשר לקרוא פה. https://he.wikipedia.org/wiki/טרול_(אינטרנט)
  • נחסם לפי תגית המוגדרת בחשבונך

13
    5 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @יהודי-פשוט אז תוסיף את הבקשה לרשימה כאן.
  • איך מוחקים יוזר

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    924 צפיות
    אין תגובות
  • אתרי מכירות מחשבים וציוד הקפי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    יוליוסי
    אגב, סקירה על זה פה
  • חומה ודעת - אאוט-נט

8
    4 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    frize37F
    @baruch יישר כחך שהעלית את זה..... גם אני שמחתי לפגוש כמה חברים כאן...... וגם שמחתי לראות את עצמי בתמונה
  • תוסף מוזר

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    BeniB
    לא זה מה שמפריע לחברים פה מה אתה לא מבין אם יש לך תלנות על @GolanArt תפנה אליו בדרכים מתורבתות אבל לבוא ולהגיד שזה גועל נפש ושזה חוצפה מצד המנהלים זה חוצפה מצדך וזה בלי להיכנס לוויכוח למה עשו את זה אתה פשוט לא מבין את זה שמדובר פה באנשים שאין להם זמן לקישקושים ילדותיים מחילה על הבוטות