• חומה ודעת - פרק ה'

22
    8 הצבעות
    22 פוסטים
    5k צפיות
    ChocolateC
    @ליכט אז מה עדיין הם צריכים לעדכן
  • כתובת חדשה לאתר וידאו טוב

8
    12 הצבעות
    8 פוסטים
    9k צפיות
    גלינגג
    @יהודי-פשוט הכרת הטוב הוא צורך של המקבל (לשני יש את הסיפוק מעצם הנתינה).
  • אישורי אבטחה לאנדרואיד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    כן נתקלתי עד כמה שזכור לי המכשיר מבקש באיזשהו שלב להתקין קוד כניסה למכשיר תגדיר קוד ואז תכנס עם המכשיר דרך הקוד וזה אמור להסתדר. בזמנו אנשי אראל עזרו לי
  • האזור האישי ב019

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    מצטרף לבקשה.
  • מאן דהוא מבין במדפסות HP

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    א
    תודה לכולם בסוף הסתדרתי לבד גיליתי שהטונר השחור ריק-אך בפועל המחשב אמר לי שהשחור מלא והצבעוניים ריקים, ולכן החלפתי את הצבעוניים (לחינם) ולא הבנתי למה זה לא תקין.... תכלס' זה עובד בצורה שאם חסר צבע אחד כל ההדפסות יוצאות בגוונים משונים כי הצבע הסופי של ההדפסות הוא תרכובת של כולם יחד
  • "זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת

24
    4 הצבעות
    24 פוסטים
    4k צפיות
    baruchB
    להוסיף על דברי @GolanArt נא לא להסיט את הדיון. גם אם לא כותבים דברי הבל הדורשים חסימה או הרחקה. @חבר אם אתה רוצה לדעת את כל דיני ההרחקות והחסימות, אתה מוזמן לפתוח על כך דיון נפרד. @מובהק ה@administrators לא צריכים להגיב לכל רעיון. חשוב מאוד להעלות רעיונות וצְרַכים שמשתמשים צריכים. שומעים את הרעיונות, ויחליטו בהמשך אם לבצע ובאיזה סדר עדיפות. כשזה יקרה, כבר תדעו על כך. @יהודי-פשוט הכוונה היא לאלו שלא חסמו את המחשב ב-outnet. מי שחוסם את המחשב לכל הרשת בכלל, אשריו ואשרי חלקו. @clickone כיום עדין אין אפשרות של הגדרת Wifree למשתמש בודד (לא במסגרת קהילה) גם לא דרך מערכת הפניות. ובהחלט ההצעה שיהיה למשתמש אפשרות לכפות לכל מתחבר בחשבונו את Wifree היא טובה בהחלט.
  • וידאו טוב, לא ניתן לצפות בסרטונים בחלון נפרד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    604 צפיות
    dLiveD
    @park כבר שמו לב, ושלחו לטיפול.
  • לא קשור לנטפרי - אז מי שלא רוצה לעזור לי - לא חייב להיכנס

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    6k צפיות
    ב
    @957 מה הSERIAL שלו? מה שהעלו בפרוג עובד לי רק על גירסה 10.1.0 (שהעלו שם בסוף) ולא על 10.0.0 (שאתה שלחת לי)
  • 100,000,000

18
    27 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    GolanArtG
    @יהודי-פשוט עניתי לך למייל ואני עונה גם כאן, הפונט של הטקסט: Assistant (חינמי של גוגל) והמודעה בנויה מהדמיה של סקטשאפ + ווירי, פוטושופ וקורל.
  • אתר עם תמונות יהודיות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @RNC בעיצוב גרפי בפרוג יוכלו לעזור גם בשמות אתרים וגם בתמונות עצמן.
  • אפליקציות אנדרואיד

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    893 צפיות
    9579
    @aiib ואז , להתקין ולבדוק אם עובד, אם עובד מוטב , אם לא לשלוח הקלטה , אם זה יהיה פשוט ואפשרי לכאורה יפתחו, אם זה מורכב ישאירו את זה בצד ברשימה ככל הנראה משום שנטפרי לע"ע מספקת חסימה למחשבים ולא לסמארטפונים, ................................ אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg]
  • הפעלה אוטומטית באניוואר

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @smk148 @יוליוס @מיציבושי וכל השאר.... חיבור אוטו' זה משהו שבטיפול. לגבי וויפרי, אני אישית בדעה שלא יוכלו להתחבר לאניוואר מי שאין לו וויפרי. [במידה ויש לו ווינדוס ולא לינוקס](בניגוד לשאר הספקים ששם אין חובה לזה) @מיציבושי אני לא חושב שיש השתקה. תהיה השקה של אניוואר, שיחליף את אורי וירטואל. העניין הוא לתת רק למי שצריך, ולא סתם שיהיה בארסנל..... ומי שיוצא לחו"ל זה נראה לי סיבה מספיקה.. לגבי אניוואר זמני לכמה שעות (למי שברכבת לדוגמא, ואולי אולי גם להדגמה לחברים וכו'...) אני יודע שזה משהו שבתיכנון ללא תאריך יעד.
  • חומה ודעת - פרק ו'

2
    8 הצבעות
    2 פוסטים
    843 צפיות
    ארז מלבנוןא
    פרסום ראשון!
  • צפיה בתמונות בשאטרסטוק

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    שתיים וחציש
    יש הקלה קטנה.. אני רואה פה ושם תמונות בחיפוש לפי מספר תמונות אני מצליחה ב70 אחוז ואין אפשרות לראות תמונות חדשות כמה זמן זה אמור להמשך ככה?
  • תמונות שמופיעות בדף חיפוש של גוגל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @גלינג כי זה פתוח בנטפרי וזה לא צריך לבדוק אם זה טוב או לא אני מעונין שזה לא יופיע לי
  • קהילת מייל בלבד כוללת עדכוני אנטי וירוס?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    740 צפיות
    ?
    @אברהם-כהן לא וחבל מאוד כתבתי ע"ז כאן
  • הגבלת זמן גלישה באתר מסוים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @ברוך-ג אמר בהגבלת זמן גלישה באתר מסוים: יש דבר כזה? הבנתי שכן, איך אני עושה את זה תודה רבה ברוכים הבאים. דבר שני גם אם הדבר לא קיים, אפשר תמיד לבקש ויש מי שמקשיב. אולי תוסיף את זה כאן.
  • נטפרי בויקפדיה

4
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    974 צפיות
    א
    @טרוצער על כן ציינתי דף זה ע"מ שאם הנמצאים פה רואים דברים לא נכונים וכו' שיכולים לתקן. כמובן אלו שיודעים מלאכה זו...
  • העדר כרטיסית צד באתרים מאובטחים?

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @מיציבושי אמר בהעדר כרטיסית צד באתרים מאובטחים?: @למדן-וידען תם עידן אתר חרדי אני משתמש רק בחרדי ולאחרונה הקישור שהבאת מפנה לאותו אתר של פועלים החילוני ויש תמונות חסומות שם וכן אין אזהרות בפתיחת קישורים כמו שהיה עד היום שים לב, כרגע זה באמת מפנה לאתר הכללי, אך עם פרמטר 'bsd', שזה אומר שמוצגים תכנים המותאמים לציבור החרדי, וכמו כן הוא מתריע על קישורים חיצוניים. ואכן התמונה שדובר כאן עליה, אינה מופיעה שם! זה נראה שהם עשו איזשהו שדרוג בעניין.
  • תוסף קישורי גוגל חסומים לפיירפוקס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    800 צפיות
    אברהם אברהםא
    @shraga צודק, סליחה