ספק נטפרי ip קבוע - סיבים (תשתית בזק)
-
שלום וברכה
אודה להמלצה על ספק סיבים נטפרי שנותן ip קבוע. מעוניין בספק בלבד ללא תשתית. תשתית הסיבים היא של בזק (לא unlimited).אני כיום ב-018, ברגע שהנציג הוסיף ip קבוע, הסינון של נטפרי הפסיק לפעול. ניסינו זאת כמה פעמים, עד שאמר שיבדוק ויחזור אלי כשיתחדש לו משהו בעניין וכמובן שטרם חזר אלי.
רכשתי ספק ביוסי תקשורת, ובדיקת המהירות העלתה תוצאות מאכזבות מאד, לאחר דין ודברים הנ"ל טענו שזה בגלל ה-ip הקבוע.אשמח לכל מידע בעניין, מניסיון.
תודה רבה -
@יותר אמר בספק נטפרי ip קבוע - סיבים (תשתית בזק):
שלום וברכה
אודה להמלצה על ספק סיבים נטפרי שנותן ip קבוע. מעוניין בספק בלבד ללא תשתית. תשתית הסיבים היא של בזק (לא unlimited).אני כיום ב-018, ברגע שהנציג הוסיף ip קבוע, הסינון של נטפרי הפסיק לפעול. ניסינו זאת כמה פעמים, עד שאמר שיבדוק ויחזור אלי כשיתחדש לו משהו בעניין וכמובן שטרם חזר אלי.
רכשתי ספק ביוסי תקשורת, ובדיקת המהירות העלתה תוצאות מאכזבות מאד, לאחר דין ודברים הנ"ל טענו שזה בגלל ה-ip הקבוע.אשמח לכל מידע בעניין, מניסיון.
תודה רבהאני ממליץ לך לפנות שוב לשירות ולבקשת להתאים את מהירות הספק למהירות התשתית שיש לך . בכל אופן על מנת לוודא תקינות אנחנו יוכלים לספק יוזר מ3 שרתים שונים ותעשה בדיקה מה יותר טוב עבורך.
-
@יוסי-תקשורת
כמובן שניסיתי מולכם ככל שניתן (פניה מספר 12794), במקרה הטוב הגעתם לשליש מהמהירות הורדה שיש לי כיום ב-018 (שגם כך היא לא מקסימלית בגלל נטפרי).
נתתם לי שירות נהדר, ומשהתברר שבאיי-פי קבוע אין לכם יכולת לספק את הצרכים שלי החזרתם לי את מלא הכסף, אין לי תלונות. -
עדכון:
בעקבות העלאת הפוסט, פנו אליי @יוסי-תקשורת וטענו שמאז הפעם הקודמת שרכשתי מהם ספק הם ביצעו הרבה שדרוגים בשרתים, והציעו לי ניסיון חינם לשבוע.
לאחר ניסיון של שבוע, אכן המהירות שלהם - כולל ip קבוע - השתנתה והשתפרה ללא היכר ואינה נופלת כיום מ-018 (הספק הנוכחי שלי).
לאור כך, ולאור השירות המיידי והענייני, נשארתי אצלם