תשתית הוט
-
תגובה: נטפרי על תשתית של הוט
יש חדש בנושא
ספק שעובד עם נטפרי ותומך בתשתית הוט?
פשוט אני משלם בהוט 60₪ ל-100M. -
@33men שמעתי דיבורים שבקרוב ויש למה להמתין, אבל אני ממש לא מקור מוסמך...
@administrators ? [גם לי חשוב, בזק הכריזה לנו ש'אין מה לעשות, העסק שלכם רחוק מארון התקשורת...'] -
-
-
-
@ליכט לא יודע למה תייגת אותי,
אבל למיטב ידיעתי מה01.01.18 זה כבר לא קיים -
@shraga
תייגתי אותך, כי @מעמד הביא קישור שם אתה כתבת שזה לא קיים. -
@ליכט הקישור שהבאת זה מלפני 7 חודשים ויבוא הכתוב האחרון ויכחיש את הראשון
-
תגובה: נטפרי על תשתית של הוט
יש חדש בנושא
ספק שעובד עם נטפרי ותומך בתשתית הוט?
פשוט אני משלם בהוט 60₪ ל-100M.כן גם אני מחכה לזה (בזק אצלי 5 מגה (כן זה מאוד לא מצחיק)) וטריפל סי עבד עם חייגן וזה עושה ניתוקים במאה מגה אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בזה (כל המושבים באזור הוט) ואני חושב שצריך להקדים את זה לכל דבר אחר תבינו אין לכם מתחרה ברמת הסינון וכל יום שעובר עם סינון פחות איכותי מוריד ברוחניות (והפלא שלפני שהיה אותכם בכלל לא ראינו בזה בעיה ואחרי שבאתם כל פירסום הכי קטן בתוך אתר "קשר" עושה חושך בעיניים אשריכם ואשרי חלקכם בעוה"ז ובעוה"ב)
ותבינו שאין פה בזק אני מתחנן שתשתדלו בעניין זה לדעתי שווה פי מיליון מסינון ויקיפדיה (ולא שהוא לא שווה ח"ו) -
@יעקב-ישראל תפנה להוט ותציע להם !
ככל שיותר לקוחות יפנו אליהם כך יותר יש סיכוי שיחשבו על זה -
ככל שיותר לקוחות יפנו אליהם כך יותר יש סיכוי שיחשבו על זהאני לא חושב שיש לי שם עם מי לדבר
צריך שיהיה פניה מצד נטפרי ואז אולי לעשות עצומה -
אני לא חושב שיש לי שם עם מי לדבר
@יעקב-ישראל עיין פה שדברו על זה
-
אני לא חושב שיש לי שם עם מי לדבר
@יעקב-ישראל עיין פה שדברו על זה
הבעיה שהפניות מגיעות לפקידות ולא להנהלה...
-
ככל שיותר לקוחות יפנו אליהם כך יותר יש סיכוי שיחשבו על זהגם אני הייתי שמח שיהיה בהוט, יש מייל לפניות שכאלו?
-
תכלס מה שהיה היה אולי @administrators יטפלו בעניין
-
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
תכלס מה שהיה היה אולי @administrators יטפלו בעניין
@magicode אולי אתה תושיע אותנו
-
ואני לתומי חשבתי שבק פרוסה בכל הארץ
ורק הוט אין לה פריסה והיא לא מסכימה לגלות אפה יש ואפה אין... -
לדעתי הפניה לא צריכה להיות להוט, אלא לספקים הם צריכים לאפשר את החיבור עם הוט.
-
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
כן גם אני מחכה לזה (בזק אצלי 5 מגה (כן זה מאוד לא מצחיק)) וטריפל סי עבד עם חייגן וזה עושה ניתוקים במאה מגה אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בזה (כל המושבים באזור הוט) ואני חושב שצריך להקדים את זה לכל דבר אחר תבינו אין לכם מתחרה ברמת הסינון
וכל יום שעובר עם סינון פחות איכותי מוריד ברוחניות
(והפלא שלפני שהיה אותכם בכלל לא ראינו בזה בעיה ואחרי שבאתם כל פירסום הכי קטן בתוך אתר "קשר" עושה חושך בעיניים אשריכם ואשרי חלקכם בעוה"ז ובעוה"ב)
ותבינו שאין פה בזק אני מתחנן שתשתדלו בעניין זה לדעתי שווה פי מיליון מסינון ויקיפדיה (ולא שהוא לא שווה ח"ו)הקפצה
אני מתחנן @administrators @magicode תעזרו בעסק הזה -
@יעקב-ישראל
במידה ואין לכם פתרון אחר , אפשר לקחת קו רגיל של הוט ולקחת ראוטר שתומך בחיבור VPN ישירות מהראוטר,