תקלה בהתקנת firebase
-
אני מנסה להתקין firebase לאפליקציה שלי, ושורת ההתקנה גוררת שגיאה כזו:
npm ERR! Unexpected end of JSON input while parsing near '...,"devDependencies
עושה רושם שזו בעיה מוכרת מאד, אבל הפתרונות שהוצעו באתרים הרלוונטים העלו חרס.
הבנתי וייתכן שהבעיה קשורה לנטפרי. שלחתי פניה והציעו לי להתקין את תעודת האבטחה של נטפרי בnpm, מה שלא עזר.
יש כאן אולי מישהו שנתקל בבעיה דומה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? -
יש לי הרגשה שפנייה עם הקלטה תעזור.
-
@Men770
ניסיתי לפנות עם הקלטה ואכן סייעו לי מאד. התפעלתי מהמהירות!!! ומהאכפתיות!!! כל הכבוד לנטפרי!!!
העניין הוא שעדיין לא ממש הצלחנו לפתור את זה. ואני נוטה להאמין שמתכנת שיש לו נטפרי וניסה בעצמו להתקין ונתקל בבעיה הזו - וגם הצליח לפתור אותה, יידע לעזור הרבה יותר.
יש כאן מישהו כזה?
אם כן אשמח להתעדכן
תודה! -
תבדוק שה package.json תקין.
-
תעלה קישור לתכנה ואני אשתדל לבדוק את זה [תכנה של מה זה דרך אגב]
-
רק אם זה עולה למחשב כי אין לי אנדרואיד ואני לא סובל את כל המכונות הוירטואליות הם לא שוות לי את האיטיות שלהם
-
@magicode כלומר? איך ניתן לוודאות את זה?
@MERS זו לא תוכנה. זה תוסף לאפליקציה.
אני מתכנת טרי מאד, אז אני מקווה שאני מסביר את זה נכון. זה תוסף של גוגל שהרעיון שלו הוא (בערך) לחסוך לך לכתוב את הצד שרת ולהשתמש בדאטא שלהם. תכלס' אני באמצע ללמוד איך עושים את זה, מצאתי מדריך פשוט מאד אבל נתקעתי בשורה הראשונה אותה אני מריץ בVScode לאפליקציה שלי.
השורה היא:npm install firebase @angular/fire
כשאני מריץ את השורה הזו אני מקבל את השגיאה שהעליתי למעלה.
ניסיתי לנקות את הcache ולהתקין מחדש את nodeJs וכל מיני פתרונות שלא עזרו. פשוט אמרו לי שאולי זה קשור לנטפרי, אז חשבתי שבטוח יהיה כאן מתכנת שניסה להתקין את זה ונתקע....... -
@some-kid אמר בתקלה בהתקנת firebase:
אמרו לי שאולי זה קשור לנטפרי
זה לא קשור לנטפרי א. כי אצלי זה עובד ב. אם זה היה חסימה של נטפרי היו צריכים לזהות את זה בהקלטה
השגיאה הזו אומרת שהקלט שהתקבל לא תקין, צריך לבדוק אם מישהו מתערב לך בתעבורה, בדקת אם יש לך אנטי וירוס עם מגן אינטרנט? -
@some-kid אם אתה מתקין global עובד?