התחברות - חיבור קווי
-
כיום, לאחר הרפורמה בשוק הקווי, מה האופציות לחיבור דרך בזק ?
האם יש אפשרות בכ"ז להתחבר לתשתית בלבד בבזק ולאחר מכן לבחור ספק ? או שחייבים, הכל דרך ספק תומך נטפרי שיספק גם את התשתית ?
ומה לגבי כתובת IP קבוע, האם זה יהיה ניתן,אודה לתשובות מניסיון בלבד
-
@ikikik
שלום רב !
המצב כיום לאחר הרפורמה החדשה בשוק התקשורת אין אפשרות להזמין תשתית בלבד מול בזק .
אפשר להזמין דרכינו תשתית וספק נטפרי בעלות 99 ש"ח בלבד (יושב על תשתית בזק באמצעות פרטנר או עמעת נט( .
לגבי ספק IP קבוע - אפשרי דרכינו בנוסף לתשתית קיימת בבזק במחיר 54 ש"ח כולל ip קבוע .
נשמח לעמוד לשירותך במייל או בשירות הטלפוני שלנו 038010333 -
@יוסי-תקשורת תרשה לי להיות מאוכזב עוד לפני שהפכתי רשמית ללקוח שלכם.
אני כבר 5 שעות בהמתנה לחיבור, שהטכנאי אמר שיהיה עד הערב.
טלפונית, אין עם מי לדבר, מוקד הודעות.לא מבין את הליצנים שהלינו פה על ספק אחר וותיק, מסתבר שהם לא כאלה גרועים כמו שמציגים אותם.
פייר, התאכזבתי.
-
@ikikik אמר בהתחברות - חיבור קווי:
@יוסי-תקשורת תרשה לי להיות מאוכזב עוד לפני שהפכתי רשמית ללקוח שלכם.
אני כבר 5 שעות בהמתנה לחיבור, שהטכנאי אמר שיהיה עד הערב.
טלפונית, אין עם מי לדבר, מוקד הודעות.לא מבין את הליצנים שהלינו פה על ספק אחר וותיק, מסתבר שהם לא כאלה גרועים כמו שמציגים אותם.
פייר, התאכזבתי.
ישראל היקר
אני מאוד שמח שאתה מציף את הנקודות האלה.
זה נותן לנו מקום להשתפר ולהתמקצעלגופו של עניין כמו שהסבירו לך בשיחה שבזק ציריכים קודם להפעיל את התשתית ואנחנו ממתינים לבזק שיפעילו לך את התשתית על הקו שלך מרחוק ולחסוך ביקור של טכנאי.
בנוגע למענה של מוקד הודעות - אחרי השעה 6 בערב יש צוות מצומצם שנותן מענה עד 9 בערב ובמקרה של עומס שיחות זה מגיע למוקד הודעות ואנחנו חוזרים לכל פניה
כולי תקווה שהרושם הראושני שקיבלתי לא ישקף את הסטנדרט הגבוהה שאליו אנחנו מחויבים .
-
כולי תקווה שהרושם הראושני שקיבלתי לא ישקף את הסטנדרט הגבוהה שאליו אנחנו מחויבים .
נכון,
זה רק התרשמות ראשונית
ביוסי תקשורת נותנים שירות טוב ומהיר
אין לו מתחרה בתחום הזה
גילוי נאות: אני לא עובד שמה ואין לי מניות בחברה, רק אומר לך מניסיון אישי
בעזר’’ה עוד תתרשם מזה בעצמך -
לגופו של עניין כמו שהסבירו לך בשיחה שבזק ציריכים קודם להפעיל את התשתית ואנחנו ממתינים לבזק שיפעילו לך את התשתית על הקו שלך מרחוק ולחסוך ביקור של טכנאי.
בסיכומו של דבר: בהתקשרות עם ספק אחר, החיבור בוצע תוך 10 דקות.
-
RL??
משום מה אין להם די ביטוי כאן בפורום, אך עברתי אליהם לאחר שהיה לי ניתוקים בספק אחר, ואין מה להשוות אותם.
לא השתמשתי עם כל הספקים, אך אני יודע שהם יותר טובים ממי שעבדתי איתם.
ההתחברות אליהם לקחה לי פחות מ-10 דקות (6 דקות המתנה, פרטים אישיים, פרטי תשלום, וקיבלתי את הספק למייל)
מאוד ממליץ -
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהתחברות - חיבור קווי:
RL??
משום מה אין להם די ביטוי כאן בפורום, אך עברתי אליהם לאחר שהיה לי ניתוקים בספק אחר, ואין מה להשוות אותם.
לא השתמשתי עם כל הספקים, אך אני יודע שהם יותר טובים ממי שעבדתי איתם.
ההתחברות אליהם לקחה לי פחות מ-10 דקות (6 דקות המתנה, פרטים אישיים, פרטי תשלום, וקיבלתי את הספק למייל)
מאוד ממליץואני דווקא כן הייתי אצלם והיה לי כמה פעמים בעיות והייתי ממתין על הקו כחצי שעה
אין שמה שעות מענה מסודרות, וגם לא מענה במייל
אין שמה שירות טובבקיצור כל אחד נכווה במקום אחר אז אל תשלול שום חברה
-
@היימישע אמר בהתחברות - חיבור קווי:
אל תשלול שום חברה
@היימישע אמר בהתחברות - חיבור קווי:
אל תשלול שום חברה
לא כתבתי אצל מי הייתי.
ואגב אני באמת לא מבין למה נטפרי לא ספק בעצמם-כמו רימון.
הכל יכול להיות יותר יעיל ונוח.
כרגע יש שוק מאוד מצומצם של לקוחות (עשרות אלפים) שמתחלק בין המון ספקים,
ולכן אין ספק שבאמת יכול לתת שירות מושלם..אבל אני מבין שזה לא בר שינוי..