מודם דור 3 (לא מומלץ - מורט עצבים איטי מאד) אני מוכר דור 4+WIFI+סוללה (נותן אפשרות לשנות את המיקום של המודם במקרים של מיקום ללא קליטה כמו ממ"ד/מקלט/מחסן/דירת מינוס/אולפן/וכו')
גם פחות נשבר לעומת המודם שמחובר ישירות למחשב מניסיון שלי עם הרבה לקוחות נשבר מהר (מספיק תזוזה אחת שלא נזהרים והמודם פשוט נשבר ואין מה לעשות איתו יותר)
מתאים לעד 10 משתמשים בבת אחת. והעיקר מעל הכל שזה דור 4 ופשוט רץ ועושה את העבודה.
מתאים לתדרים בארץ (ישנם כל מיני דגמים - לא כולם מתאימים לתדרים בארץ - יש המון סוגי תדרים של קליטה גם בדור 3 וגם בדור 4). פנה אלי 0527631186
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אלימלך גרינבוים
-
RE: נטסטיק WIFI
-
ממליץ על נטסטיק/מודם סלולרי
תגובה: נטסטיק
מודם דור 3 (לא מומלץ - מורט עצבים איטי מאד)
אני מוכר מודם דור 4+WIFI+סוללה (נותן אפשרות לשנות את המיקום של המודם במקרים של מיקום ללא קליטה כמו ממ"ד/מקלט/מחסן/דירת מינוס/אולפן/וכו')
גם פחות נשבר לעומת המודם שמחובר ישירות למחשב מניסיון שלי עם הרבה לקוחות נשבר מהר (מספיק תזוזה אחת שלא נזהרים והמודם פשוט נשבר ואין מה לעשות איתו יותר)
מתאים לעד 10 משתמשים בבת אחת. והעיקר מעל הכל שזה דור 4 ופשוט רץ ועושה את העבודה.
מתאים לתדרים בארץ (ישנם כל מיני דגמים - לא כולם מתאימים לתדרים בארץ - יש המון סוגי תדרים של קליטה גם בדור 3 וגם בדור 4).
emng31186@gmail.com -
RE: האם ככה זה נטסטיק 019???
@משרדי
יש לי הרבה ניסיון בתחום אשמח לסייע לך גם לגבי סוגי הספקים/קליטה/מודם סלולרי (נטסטיק) 0527631186