@ב-נ כל מי שמתחבר לנט פרי יודע שיש בזה הרבה +++++ שהמחשב לא נועד למשחק ולא לפנאי אלא לצורכי עבודה וכד' לכן לא אושר ע"י צוות הרבנים של נטפרי שיהו משחקים אין כל אופציה אלא להכניס למחשב עצמו באונקי .
אני אישית מודה מאד לצוות נט פרי על הסינון המטורף הזה שנותן לנו תמיד להיות כמה צעדים אחורה מהטועים למינהם...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי elchana
-
RE: משחקים להורדה בנטפרי
-
RE: עוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*
@ארגנטיני אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
אני צריך לשתמש ווצפ לצורך זיכוי הרבים!!!
פניתי למערכת הפניות והם לא רוצים לפתוח לי את זה בקלות.
אני ילך לרב שלי והוא יגיד לי כן תחזיק ווצפ לכתחילה!! מה השתגתם? איך אני יסביר לו שאני עובד עם בעלי תשובה, מלמד להם תורה.
אני כבר הולך להשתגע למה לא???הפתרון הפשוט הוא לקנות סמרטפון, ושלום על ישראל!!!
לא באתי לעיים אבל מה לעשות זאת המציאות!!!עם למשהו יש לו רעיון אחר איך לשלוח להם הודעות דרך ווצפ אני מוכן לשמוע!
בנתיים הכי פשוט הוא לקנות סמרטפוןאני מכיר אדם שעוסק בקירוב רחוקים אותו אדם מ8 בבוקר אחרי תפילה עד 12 בלילה הוא סביב רחוקים אפשר לומר כל כולו סביב זה אני עוד הסתובבתי איתו הרבה מאד פעמים והוא גם יש לו רב שיכול להתיר לו דבר כזה אבל הוא יודע לומר דבר אחד, היום כל אדם שמתעסק בקירוב יודע שהדבר הראשון שאתה מדבר איתם הוא "הסמרטפון" שכולל בתוכו את רוב הדברים שאנחנו מדברים עם אחינו בית ישראל הרחוקים, ומה יגיד להם הרב שהוא בעצמו מחזיק את אותו "טריפה" על מה ידבר איתם הרי על סמרטפון כבר אא . וגם כולנו מכירים את כל הרבנים הידועים שעוסקים בזאת המצווה ומופצים סרטונים שלהם בכל רשת חברתית והם עצמם לא החזיקו ולא מתכוונים להחזיק דבר כזה ולמה להם אין את השאלה שלך "איך אני יחזק רחוקים" .
"כזה ראה וקדש"
נ.ב. לא עובד איומים על נטפרי וכ"ש לא איום שהוא על נפשך היו להם לחצים הרבה יותר רציניים והם לא נכנעו לזה ה' יעזור שתמצא את הדרך לקרב ללא מכשיר כזה טרף שישב לך בכיס -
מוניטין
מה שלא הבנתי למה מי שאין לו 3 נק במוניטין לא יכול לשלוח הודעה בפחות 120 שנ
(אגב אנשים לא מפרגנים כאן) -
RE: די להחרים את הסמרטפונים??
נו נו יפה ראינו ככ הרבה דעות של אנשים שכן מסכימים וגם את אלה שלא אבל אני בתור אחד שגר באיזור בארץ שאין עדיין חשיפה מלאה ועדיין לא רואים מהצדדים שלך אנשים "חרדים" שיעיזו להוציא מהכיס את הסמרטפון לעיני כל, מה לגבי בסתר יש שיגידו שיש להרבה רק הם "צבועים" ויש שיגידו שאין להם "שעמך כולם צדיקים" אבל מה שאני כן רואה שבתור לכספומט או למשרדים ממשלתיים עומדים הרבה אברכים ואם תשאל אותם אני לא חושב שיש להם בעיה עם זה נכון שיש שיגידו שזה הרי ביטול תורה וביזבוז זמן אבל אני חושב שכל אחד שיקרא את כל הפוסטים שהיו מההתחלה עד עכשיו באשכול הזה יודע בתוכו שהדרך הנכונה היא לתת לגדולי הדור להחליט ואם הם החליטו בשבילנו שאנחנו צריכים לעמוד בתור בבנק ולא להחזיק את המכשיר הזה שכביכול היה יכול לתת לנו הרבה עזרה בחיי היום יום אז אני חושב שמיותר מאד שיהיו אנשים שצריך להסביר להם למה זה אסור בכלל.
עצה טובה קמ"ל כל בוקר שאתה קם והצלחת להחזיק מעמד עוד יום בלי הסמרטפון תכוון למצוות סור מרע "ועשית ככל אשר יורוך" חזקו ואמצו. -
RE: השירות המצויין של נטפרי
@ארגנטיני ידוע שנט פרי משתדלים להיות טובים ומהירים ישר כוח עצום לכל העוזרים והמסייעים.
-
נקודות לשליחת סרטון לבדיקה
שלום וברכה רציתי לדעת האם הנקודות בנט פרי לאחר שנגמרו אם יש חידוש חינם
-
RE: המחשב מתכבה
טעות שלי אבל במתמחים נתנו לי אפשרות שאולי המגנט של סגירת המסך השתבש והוא מרגיש כאילו זה נסגר לכן השבתתי כל פעולה שקשורה למסך ובנתיים זה הפסיק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי elchana
-
RE: בעיות בנטפרי עם בזק
@avinoam גם בשיחה עם נפרי עצמם הם אמרו שיש בעיה בספק נטפרי ובזק תעבור ספק היו כאן כאלו שאמרו שזה עזר להם
אני בעצמי עם ספק נטפרי בבזק ובבדיקת מהירות אני מקבל 60 מגה במקום 1000 -
גימייל איטי
אפשר עזרה בבקשה
כל המחשב ואפילו המייל הנוסף במחשב עובדים רגיל רק מייל אחד עושה בעיה הוא איטי מאוד בפתיחת הודעות וכדו' -
RE: גניבת אינטרנט
@כתיבה-יוצרת באנדרואיד זה כותב לך איזה מכשירים מחוברים במסך למעלה.
ובמחשב אני יודע רק על ווינדוס 10 בהגדרות של הנתב אלחוטי רואים כמה מחוברים -
RE: נקודות
לא נראה לי שזה מתחלק לתמונות בגלל שלפעמים סרטון שאין בו כלל נשים אין אישור בנט פרי משום שהתוכן לא תואם את דרך התורה ,מה שאומר שמישהו יושב וצופה גם בתוכן.
-
RE: נטפריי לפלאפון
@a0533057932 לא יודע כתבתי את זה מתוך ניסיון של אחד מבני המשפחה שהיה לו כשר פליי
-
RE: נטפריי לפלאפון
@1234567890 אמר בנטפריי לפלאפון:
@nigun
האם מישהוא יודע האם הדרן אמינים מבחינת כשרות כמו נטפרי ?
והאם כשר פליי פחות טובים מהדרן ובמה ?
תודה רבהמידיעה שלי כשר פליי אמנם לא נותנים דפדפן או יוטיוב בכלל (אפי' לא מסונן) אבל באפליקציות מסויימות כמו עליאקספרס יש שם תמונות רגילות אבל הדרן יש סינון על כל אפליקציה ברעיון של נטפרי רק באפליקציות ולא בגוגל וגם יש אפשרות לעשות דפדפן של נטפרי בהדרן בתוספת 20 ש"ח בחודש