בעיה של חוסר צניעות בתוכנות .
-
אברר איתם את הנושא שוב קודם לפני שאני מדבר בפומבי תודה .
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@h-m
לפי מה שהבנתי בעצם אתם מתלוננים על תכנות מקצועיות, שהורדתם לצורך מקצועי.
ולפי דעתכם זה דבר שצריך להיות חסום, כי לדעתכם דעת כל הרבנים כמו הדעה שלכם.
גם יש פה נקודת הנחה שמישהו בטעות יוריד את התכנה ואופפפ ה' ירחם יראה תמונה לא צנועה.לא יודע כמה פעמים דיברתם עם רבנים על הנושא כדי לדעת את דעתם הציבורית בנושא,
אבל לפי הדעה של רוב הרבנים אינטרנט זה דבר אסור כי זה מסוכן ואנשים לא יודעים לשמור על עצמם, ולכן הרבנים לא מאשרים שלא לצורך עבודה ורק למי שממש חייב את זה.
הקימו את נטפרי כדי לעזור לאנשים שרוצים עזרה בנושא הסינון, נטפרי לא נועד לאנשים שמחפשים מישהו אחר שייקח את האחריות במקום (ככה נכתב מספר פעמים ע"י מנהל נטפרי).היות ולאנשים מקצועיים יש צורך מקצועי בתכנות כאלו ובלי זה לא רלוונטי להם המחשב, לכן לדעתי נטפרי חייבת לאפשר את התכנות האלו כדי שאנשים יוכלו לעבוד בלי עיקובים.
סתם אדם לא יגיע בטעות לתוכנה הזאת, ולא ידע בטעות איך מתפעלים את התכנות האלו, אז החשש שאולי בטעות מישהו יגיע קצת תלוש מהמציאות.
כל מה שנכתב זה על דעתי העצמאית ולא קשר לדעה של נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
הבנתי טוב אפשר למחוק את הפוסט הזה זה נראה לי לא רלוונטי אני אנסה לבקש חסימה גבוהה יותר בנטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@h-m
מה שחשוב גם שלא תחשוב שאנחנו באים להגן על נטפרי
אני לפחות הצגתי את דעתי כדי שתבין את זה, וזה בסדר שאתה חושב שזה צריך להיות חסום וזה גם אולי דעתם של נטפרי, אבל המציאות לא מאפשרת את זה.
וכבר נאמר מספר פעמים ע"י רבנים ומנהלי נטפרי שנטפרי לא יכול להיות ההגנה הבלעדית אלא כל אחד צריך גם לקחת אחריות ולהיות זהיר, ולכן הרבנים כל הזמן אומרים שמותר רק לצורך עבודה ולשימוש של עבודה בלבד. -
הבנתי בכל אופן סליחה על כל דיבור תוקפני כנגדך או משהו .
אני פשוט יעשה חסימה גבוהה יותר .@נפתלי אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .:
@h-m
מה שחשוב גם שלא תחשוב שאנחנו באים להגן על נטפרי
אני לפחות הצגתי את דעתי כדי שתבין את זה, וזה בסדר שאתה חושב שזה צריך להיות חסום וזה גם אולי דעתם של נטפרי, אבל המציאות לא מאפשרת את זה.
וכבר נאמר מספר פעמים ע"י רבנים ומנהלי נטפרי שנטפרי לא יכול להיות ההגנה הבלעדית אלא כל אחד צריך גם לקחת אחריות ולהיות זהיר, ולכן הרבנים כל הזמן אומרים שמותר רק לצורך עבודה ולשימוש של עבודה בלבד.כן אני מבין כעת תודה סליחה על כל צד ואופן