בינג נותן תוצאות של מכלול ולא של ויקיפדיה האם זה רק בנטפרי?
-
אם כן מעניין איך הוא יודע מהם נתוני הגלישה שלי
(אני משתמש בדפדפן EDGE ואולי משם הוא לוקח את הנתונים, האם זה כלול בהצהרת הפרטיות של ווינדוס או שפשוט לא שואלים?)
-
@דובדבן בינג מפנה לגוגל בכל מצב בנטפרי
לגבי התוצאות כל דף שקיים במכלול יש הפניה אוטומטית למכלול אבל בתוצאות חיפוש שתיהם אמורים להופיע
אם תכתוב איזה חיפוש אני יוכל לבדוק מה חוזר אצלי בכמה דוגמאות שבדקתי עכשיו שתיהם חוזרים -
@אינו-יודע-לשאול הא מדבר על צ'אט בינג, וזה מעניין.
@דובדבן כנראה שהוא מחזיר לך תשובה מויקיפדיה, אך כשזה עובר דרך נטפרי הם ממירים את זה לקישור להמכלול, בדיוק כמו בגוגל.
-
מעניין לי הוא כן מביא תוצאות מויקיפדיה
-
@yp
נטפרי לא ממירים את הקישור של ויקיפדיה לקישור של מכלול בתוצאות של חיפוש גוגל. אלא אם אני לוחץ על הקישור של ויקיפדיה זה עובר למכלול. פה קיבלתי ישירות רק את התוצאה של המכלול ולא של ויקיפדיה -
@דובדבן זה דבר שקורה לעיתים גם בחיפוש גוגל. יכולות להיות כמה סיבות (חלקם אני משער): או שמדובר בערך שקיים רק במכלול, וישנם כ-2500 ערכים כאלו. או שמדובר על ערך חרדי מובהק, שבמכלול יש יותר כניסות/עריכות שלו מאשר בויקיפדיה, ולכן הדירוג שלו יותר גבוה מהערך בויקיפדיה, מה שמשפיע כמובן גם על מנגנון החיפוש הפנימי של בינג
-
@nh-local
אני חיפשתי נתיב לקובץ פרוטוקולים במחשב
התוצאה שהוא נותן היא של ערך smb פרוטוקול במכלול.
אם אני מחפש בגוגל smb הרי שאני מקבל קודם תוצאה של ויקיפדה
חוץ מזה גם כשחיפוש גוגל נותן תוצאה של מכלול קודם למרות שיש תוצאה כזו בויקיפדיה זה בגלל שהוא מזהה שעיקר הכניסות שלי הם למכלול, אבל בינג לא אמור לדעת לאיזה אתרים נכנסתי סתם בדפדפן כדי שיקדם את מכלול אלא אם כן הוא באמת מקבל נתונים מדפדפן אדג’ שלי -
@דובדבן תשאל עוד שאלות ותראה האם זה קורה הרבה
זה שמידי פעם הוא לא מביא מאתרים שהם מקומות ראשונים בחיפוש זה לא ראיה גדולה, אולי הוא פשוט אוהב לגוון... -
@דובדבן בכל מקרה, זה בוודאות אין לזה קשר לנטפרי. נטפרי יכולים לגשת רק לפלט של הבוט. אין להם אפשרות לגשת לתהליכים הפנימיים מתחת למכסה המנוע