תקנו אותי אם אני טועה....
-
-
@ezra אין לנו במה להיזהר. מי שמשקר ימשיך לעשות את זה.
-
לכו תדעו אם הם לא מתחברים לפורום הזה ומכאן הם שאובים מידע מה הטעויות הקטנות של נטפרי
ואם זה הם באים ללקוחות ואומרים כדי שלא יצטרפו לנטפרי -
@מעמד ברור שהם מתחברים ולכן כתבתי את זה!
-
@ezra @מעמד אני בכל אופן, לא הולך להתחיל לחשוש מהצל של עצמי.
מבחינתם גם אם תפרסם הודעה ש"הוספנו עוד בודקות כדי למהר את קצב בדיקת התמונות" זה אומר שבדיקת התמונות עדיין מאד איטית וצריך להוסיף לה כח אדם.הרי אם מישהו ישאל אותך מה התשובה למה שהם אמרו לו, תוכל לענות בקלות.
הנקודה שרוב האנשים בכלל לא שואלים, ואם כך, מה זה משנה אם אומרים אמת או שקר? -
חברים, כמה עדכונים.
- העמוד עודכן שוב עם מעלות וחסרונות של כל חברה, כפי המלצתכם, אשמח לקבל מידע נוסף על מעלות או חסרונות.
- ה"מדריך לבחירת ספק אינטרנט מסונן" נמחק לעת עתה.
- אם יש מי שמעוניין לכתוב מדריך הגיוני יותר או כתבת סיקור לעומק על נטפרי אשמח להעלות לאתר לטובת הגולשים.
מחכה לפידבק שלכם!
מ -
@Clean אמר בתקנו אותי אם אני טועה....:
חברים, כמה עדכונים.
- העמוד עודכן שוב עם מעלות וחסרונות של כל חברה, כפי המלצתכם, אשמח לקבל מידע נוסף על מעלות או חסרונות.
- ה"מדריך לבחירת ספק אינטרנט מסונן" נמחק לעת עתה.
- אם יש מי שמעוניין לכתוב מדריך הגיוני יותר או כתבת סיקור לעומק על נטפרי אשמח להעלות לאתר לטובת הגולשים.
מחכה לפידבק שלכם!
מבנטפרי אפשר להשיג נטסטיק ב200 שקל
-
@משה-זוכמיר
בנטפרי לא מוכרים סטיקים.
ובחנויות ניתן לרכוש בין 100-500 ₪ -
@Clean נא תקן שיש לRL גם אפשרות לניוד תשתית מבזק או מספק אחר.
-
@Clean כיצד אפשר לשלוח אליך חומר?
-
ידוע לי על אפשרות גם בתשתית הוט. דבר שלא מופיע ברשימה.
פנה לסוכנים הם ידעו יותר לעזור לך בנושא. -
@ezra אמר בתקנו אותי אם אני טועה....:
@Clean כיצד אפשר לשלוח אליך חומר?
במייל של אתחלתא
Info@atchalta.org -
@בן-של-מלך אמר בתקנו אותי אם אני טועה....:
@Clean נא תקן שיש לRL גם אפשרות לניוד תשתית מבזק או מספק אחר.
אוקי, יטופל בעז"ה
-
@Clean אתר יפה!
ואיזו נכונות לעבור את הביקורות הצולבות פה ולקבל הכל בהכנעה... -
@Clean כמעט רציתי לכתוב לך שאפשר לסגור את מוקד היעוץ עד שראיתי באתר הנהדר שלך הפניה לשם...
יש כמה דיוקים קטנים וזניחים, למשל לציין שבנתיב הנט סטיק הוא למייל בלבד [ולאחרונה זה שונה], ושגם באתרוג יש אפשרות להתחבר מכל העולם דרך VPN רק לא בתור תוכנה אלא חיבור רגיל. יישר כח גדול על ההשקעה בעיצוב והנגשה שפירותיהם מובטחים בעז"ה. -
@בן-של-מלך טופל.
@dLive תודה
@שלום-על-ישראל אשמח אם תוכל לכוון אותי במדוייק היכן בטבלה לתקן.
תודה לכולכם על המשוב, המשיכו.
את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק -
@Clean אולי כדאי להוסיף איזה קטוגוריה שתדווח על רמת ה"פיספוסים" של תמונות בעיתיות, לא יודע איך לנסח דבר כזה אבל אם זה ינוסח בצורה טובה אנשים יכולים אולי להתחיל להבין את ההבדל העצום בין נטפרי לשאר הסינונים
-
@Clean אפשר גם להוסיף ולהדגיש, שבנטפרי אניוואר ה15 ש"ח כלול בתשלום של ה20 ש"ח, ולא משלמים שוב על החיבור כמו שמובן מההתחלה
-
@smk148
אבל הבנתי שזה לא לכולם? -
@ww199ww ברור שצריך אישור, אבל למי שנצרך לזה שלא יחשוב שהוא משלם 20+15 כמו למשל בVPN של RL,
אלא ב20 ש"ח כלול גם התשלום לנטפרי.