אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@יהושע-ב ממש לא. אלא רק אנשים מטעם נטפרי יתקינו את זה.
-
זה יוריד מאוד את מספר אחוזי ההתקנה.
כמה אנשים יתקינו ווייפרי למחשב אם צריך טכנאי מיוחד מטעם נטפרי בשביל זה?
אולי מנין אנשים. -
לכאורה הפיתרון הטוב הוא לקחת את אפליקצית נטספארק או דומה לה ולהגדיר בה את רשימת התגיות של נטפרי כמו שהיום יש בה את התגיות הקיימות ויפנו לחברות שיכניסו זאת לפלאפון כמו שאדם הקונה היום פלאפון דרך חברה מקבל את האפליקציות של החברה בתוכו ללא אפשרות הסרה
-
@יהושע-ב לא הבנת אותי. לא מדובר על מישהו שקונה טבלאט רגיל ומכשיר אותו.
אני מתכוון למשהו כעין הדרן ונתיב.
ההבדל הוא ששם הם מנהלים את כל המכשיר, וכל אפליקציה.
כאן הרעיון הוא, רק לפתח גירסה כנ"ל - שהוא טבלאט רגיל, אלא שהווייפרי בנוי בו. ונטפרי ימכרו את הטבלאטים מטעמם.
ולכן גם מה שכותב @a0533057932 לא נ"ל רעיון בר ביצוע, כי כל אפליקציה שתכניס מבחוץ, ולא מגיעה בנויה בצורה מיוחדת בתוך המערכת, בדרך כלל ניתן לפרוץ אותה בדרך כזו או אחרת. -
@חזק יש כבר דלתא, נתיב, הדרן, עסקן, מגן עיניי, ועוד.
מה נטפרי באים להוסיף?
לדעתי מה שנטפרי כאן באים להוסיף, מלבד את המחיר הזול והסינון המתקדם, הוא ההנגשה לכל יחיד ויחיד את מה שמגיע לו.
זה לא סוד שבארץ ומחוצה לה יש אנשים שמספיק להם סינון זול ולא שווה, צריך שיום אחד ומישהו יספק לרבבות יהודים שאין להם הדרן עסקן נתיב ודלתא, את מה שהם מסכימים לקבל. -
@יהושע-ב לא מתנגד למה שאתה אומר. רק שלא נראה שזה כזה קל לביצוע.
ולכן הצעתי מה שנ"ל הכי קל, והכי בטוח, והכי מעשי לעת עתה. -
@חזק מסכים איתך במאה אחוז.
הדבר אינו קל לביצוע.
נזכה ונחיה ונראה בקרוב מה נטפרי יפתיעו אותנו הפעם... -
כיום אפשר לראות שנטספארק מוכרת את האפליקציה לאחרים כגון חב"ד רימון וכד' כך שאפשר להשיגה ולערוך בה שינוים
א. יש לנט ספארק אפשרות לחסום הדלקת אפליקציות שלא עברו אישור כך שרק אפליקציות שנטפרי יאשרו יעבדו.
ב. הם מפרסמים שיש רשימת מכשירים גדולה שניתן להתקין את האפליקציה שגם שחזור המכשיר לא מוחק אותה כך שלא חייבים לקנות מכשיר מיוחד אלא אפשר לסננן לכאורה את רוב המכשירים הקיימים כבר בארץ
ג. אמנם בשלב הראשון וואצפ וטלגרם לא יעבדו אבל כל שאר האפליקציות לכאורה יעבדו בצורה חלקה -
לידיעתכם כדי להתקין סינון על מכשיר אנדרואיד כקיים (רק סמסונג כאמור) 'הדרן' דורשים 750 ₪ !!!
מה שחסר,
זה רק אפליקציה שכל אחד יכול להתקין על כל מכשיר מ-APK או גוגל פליי (כמו להבדיל נטספארק)
שתחסום כל חיבור שאינו נטפריי ותהיה קשה מאוד להסרה, והסרה רשמית תעלה 100 ₪
זה (מתאים לטאבלט בבית וכד') -
@a0533057932 אני לא חושב שנטספאק ונטפריי זה שידוך כל כך טוב..
-
דוקא כמדומני שנתיב משתמשים על טכנולוגיות מבוססות נטספרק בשדרוג שלהם. זה לכאורה אומר שאפשר לשדרג את הפונקציות שלהם ולהתאימם לשרת אחר.
-
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@יותר
אולי לא הבנת נכון. זה לא שנטפרי עושים את רשימת ההצעות הנוכחית וזהו. הולכים הביתה.
זה ממשיך הלאה. עוד דברים ועוד דברים. עד שיבוא המשיח. בעז"ה בקרוב.זה ברור :). רק ציינתי שהצעה של סינון של נטפרי לאנדרואיד, פרקטית, אמורה להיות קודמת לחסימה של נטפרי לאנדרואיד
והשערה שלי, אם תהיה הצעה כזו (של סינון נטפרי לאנדרואיד) היא תזכה במירב הקולות -
@יותר
אולי לא הבנת נכון. זה לא שנטפרי עושים את רשימת ההצעות הנוכחית וזהו. הולכים הביתה.
זה ממשיך הלאה. עוד דברים ועוד דברים. עד שיבוא המשיח. בעז"ה בקרוב.תודה. עלה והצלח.
-
@יותר אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
והשערה שלי, אם תהיה הצעה כזו (של סינון נטפרי לאנדרואיד) היא תזכה במירב הקולות.
למשתמשי אנדרואיד נצרך פתיחת הורדת אפליקציות מהחנות, יותר מפתיחת תוספים בכרום של ווינדוס, אבל השאלה כמה אחוזים משתמשים בזה וכמה לא, שזה השאלה כאן בהצבעה. אלא אם כן בלאו הכי כוונת נטפרי לעשות את שניהם עם הזמן באותה שיטת הפיתוח, שלב שלב.
מכל מקום חסימת ווייפרי בהחלט קודמת מבחינה רוחנית. -
הדרך לבדוק בקלות חסימות של אפליקציות
זה להתקין אימולטור (תוכנה אנדרואיד שמתקינים על המחשב)
להתקין את האפליקציה הרצויה להפעיל הקלטת תעבורה
וכשקורה החסימה זה מופיע שם
יהיה מאוד טוב שיפתחו את גוגל apps
ושיתחילו לפתוח אפליקציותקישור לאימולטאור
https://happy-chick.en.uptodown.com/android -
אני לא מבין מה הואילו חכמים בתקנתם באם עדיין אין אפשרות לסנן אפליקציות
-
@מנתק אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אבל ככל שעובר הזמן. קשה יותר להשיג רוט למכשירים.
זה לא פיתרון לטווח ארוך.בנתיים נראה שלמכשירי סמסונג יש רוט, והרבה מתכנתים בעולם יושבים וכל פעם מו"ל רוט, למשל כבר עשינו לאנדרויד 7. וכאן טוענים שיש רוט גם לאנדרויד 8.1
כמובן כ"ז שלא בונים מערכת חזקה כמו בהדרן ונתיב הרי בסופו של דבר ניתן לעקוף ולכן כל הסיפור הזה הוא דיעבד של דיעבד כי עדיף שיסתובב עם מכשיר כזה ולא עם פרוץ לגמרי...אגב @בר-בי-רב תייצור איתי קשר במייל בחתימה
לא יודע האם זה קשור, אבל אני משתמש בנתיב באנדראויד 8 (A5),
יש להם (חושב שלא רשמי עדין) חסימה על אפל,אולי יש להם דרך אחרת.
לא חייבים גם רוט אצלהם, יש להם אפשרות של התקנה של אפליקציה בהרשאות מנהל, למיטב זכרוני, באיפוס המכשיר האפליקציה תמחק.
-
מאחר ואיפוס מכשיר הוא דבר יותר קל באנדרואיד ויותר נגיש, לכאורה צריך משהו שלא נמחק באיפוס מכשיר. אולי שייך בעולם איזה דרך להכניס לתקיית האיפוס את האנדרואיד המקורי עם התוכנה [לכאורה דבר כזה יהיה יותר שייך אם נטפרי יעשו רום פרטי שלהם כמו שהציע @חזק .
מכל מקום גם אם יהיה רום של נטפרי, הרי יש אין סוף דגמי אנדרואיד, ואיך יתאים הרום שלהם גם לסמסונג וגם אוואווי וגם לZTE וכן לכל מאות יצרניות האנדרואיד עם כל הדרייברים של כל אחד בנפרד, וחבל שהחסימה תתאים רק למכשירים מסויימים, בפרט שהסמסונגים יקרים יחסית.
בכל מקרה צריך תפילות, כמו בכל הדברים שהיו עד היום. -
לכאורה צריך משהו שלא נמחק באיפוס מכשיר. אולי שייך בעולם איזה דרך להכניס לתקיית האיפוס את האנדרואיד המקורי עם התוכנה .
נראה לי שאם הופכים אפליקציה של המשתמש לאפליקציית מערכת (באמצעות רוט) היא נשארת אחרי איפוס- תתקן אותי אם זה לא נכון.
כמו"כ ראיתי באיזה מכשיר שהוכשר, שאחרי שמאפסים אותו אוטומטית יש רמה אפליקציות שמתקינות את עצמם (אפליקציות משתמש). -