תעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד
-
@אלי-TZA זה כביכול הופך את סייר המערכת להרשאת רוט?
-
@יהושע-ב. לא כ"כ הבנתי אותך, אם יש לך כבר רוט ותפעיל את סייר מערכת תהיה לך גישה חופשית לתיקיות המערכת. זה לא מה שרצית?
-
דרך האנדרואיד סטודיו יש אפשרות להיכנס לקבצי המכשיר
-
@אלי-TZA הצלחתי להגיע אל הקבצים הללו דרך דפדפן הקבצים שלך אבל הוא לא נותן לי להעתיק.
וסתם שאלה האם CACERTS זה תיקיה שאפשר להכניס בה קבצים?
אצלי אין דבר כזה, אצלי זה קובץ מערכת ולא תיקיה, ולתיקית האב שלו המכשיר לא נותן לי להעתיק את תעודת האבטחה (למרות שביררתי אצל המוכר ויש הרשאות רוט למכשיר זה). -
אולי במקרה מישהו פיתח איזו תוכנה פרטית "מתקין אישורים"?
(כי אצלי המכשיר מוחק מידית, כל אישור שאני מנסה להתקין דרך הגדרות). -
@אלי-TZA יש סיכוי שצריך להגדיר משהו בדפדפן הזה שהוא לא יהיה לקריאה בלבד (וכיצד עושים זאת)?
-
@זבולי לצערי אין לי כל כך גישה לתוכנה מורכבת זו. אם מדובר בדבר לא מוסבך אשמח לדעת כיצד עושים זאת.
-
@יהושע-ב. אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@אלי-TZA יש סיכוי שצריך להגדיר משהו בדפדפן הזה שהוא לא יהיה לקריאה בלבד (וכיצד עושים זאת)?
אאל"ט אם יש רוט לא אמורה להיות בעיה כזאת, בכל מקרה תפעיל גם הצג קבצים מוסתרים.
-
-
@אלי-TZA אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
@יהושע-ב. אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
אאל"ט אם יש רוט לא אמורה להיות בעיה כזאת, בכל מקרה תפעיל גם הצג קבצים מוסתרים.לא עזר לי. חבל.
-
מה שאני מוכרח לציין שכשאני מתקין בדרך הרגילה הוא אומר לי שזה מותקן, "netfree is installed". אבל שום אפליקציה לא עובדת, כולל הדפדפן עצמו לא מאובטח.
מוזר מאוד.
קבצי המערכת לא קיימים. -
אשמח מאוד לחוות דעת מקצועית האם יש איזה גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר ששייך להתקין על אחד מהיאנגים הישנים בצורה לא רשמית.
-
מה דגם המכשיר?
לגבי הרשאות רוט. צריך שתהיה מותקנת אפליקצית super su או משהו מקביל, וגם בסייר קבצים צריך להגדיר שיהיו הרשאות רוט מלאות.
אם לא קפץ לך חלון שמבקש אישור אחרי שנכנסת לsystem סימן שחסר משהו בדרך.
-
תיכנס לתיקיה data במחיצה הראשית אם זה ריק סימן שאין לך גישת רוט.
-
ריק אבל נתן לי למחוק אפלי' לפני האיפוס
-
@אחד-תם אמר בתעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד:
מה דגם המכשיר?
לגבי הרשאות רוט. צריך שתהיה מותקנת אפליקצית super su או משהו מקביל, וגם בסייר קבצים צריך להגדיר שיהיו הרשאות רוט מלאות.
S5630
-
@יהושע-ב. יש לי נסיון עם הסייר הזה על כמה מכשירים, אם הפעלת סייר מערכת וקבצים מוסתרים ותיקית data ריקה אז אין לך רוט והמוכר יכול להגיד מה שהוא רוצה.
-
@יהושע-ב. הדגם הוא מיני יאנג כמדומני ולא נראה לי שאפשר גירסה יותר מתקדמת
תתקין את זה ותפעיל את הכפתור הירוק עד שתראה סימון וי באמצע העיגול, ותדע שקיבלת רוט.
-
פוסט זה נמחק! -
@מעלה-ומוריד
@יהושע-ב
גם דרך אנדרואיד סטודיו צריך שהמכשיר יהיה "מושרש" (דהיינו עם גישה לשורש (בלע"ז- ROOT)) כדי לגשת לקבצים ובמיוחד כדי לערוך אותם או לעשות בהם שינויים
אתה יכול להתקין אנדרואיד סטודיו אבל זו תוכנה שמפתחים אתה אפליקציות וצריך ללמוד אותה
יש אפליקציה (שכחתי את שמה) שכל תפקידה הוא לבדוק האם המכשיר עם גישה לשורש או לא
למען הסר ספק גם המכשיר צריך להיות אחרי גישה לשורש וגם תוכנת סייר הקבצים צריכה להיות כזו שיכולה לגשת לשורש
וגם היא כאשר אתה מפעיל אותה מערכת האנדרואיד שואלת אותך האם אתה מאשר לאפליקציה הזו לגשת לשורש של המכשיר
גם כאשר אתה מחפש אפליקציה אתה צריך לראות שהיא תואמת את הגירסא של האנדרואיד כי לאט לאט מפסיקים לתמוך בגירסאות אנדרואיד ישנות