האם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה
-
באינטרנט אחר כשעושים חיפוש הוא נותן תוצאות של יוטיוב בהתחלה וכהנה וכהנה
בנטפרי שאני מחפש משהו הוא נותן לי את היוטיוב בסוף ולפעמים הוא לא נותן או שצריך להוסיף את המילה יוטיוב בשורת החיפוש
מדוע? -
@משוש תבדוק בגלישה בסתר [קונטרול+שיפט+N בכרום] כי יתכן שגוגל מביא תוצאות שהוא חושב שאתה מעדיף, אז צריך לחפש בשני המחשבים, עם ובלי נטפרי בגלישה בסתר.
-
@רחמים אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
@משוש תבדוק בגלישה בסתר [קונטרול+שיפט+N בכרום] כי יתכן שגוגל מביא תוצאות שהוא חושב שאתה מעדיף, אז צריך לחפש בשני המחשבים, עם ובלי נטפרי בגלישה בסתר.
זה משאני אומר שבדקתי באותו מחשב עם נטפרי ובלי
-
@משוש תבדוק בגלישה בסתר [קונטרול+שיפט+N בכרום]
-
@גדול-קטן אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
@משוש תבדוק בגלישה בסתר [קונטרול+שיפט+N בכרום]
קח דוגמא חיפשתי את "יואלי דיקמן ואפיל תחינתי" הוא מביא לי כמה תוצאות ולמטה כתוב "כדי להציג בפניך את התוצאות הרלוונטיות ביותר, השמטנו כמה ערכים הדומים מאוד ל-10 תוצאות שכבר מוצגות.
אם תרצה, תוכל לחזור על החיפוש ולכלול בו את התוצאות שהושמטו."
וכשאני כולל את התוצאות בסוף הוא מביא לי את זה מהיוטיוב
ואין הבדל בגלישה נסתרת בדקתי -
זה מעניין. אבל לא נראה לי שכל כך משנה לנו. אדרבה אם רוצים לראות רק מה שפחות בעייתי קודם כל, אז עדיף שיהיה כך. השאלה היא רק אם זה אפשרי ומי אחראי על זה. האם גוגל מקבלים מידע מנטפרי על האתרים המועדפים או מוחרמים. או שנטפרי יכול לערוך את דף התוצאות של גוגל.
-
אם אתה בודק בספק אחר, תבדוק שם כשמוגדר לך חיפוש במצב בטוח,
זה הגדרה שיש בגוגל ונטפרי מגדירים את זה ברשת. -
@נפתלי אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
זה הגדרה שיש בגוגל ונטפרי מגדירים את זה ברשת.מה זה מצב בטוח זה לא קשור ליוטיוב אבל
-
יש לגוגל מנועי חיפוש מאוד משוכללים, שגם מחלקים את התוצאות הפופולריות לכל אחד ואחד לפי הרבה מאוד קריטריונים, וסביר להניח שהמנוע שלהם גם מזהה סוגי סינון מסויימים, אמנם עדיין זה לא הכרח שהגוגל מכיר את נטפרי, אך לכל הפחות המנוע שלהם מזהה רמת סינון מסויימת שלא משתמשים ביוטיוב.
היה לי גם הרגשה בעבר שלמנויי נטפרי הוא יותר מציג תוצאות מתוך המכלול בהתחלה, אך אינני יודע אם עד כדי כך כמו רמת הדברים שהזכרת. -
@יהושע-ב אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
יש לגוגל מנועי חיפוש מאוד משוכללים, שגם מחלקים את התוצאות הפופולריות לכל אחד ואחד לפי הרבה מאוד קריטריונים, וסביר להניח שהמנוע שלהם גם מזהה סוגי סינון מסויימים, אמנם עדיין זה לא הכרח שהגוגל מכיר את נטפרי, אך לכל הפחות המנוע שלהם מזהה רמת סינון מסויימת שלא משתמשים ביוטיוב.
היה לי גם הרגשה בעבר שלמנויי נטפרי הוא יותר מציג תוצאות מתוך המכלול בהתחלה, אך אינני יודע אם עד כדי כך כמו רמת הדברים שהזכרת.צריך שמישו ממתכנתי או מנהלי נטפרי יבדוק כי זה מאוד מציק לחפש סירטון ביוטיוב והוא לא נותן
-
@משוש תכתוב בשורת החיפוש כך:
site:youtube.com
ולאחר מכן את מונח החיפוש.
לדוג':
site:youtube.com יואלי דיקמן ואפיל תחינתי. -
@גדול-קטן הוא מביא לי תוצאה חסומה וזה לא זה בחיפוש הרגיל בעמודה 3 למשל תמצא את זה.
דבר שני זה לא אמור להיות ככה לא צריך להגיע לזה גם אם זה היה עובד צריך שנטפרי או מישו יסדר את זה
זה לא רק ביוטיוב זה בהרבה דברים -
@נפתלי אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
זה הגדרה שיש בגוגל ונטפרי מגדירים את זה ברשת.מצב בטוח זה לתכנים לא טובים זה לא קשור ליוטיוב.
ובגלישה נסתרת אין את זה וגם שם זה אותו דבר
זה חייב להיות קשור לנטפרי -
-
גם שם כתוב לכתוב site:youtube.com אולי זו טעות וצריך לתקן. צריך לכתוב "יוטיוב" אחרי שם הוידאו הרצוי.
-
תראו גם https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל
אמנם אני שמתי לב כמה פעמים, ואני לא יודע איך זה קורה. שאם הדף נחסם בפעם הראשונה. הוא חוזר בפעם שנייה או שלישית עם תוצאות חסומות. מאידך אם לנטפרי יש אפשרות לערוך את התוצאות. למה שלא יעשו את זה במקום לחסום. לא חבל שהדף הראשון מלא תוצאות חסומות?
ד"א אם נחסם אתר עדיין אפשר לראות את הכתובת שלו אם לוחצים (או מצביעים) על השורה החסומה. אפשר לשער לפעמים שזו טעות רובוטית וכך לשלוח פניה. -
@משוש אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
@גדול-קטן הוא מביא לי תוצאה חסומה וזה לא זה בחיפוש הרגיל בעמודה 3 למשל תמצא את זה.
דבר שני זה לא אמור להיות ככה לא צריך להגיע לזה גם אם זה היה עובד צריך שנטפרי או מישו יסדר את זה
זה לא רק ביוטיוב זה בהרבה דבריםבשביל זה יש את https://netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי.
-
@משוש לפעמים זה קשור לכתובת הIP.
-
@שי אמר בהאם בנטפרי ההסדרי עדיפויות בחיפוש גוגל שונה:
@משוש לפעמים זה קשור לכתובת הIP.
בדקתי באות סטיק עם סים אחר וזה היה אותה תוצאה
אם זה עדיין קשור לIP מה עושים? -
ומה שבאמת לא יהיה למה נטפרי לא יכולים לסדר שזה יהיה חיפוש כמו בלי נטפרי או לפחות לשנותסדר עדיפויות?