רבים משתמשים בפוטושופ CC 2018 החדש ורוצים להסיר את מסך הפתיחה
עשיתי תוכנה קטנה שעושה את זה
ראו כאן
ותעדכנו אם זה עובד טוב
רחמים
@רחמים
תיכנות, עימוד, יעוץ, בינה מלאכותית, OCR, ביג דטה, עיבוד תמונה, ועוד...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רחמים
-
פוטושופ ללא מסך פתיחה - תוכנת תיקון
-
RE: כך הצלחתי למעט את השימוש שלי באינטרנט
@שמשון יישר כח גדול שאתה עובד על עצמך! חיזקת אותי.
אבל בעיקרון, סור מרע עשית כעת צריך עשה טוב, אם אתה כל כך נהנה מגלישה, הדרך להתנתק ולמעט זה להחליף את זה בהנאה אחרת. בנוסף לחסימות שעשית עליך למצוא הנאות רוחניות לפחות שוות ערך ולשקוע בהם. תתחיל ב'לא לשמה' ובסוף תגיע ל'לשמה', העיקר שיהיה לך בזה הנאה חזקה שאתה נשאב לזה ממש כמו האינטרנט רק בצד הקדושה.
בהצלחה! -
RE: שיפורים בסינון יוטיוב
@magicode אמר בשיפורים בסינון יוטיוב:
לפי הבקשות שלכם אני מבין שהציבור לא מכיר את המוקצה שיוטיוב היה.
זה סימן רע? זה סימן טוב! בזכות נטפרי הם מכירים רק יוטיוב חדש לגמרי.
מה שכן, שמי שלא מכיר את היוטיוב בלי הסינון, חושב אותו לתמים, ואנשים מחוץ לנטפרי חושבים שחרדים גולשים ביוטיוב, וזה כבר לא נשמע להם טוב. -
RE: אתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים
@משה-זוכמיר הבעיה היא כאשר הם מפרסמים שכביכול אצלם הכל נקי ויש רובוטים ויש גם סינון אנשי והציבור מתפתה ללכת אליהם, ובנוסף גם מלכלכים על נטפרי, הם מנצלים את הרעיונות החדשניים של נטפרי כדי למשוך לקוחות אבל לא מיישמים אותם בפועל.
דומים הם לאותו עורב שתלש נוצות מאיזה תוכי, ותחב אותם לעצמו בכנפיים, עד שהפך כולו לצבעוני ויפה, עד מתי זה החזיק מעמד? עד שהוא ניסה לעוף וכל הנוצות הצבעוניות עפו להם...
לא נראה לי שיש סיכוי לתקן אותם. וגם עצם הגישה שלהם שהאדם עצמו קובע לעצמו את דרגת הסינון נוגדת את עיקר הדין. -
RE: דיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה
@MacroShadow יש לי, כבר עשיתי ביחד אם @magicode שם כמה דברים צריך רק לסיים
לחיצה על תמונה ממוזערת:
א. שולחת אותה לבדיקה
ב. מסירה אותה מהפאנל
ג. מסירה את התמונה מהדף המקורי. -
דיווח על תמונה ללא צורך לבחור אותה
לפי המצב של היום גולש שנתקל בתמונה לא טובה ורוצה להפטר ממנה צריך להמשיך ולהתעסק איתה עד שהוא יצליח לבחור אותה, ולא תמיד זה פשוט, והרבה פעמים זה לא אפשרי.
במקום זה, אפשר לעשות בפאנל של נטפרי [זה עם השלוש נקודות שתמיד מתחבה] לחצן שישלח את כל התמונות שבדף לבדיקה מחדש, אז נכון שבמקום לשלוח תמונה אחת ישלחו הרבה ואולי אפילו כמה עשרות, אבל זה בהחלט שוה.
וכך משתמש שנתקל בתמונה לא טובה מיד יגלול למעלה או למטה העיקר לא לראות ומיד יפתח את הפאנל וילחץ על 'בדף זה יש תמונה/ות לא ראויות'
והנה קוד JS שהלחצן יפעיל:(function (window) { var images = document.getElementsByTagName("img"); for (var i = 0; i < images.length; ++i) { var req = new XMLHttpRequest(); var imgUrl = images[i].src + "?&~nfopt(uploadImage=1)"; req.open("GET", imgUrl, true); req.send(null); } })();
-
RE: האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
@dLive עם התוספים שבאתר שלי אפשר לעמד בוורד ברמה גבוהה, חוץ מרב טקסט.
יש כאן מסמך מעומד לדוגמא.
עימוד בוורד הרבה יותר נח מעימוד בתג, בתג אין ביטול של פעולות, ואין אפשרות לעמד בתצוגת הדפסה ועוד שלל דברים מיושנים שלא עולים בקנה אחד עם ההרגלים של המשתמשים כיום.
80 אחוז מהספרים היוצאים לאור אפשר לעמד בוורד עם התוספים שלי, אין צורך להמיר לתג את הקובץ שמתקבל מהמחבר, ואם יש למחבר תיקונים פשוט מתקנים במסמך המעומד ומיד אפשר להדפיס שוב.
התוספים מתאימים גם למעמדים מקצועיים וגם למחברי הספרים בעצמם שרוצים לחסוך את עליות העימוד, למשל הוצאת ספר אחד יכולה לעלות 3000-4000 ש"ח לעומת זאת התוספים לא יעלו שליש מזה, ועוד שעם התוספים אפשר לעמד כמות לא מוגבלת של ספרים.
לגבי רב טקסט שחסר כרגע בוורד, אני מתכנן זה מכבר תוכנת עימוד חדשה, שתהיה נוחה לשימוש כמו וורד, ושיהיו בה את כל התכנות שיש בוורד ובתג ובאינדיזיין ביחד. תוכנית/אפיון/צוות פיתוח כבר יש, דרוש משקיע/ים. הרעיון ליצור תוכנת עימוד בשתי גירסאות, האחת חינמית שתהיה בכל מחשב, ותדע לפתוח גם קבצי וורד ותג, עם אפשריות עימוד פשוטות, וגירסת פרו בתשלום עבור המעמדים. התוכנה תהיה בע"ה גן עדן למחברים ולמעמדים גם יחד! -
RE: מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
מציע שיהיה סינון של וידאו באתרים כמו הידברות ואחרים, וכמו שיש סינון של יוטיוב, כל וידאו יעבור בדיקה פעם אחת בלבד וכמו שקורה בבדיקת תמונות ומאז הסרט יסומן כנקי.
-
RE: פוטושופ ללא מסך פתיחה - תוכנת תיקון
@shraga זה מתאים בדיוק לנטפרי שתפקידה לשמור מראיות אסורות!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רחמים
-
RE: הפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים
@magicode אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
נטפרי נענת בחפץ לב לחסום מפני המחלה שהזכרת. רק חשוב לחדד שזה בגלל המחלה ולא בגלל שכתוב בשולחן ערוך.
ואני מוחה על הזלזול בדברי הראש ישיבה. לא יעזור לך לזלזל בהם אני עדיין יכבד אותם.השו"ע קבע את הלכותיו על הגמרא, והגמרא אמרה מה שאמרה בגלל ה"מחלה", כך שבסופו של דבר הכל זה אחד - ההלכות שבשו"ע מורות כיצד להתמודד עם ה"מחלה", ועל פי השו"ע אפשר ללמוד את הקיף וחומרת ה"מחלה", וכך למצוא דרכים איך להתמודד איתה טוב יותר גם בדרכים שלא מוזכרות מפורש בשו"ע.
אינך צריך למחות, כי אף אחד לא זילזל בראש ישיבה. לא ברור איפה מצאת זילזול.
-
@yzahn
העולם לא שייך רק לגברים. יש גם נשים. שאין בעיה בשבילם להתבונן שעות בתמונה של הרבנית קנייבסקי.מה כוונתך? שנטפרי צריכה לדאוג שלא תפסיד את הלקוחות ה'נשים' על ידי שתיתן להן מה שמותר להן, ומאידך שהגברים יקחו אחריות ולא יתבוננו באשה הצנועה המופיעה באינטרנט?
אם כך, זה פשוט שיקול כלכלי, ולא שיקול של יראת שמים כמו שניסית להציג בסיפור של הראש ישיבה. -
אז הוא אמר לי אתה צריך לחסום, ואני יגיד לך למה, אתה חוסם כי האנשים הם חולים. תדע את זה.
כולם "חולים" מאז בריאת העולם ועד היום. ולכן קבעו חז"ל שאסור להסתכל על בגדי צבעונים של אשה. ולכן כל דבר שמעורר באדם את היצר עליו לסלק אותו מעליו.
את ה"מחלה" הזו אי אפשר לרפא, הדרך היחידה היא לברוח מלהתעסק איתה.
וזה כל מה שבאשכול זה מנסים לבקש הצדיקים פה, לעזור להם שלא להתקל ב"מחלה".
היה מצופה שתענה לבקשתם בחפץ לב. -
היום אני מבין יותר את מה שהוא התכוון להגיד לי. שאנשים לא מבינים שהאחריות לא להסתכל מוטלת עליהם. הם בטוחים שכל העולם אשם ובגלל זה הם נופלים. והם לא מבינים שהאחריות מוטלת עליהם.
האחריות לא להסתכל מוטלת עלינו, הבנתי.
מה הלאה?
מה זה אומר?
אנחנו לא רוצים להיות כל הזמן תחת המתח הזה של הזהירות המוטלת עלינו,
אנחנו רוצים לגלוש 'חופשי' - 'free', 'החופש לגלוש בטוח'
אנחנו לא רוצים פתאום להתקל בתמונה של אשה צנועה ולהפעיל את האחריות שלנו לא להתבונן בה. מספיק שאנו מוכרחים להפעיל אחריות זו בלכתנו ברחוב.
האדם צריך למעט בנסיון, על אף שהוא חייב לעמוד בנסיון והאחריות מוטלת עליו. -
RE: תחליף לוויפרי בווינדווס - למחשב שאין הרשאה להתקין עליו תוכנות
@548499758 תברר באאוטנט אם יש להם משהו בשבילך.
-
@ניק-זמני אתה צודק, והנה צילום מסך מהעזרה של נטפרי, בה מפורש שנטפרי חוסמת תמונות על פי פרמטרים שהגדירה לעצמה ולא לפי "תראה לי בשולחן ערוך"...
-
תראה לי שולחן ערוך שכותב שאסור שתופיע תמונה של אישה צנועה באינטרנט.
השאלה מה הדין באינטרנט האם השולחן ערוך חילק בין הרחוב לאינטרנט וכתב שאסור.באותה מידה אפשר לטעון: "תראה לי בשלחן ערוך שצריך סינון בכלל [מספיק רשימה שחור כמו ברימון]? וכי אתה לא הולך בתל אביב כשצריך?"
כל הטיעונים האלה הם פשוט דמגוגיה. -
לגבי אתר פרוג שהוא לא מסונן זה ככה מתחילת נטפרי מתוך הנחה שזה אתר חרדי והוא עצמו צריך להיות אחראי לתכניו.
אני היום סבור שכן צריך להעביר את זה סינון. סברתי לא קובעת. יתכן שסברתי תקבל אישור ויתכן שלא.
בכל מקרה לגבי פרוג אי אפשר בכלל לבוא בטענות לנטפרי שלא כתבו אזהרה, כי האתר הזה חסום ברירת מחדל בנטפרי ומי שפתח אותו לעצמו יודע שנטפרי לא ממליצה להיכנס לאתר הזה.אתה אומר דבר והיפוכו בנשימה אחת:
- מצד אחד פרוג אתר חרדי המסנן עצמו עד כדי כך שנטפרי פטורה מלסנן אותו (דבר מופרך לכשעצמו מכמה סיבות)
- ומצד שני פרוג חסום בברירת מחדל ונטפרי לא ממליצה להכנס אליו (שגם המלצה זו לא ברור מה טיבה, מה פרוג גרוע מהמון אתרים שפתוחים בברירת מחדל עם סינון תמונות ומלל?!).
המשפט: "אני היום סבור שכן צריך להעביר את זה סינון. סברתי לא קובעת. יתכן שסברתי תקבל אישור ויתכן שלא." מאוד מדאיג אותי, אם אתה כמנהל לא מחליט, אז מי מחליט?!
ומילא אם היה מדובר שנטפרי חוסמים דבר שיכול להיות פתוח, ואין בידך לפותחו, לא נורא. אבל פה מדובר שפרוג בסך הכל צריך לעבור בדיקת תמונות ותו לא, מי מתנגד לזה? מי הוא אותו גורם עלום המאלץ אותך לנהוג נגד סברתך שצריך לסנן את פרוג? -
אני משער שבאתר פרוג. ולידעתך אין שמה סינון על התמונות.
לאו דווקא, מדובר באתרים שבוודאות נבדקים.
אבל אם זה המצב שפרוג לא מסונן, אז כמו שבויקיפדיה יש הודעה בראש כל דף המזהירה שבויקיפדיה יש סכנה, כך צריך להיות בפרוג הודעה שהתמונות באתר זה לא מסוננות.
מה העינין גם לא לסנן וגם לא להצהיר על זה ולתת לאנשים לחשוב שהכל מסונן?!
הרי אחרי דיווח התמונות בפרוג כן נחסמות, ויש כיום במציאות מאות תמונות חסומות בפרוג, אז למה לחכות לדיווח ולא לבדוק הכל מלכתחילה?
אפילו הפורום כאן נבדק, וכמה תמונות חסומות יש כאן לעומת פרוג?
למשל ככה