רוצה להצטרף- 2 שאלות/הערות
-
שלום וברכה, אני מעוניין להצטרף לנטפרי, רק 2 שאלות/הערות:
- אני לומד באוניברסיטה הפתוחה-וחייב לצפות בשיעורים [עדיף גם להשתתף אונליין] ואני מבין שחסום...
- יש כתבות באתרים שאינם דתיים-שעל פניו אין בהם שום בעייה, כמו לדוג' כתבה בוויינט שמוסיפה פירוט והנגשה על תוצאות הבחירות
https://z.ynet.co.il/short/content/ElectionMap2019/?externalurl=true
ואיך שאני מבין בנטפרי זה עדיין יחסם.
שאלתי היא- א. האם אני צודק בהנחות שלי?
ב. במידה ודברים מהסוג שפרטתי-חשוב לי שיפתחו, אבל עדיין מעוניין בדרגת חסימה גבוהה- האם יש למישהו המלצות מה אפשר לעשות?
[אולי אתרוג טוב לצרכים שלי?] -
@מצדרביעי תשובה על א: לגבי 1 ההנחה אינה מדויקת, ניתן לבקש פתיחה פרטנית לאחר בדיקת ועדת חריגים.
-
@שלום-על-ישראל תודה רבה, לדעתך-אני יכול לבנות על זה שיפתחו לי/אוכל לבקש פתיחה לפני שאצטרף?...
-
@מצדרביעי לכאורה תוכל לבנות שיפתחו לך
-
-
@a0533057932 כן, צריך לפנות לוועדת החריגים עם אישור של רב ונראה לי גם אישור לימודים. או שאני קצת מתבלבל...
-
@aiib תודה רבה לכולם, אמנם קצת מסורבל אבל כנראה שאעשה זאת...
מה שכן-יותר טוב היה בשבילי אם לא היו חוסמים אתרים של ישיבות כדוגמת שיח יצחק של הרב שג"ר, [שכנראה נחסמים כי לא מתאימים להשקפת אנשים מסוימים]
היות והחסימות העיקריות שאני מחפש-הם כאלו שכל מה שקשור לבילוי-יחסמו, וכל מה שקשור לצורך יפתח.
להבנתי- נטפרי היחידה שחוסמת כל מה שמוגדר כ"בילוי"- אם כי חבל שחוסמת גם מה שיכול להיות מוגדר כצורך- ואפילו תורה כמו בדוגמה שכתבתי...אם מישהו מכיר סינון אחר ברמה גבוהה שחוסם את כל מה שמוגדר כבילוי- אבל עם זאת דברים שעשויים להיות צורך-פחות חוסם- אשמח למידע בעניין. [האם נראה לכם שאתרוג יכול לענות על מה שאני מחפש?]
-
@מצדרביעי אולי עדיף שתבדוק את אתרוג או נטספארק.