בעיות בחיבור עם נטסטיק
-
@למדן-וידען משתגע מזה , אין לזה שום פתרון חוץ ממה שאמרת? לא להשתמש במצב שינה (Hibernate) ב-SSD זה בזבוז לשמו!
ואגב, משיהו אמר לי שהפיכת הWIFI ללא זמין (ב'הצג חיבורי רשת'), והפיכתו שוב לזמין פותרת את הבעיה, לא בדקתי או יותר נכון לא כל כך ראיתי הבדל. אתה יכול לנסות.
-
-
@mendy אמר בבעיות בחיבור עם נטסטיק:
@למדן-וידען משתגע מזה , אין לזה שום פתרון חוץ ממה שאמרת? לא להשתמש במצב שינה (Hibernate) ב-SSD זה בזבוז לשמו!
ונראה לי שזה גם פוגע!
כל המצב שינה וכדו' מיועד לדיסק רגיל בלבד בשופו''א לSSD
מי שרוצה לבטל כליל את ה-Hibernate אפשר להתקין מה שמצורף
0_1484033912477_Disable_Hibernate.zip -
@עילום לא הבנתי, מה פוגע במה?
-
-
@עילום למה? והאם יש לך מקור (קישור)?
-
@עילום למה? והאם יש לך מקור (קישור)?
ראיתי מזמן על זה
לא זכור לי המקור
אצלי העיקר המידע -
@עילום אין שום בעיה עיין פה
ציטוט: Hibernate: העצה לבטל את מצב ה-Hibernate נועדה בשביל לחסוך מקום על ה-SSD ולא בשביל לשפר לו ביצועים או להאריך לו את החיים (כש-Hibernate מאופשר, מוקצה על הדיסק קובץ hiberfil.sys בגודל של כמעט כל ה-RAM שלך, שלתוכו ייכתב ה-RAM בעת ה-hibernation). אם אתה לא לחוץ מאוד על מקום פנוי על הדיסק, אני לא רואה שום סיבה לבטל את האפשרות לחלוטין.
ביצוע hibernation בפועל גורם, כאמור, לכתיבה של ה-RAM לדיסק וקריאה שלו בעלייה. כמו כל כתיבה וקריאה מ-SSD, זו פעולה ש"שוחקת" את הדיסק ומקצרת לו את אורך החיים. אבל היום הדעה הרווחת היא שבשימוש ביתי יומיומי ב-SSD (וזה כולל ביצוע hibernation פעם ביום), כונני SSD יכולים לשרוד לא מעט שנים, ואולי אפילו יותר מהזמן הממוצע של כונן קשיח מגנטי.יוצא שזה רק עניין של חסכון במקום שבדרך כלל קטן בSSD
-
@עילום אין שום בעיה עיין פה
ציטוט: Hibernate: העצה לבטל את מצב ה-Hibernate נועדה בשביל לחסוך מקום על ה-SSD ולא בשביל לשפר לו ביצועים או להאריך לו את החיים (כש-Hibernate מאופשר, מוקצה על הדיסק קובץ hiberfil.sys בגודל של כמעט כל ה-RAM שלך, שלתוכו ייכתב ה-RAM בעת ה-hibernation). אם אתה לא לחוץ מאוד על מקום פנוי על הדיסק, אני לא רואה שום סיבה לבטל את האפשרות לחלוטין.
ביצוע hibernation בפועל גורם, כאמור, לכתיבה של ה-RAM לדיסק וקריאה שלו בעלייה. כמו כל כתיבה וקריאה מ-SSD, זו פעולה ש"שוחקת" את הדיסק ומקצרת לו את אורך החיים. אבל היום הדעה הרווחת היא שבשימוש ביתי יומיומי ב-SSD (וזה כולל ביצוע hibernation פעם ביום), כונני SSD יכולים לשרוד לא מעט שנים, ואולי אפילו יותר מהזמן הממוצע של כונן קשיח מגנטי.יוצא שזה רק עניין של חסכון במקום שבדרך כלל קטן בSSD
זה מזכיר את המחקרים
יום יוצא שכן ויום יוצא שלא
עכ''פ כדי לצאת מספק -
@עילום אני לא מסכים איתך כי באמת יש סיבה למה לבטל את האופציה, אך היא לא רלוונטי למי שיש מספיק מקום וכל העניין של הביטול זה לחסוך מקום (משהו כמו 2 ג"ב)
-
@עילום אני לא מסכים איתך כי באמת יש סיבה למה לבטל את האופציה, אך היא לא רלוונטי למי שיש מספיק מקום וכל העניין של הביטול זה לחסוך מקום (משהו כמו 2 ג"ב)
אם בשביל מקום זה לא רק 2 ג'
במחשב בעל כונן solid state, בעת כניסה למצב תרדמה, הנתונים בזיכרון נכתבים בכונן ה-SSD לצורך אחסון. לכן, גודל השטח הפנוי המינימלי ב-SSD חייב להיות שווה לזיכרון המחשב. לדוגמה, אם במחשב מותקן זיכרון של 4 GB, דרוש לך שטח פנוי של 4 GB לפחות ב-SSD כדי להיכנס למצב תרדמה. מקורעכ''פ אצלי באחד הניידים
ביטלתי כי הוא עשה לי בעיות בהדלקה -
@עילום אצלי זה משהו כמו 2 ג"ב
-
@עילום אצלי זה משהו כמו 2 ג"ב
כנראה אתה משתמש עם תוכנות קטנות שאינן צורכות ראם מכובד
-
@עילום נכון