נטסטיק או ראוטר
-
ייתכן שהנושא דובר כבר מס' פעמים אך לא היה לי זמן לבדוק. עמכם הסליחה.
יש לי כיום ראוטר של בזק וספק של אר אל ונטפרי כך דשאני משלם כ150 שח בחחודש על אינטרנט וזה נשמע לי קצת הרבה. השימוש שלי באינטרנט הוא כשעה ביום ורציתי לברר דרך מביני עניין האם ראוטר ממש ממש עדיף על נטסטיק או שגם נטסטיק עובד בצורה חלקה?
-
@chaimke4 תעשה 019 שוק סיטנאי = 68.5 ש"ח לחצי שנה, ואח"כ 72 בערך, בחיבור קווי.
(בנוסף, תוכל לעבור לטלפון אינטרנטי (לדוגמה נטוויג'ן = 20 - 35 ש"ח לחודש, לקו בלי הגבלה), וזה יוצא מאד זול). -
@chaimke4
תוכל לפנות אלי לחיבור ל019 אם תבחר בכך.
באופן כללי לדעתי נטסטיק זה לא תחליף לראוטר
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@chaimke4 אמנם @957 הוא מקצוען בתחומו, ומי אני שאבוא אחריו, אבל בתור משתמש נטסטיק, אם יש לך באזור קליטת סלולר כמו שצריך, והשעה שלך ביום לא דורשת כמויות של גלישה [כי בנטסטיק הגלישה מוגבלת לחודשל פי מה שמזמינים], ניתן להסתדר מצוין ב50 ש"ח פלוס מינוס לחודש ל7 GB.
-
@שלום-על-ישראל וחמישים וחמש ש"ח ל10 GB
-
כמדומני שכתבתי כאן בפורום בעבר פוסט על ההבדלים בינהם ודעתי בעניין.
אולי זוכרי המראי מקומות ימצאוהו
..................
-
@מעמד מה, עם ראוטר? הרי צריך להוסיף את המחיר לתשתית ממילא זה יותר.
-
@שלום-על-ישראל זה בנטסטיק 019
-
@מעמד עכשיו הבנתי למה כולם מתלוננים.... כי כולם ב... בגלל המחיר.....
-
@שלום-על-ישראל אמר בנטסטיק או ראוטר:
@מעמד עכשיו הבנתי למה כולם מתלוננים.... כי כולם ב... בגלל המחיר.....
ממש לא. אין לי בעיה לשלם עוד 50 שח בחודש לנטפרי ולהיות משתמש פרימיום שיבדקו לו את התמונות ברע שהוא שולח. אבל אם אין הבדל ככ גדול ----- סתם לשלם? עדיף כבר לתרום לנטפרי!!!
ואולי באמת הגיע הזמן לעשות שירות פרימיום בתוספת תשלום????????????
-
@WWW אמר בנטסטיק או ראוטר:
(בנוסף, תוכל לעבור לטלפון אינטרנטי (לדוגמה נטוויג'ן = 20 - 35 ש"ח לחודש, לקו בלי הגבלה), וזה יוצא מאד זול).אפשר הסבר לבורים כמוני?
- 019 שוק סיטונאי זה כולל הספק או לא?
- מה זה טלפון אינטרנטי וכו וכו
-
@chaimke4
זה ספק כולל תשתית...................
-
@chaimke4 במידה ותרצה נוכל לשים לך ספק + תשתית דרכינו, זה יכול להוזיל לך לא מעט
-
(בנוסף, תוכל לעבור לטלפון אינטרנטי (לדוגמה נטוויג'ן = 20 - 35 ש"ח לחודש, לקו בלי הגבלה), וזה יוצא מאד זול).@WWW
אני שב ומבקש את עזרתך בהסבר פרטני יותר -
@chaimke4
'שוק סיטונאי' = הסכם של חברות ספקיות אינטרנט, עם 'בזק' על הוזלת דמי התשתית, כשהתשלום לתשתית מתבצעת ע"י ספקית האינטרנט, המינוס - אין תמיכה מלאה של בזק.
'טלפון אינטרנטי' = טלפון ביתי, המושתת ע"ג קו האינטרנט, ולא צורך קו בזק, ניתן לנייד את המספר הביתי לקו אינטרנט, והוא זול משמעותי יחסית ל'בזק'; המינוס - הקו פחות יציב מקו בזק, בצורה משמעותית. -
@chaimke4
'שוק סיטונאי' = הסכם של חברות ספקיות אינטרנט, עם 'בזק' על הוזלת דמי התשתית, כשהתשלום לתשתית מתבצעת ע"י ספקית האינטרנט, המינוס - אין תמיכה מלאה של בזק.
'טלפון אינטרנטי' = טלפון ביתי, המושתת ע"ג קו האינטרנט, ולא צורך קו בזק, ניתן לנייד את המספר הביתי לקו אינטרנט, והוא זול משמעותי יחסית ל'בזק'; המינוס - הקו פחות יציב מקו בזק, בצורה משמעותית.מה קשור טלפון אינטרנטי? אני לא צריך בכלל טלפון, רק אינטרפרי!
-
@chaimke4 זה לא קשור, רק התכוונתי, שאם אתה משתמש בקו טלפון של בזק, ועכשיו אתה מתנתק מהם (בתשתית), תוכל גם לנייד לטלפון אינטרנטי, ולחסוך בהוצאות החודשיות...
-
@chaimke4 זה לא קשור, רק התכוונתי, שאם אתה משתמש בקו טלפון של בזק, ועכשיו אתה מתנתק מהם (בתשתית), תוכל גם לנייד לטלפון אינטרנטי, ולחסוך בהוצאות החודשיות...
יש לך עוד הצעות כלליות לחיסכון?
-
@chaimke4 זה בעצם כן קצת קשור, כי אם תעבור לנטסטיק, אין לך אפשרות לאופצייה זו, נמצא שזה יוצא יותר זול מנטסטיק, אפי' 7 ג"ב. (הכל בהנחה שיש לך קו בזק בבית...).
-
@WWW מניסיון שקו אינטרטי פחות יציב בצורה משמעותית? במה זה בא לידי ביטוי?!