בדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי
-
@ww199ww אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו.
מה צריך קורא לתעודת זהות ביומטרית?
אני לא ראיתי אף פעם עדיין את התעודה הזו.
אבל לאיזה שימושים זה נותן?לא צריך, אבל זה עוזר להזדהות מול משרדי ממשלה וכדו', אני ראיתי לדוג' שאפשר להגיש בקשה להערת אזהרה בצורה הזאת.
-
@ayys613 אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
דרך אגב הקורא כרטיסים הזה משמש אותי גם לתעודת זהות הביומטרית, כך שבמחיר הזה מקבלים עוד דבר חוץ מהטענת רב קו
איך הקורא כרטיסים קורא דברים נוספים מעבר לרב קו דרך איזה תוכנה?
-
@כולל אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
איך הקורא כרטיסים קורא דברים נוספים מעבר לרב קו דרך איזה תוכנה?
הקורא כרטיסים זה רק ה'חומרה'.
התוכנה משתנה בהתאם לאתר, וכמו שבאתר של 'רב קו' יש תוכנה להורדה, יש תוכנה באתר של משרד הפנים בשבילם. -
@ayys613 האם אפשר את כתובת האתר המדויקת של משרד הפנים ששם אפשר לקרוא את הת"ז הביומטרית?
-
@שלום-על-ישראל זה אותו מחיר זה נכון אבל גם אותו קוד?!
-
@ayys613 האם אפשר את כתובת האתר המדויקת של משרד הפנים ששם אפשר לקרוא את הת"ז הביומטרית?
אני מקווה שהבנתי אותך במדויק.
הכתובת במשרד הפנים -
@ayys613 תודה רבה
עוד שאלה האם ישנה אפשרות לקרוא את מה שיש ברב קו גם אם לא מחוברים לאתר? -
@ayys613 תודה רבה
עוד שאלה האם ישנה אפשרות לקרוא את מה שיש ברב קו גם אם לא מחוברים לאתר?לא
-
@גלינג אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
נ.ב. לדברי 'רב-קו' אונליין הם עובדים עם כל החברות חוץ מ'דן'.
אני חושב שאם הציבור יפנה ל משרד התחבורה ולחברת דן ולבקשם להצטרף ל'רב-קו אונליין' זה יועיל לציבור גדול.אולי זו הבעיה שלי...
הרב קו שלי מחברת מטרו-דן באר שבע (קבלתי אותו בסופרבוס...) -
@WWW יהא זה חידוש עבורי אם זה נכון, כיון שלא משנה מי המנפיק אין סיבה שהקורא לא יקרא והאתר לא יטעין... דן לא עובדים עם רב קו אונליין הכוונה שא"א להזמין טעינות שיוזקפו לזכות הקופה של דן [אבל אם זה נכון יוצא שאין סיבה למה דן לא הצטרפה... ויש להסתפק.] בדיוק כמו שהקורא קורא ת.ז. ביומטאיות שהונפקו ע"י משרד הפנים...
-
@שלום-על-ישראל כתבתי את זה יותר בציניות מאשר ברציני, כי ניסיתי גם על כרטיס אחר, ולא עבד...
-
@WWW כבר חשבתי ממזמן לפתח אפליקציה שתשמיע את המנגינה איך לקרוא הודעות סמס או מייל.... :boy_tone2:
-
מישו שיש לו את הקורא כרטיסים ומטעין חופשי חודשי
אשמח לשמוע.
אני במודיעין עילית מנסה להטעין רב קו של קוים במודיעין עילית, והוא כותב שלי שלא שייך כרגע
ניסתי ערים אחרות והוא מביא אותי למילוי פרטי אשראי - שזה אומר שזה כן עובד.
השאלה האם נתקלתם בכאלה בעיות?
(ואני יודע שזה לא קשור לעצם הפורום) -
@ww199ww בשבילך ניסיתי להטעין רב קו בחופשי חודשי של גוש דן. ראיתי משהו מעניין. בכרטיסיה "סירקת כרטיס" מופיע החוזה של חודש 6 באפור כיון שהוא נגמר ולצידו מופיע לחצן לרכישה. דרך שם באמת א"א להשלים את הרכישה וכתוב "אנא נסה במועד מאוחר יותר". אבל אח"כ חזרתי לכרטיסיה "חוזי נסיעה" ששם מופיעים כל החוזים הקימים, חיפשתי את החוזה הנ"ל, חופשי חודשי לגוש דן, בחרתי בחברת אפיקים וזה כן נתן לי להטעין. אולי גם אצלך הדרך הנ"ל תעזור, כי כנראה אתה מנסה לחדש את החוזה הישן שזה לא עובד, אלא צריך כאילו להטעין הכל מחדש. ולכן בערים אחרות שזה לא חוזה ישן כן עובד לך.
-
@שלום-על-ישראל
יש!!!!!
יישר כוח גדול. הצליח!
לפי איך שהצעת כמובן. -
@שלום-על-ישראל אמר בבדיקת רב קו וטעינתו בנטפרי:
@ww199ww בשבילך ניסיתי להטעין רב קו בחופשי חודשי של גוש דן. ראיתי משהו מעניין. בכרטיסיה "סירקת כרטיס" מופיע החוזה של חודש 6 באפור כיון שהוא נגמר ולצידו מופיע לחצן לרכישה. דרך שם באמת א"א להשלים את הרכישה וכתוב "אנא נסה במועד מאוחר יותר". אבל אח"כ חזרתי לכרטיסיה "חוזי נסיעה" ששם מופיעים כל החוזים הקימים, חיפשתי את החוזה הנ"ל, חופשי חודשי לגוש דן, בחרתי בחברת אפיקים וזה כן נתן לי להטעין. אולי גם אצלך הדרך הנ"ל תעזור, כי כנראה אתה מנסה לחדש את החוזה הישן שזה לא עובד, אלא צריך כאילו להטעין הכל מחדש. ולכן בערים אחרות שזה לא חוזה ישן כן עובד לך.
פניתי אליהם והם כתבו לי שהם תיקנו את זה.