ידיעון שימושי לבעלי אימייל בלבד, או המוגדרים בהגדרות סינון אישיות או קהילתיות לסוגיהם.
-
@יהודי-פשוט למי לפנות- למייל שנתת ??
אתה מקבל מהם קבצים ? -
@מעמד אני מקבל מהם - לא את הקבצים שציינת.
ציטוט: אם הטופס אינו נמצא ברשימה, אפשר לשלוח לנו דוא"ל (עם המילה noautoreply בשורת הנושא), לציין את הטופס המבוקש, וככל היותר פרטים עליו (כגון url מדוייק, אם יש), ואנו נשתדל אי"ה להוסיפו לרשימה. בנוסף, ישנה אפשרות להוסיף קבצים שנוצרו באופן ידני על בסיס הטפסים הנ"ל, בהתאם לצורך. קבצים אלו מצויינים על ידי קוד ltofes.
מיותר לציין שאתרי אינטרנט עשויים להשתנות ללא הודעה מוקדמת, וטפסים עשויים להשתנות, להתחלף או להחליף את מיקומם. מובן שאין לנו כל שליטה כל כך, ואין לנו אפשרות לבדוק באופן סדיר שינויים בכל הטפסים ברשימה, ואין לנו כל אחריות על התוצאות של שינוי כזה. אם נתקלתם בטופס ששונה או הוזז ממקומו (דהיינו ביקשתם טופס מסוים, ובמקומו הגיעה הודעה שהטופס לא קיים וכד'), נא להודיענו ונעדכן את הרשימה. -
-
@מעמד תכתוב זאת בפניה.
-
@מעמד אמר בידיעון שימושי לבעלי אימייל בלבד, או המוגדרים בהגדרות סינון אישיות או קהילתיות לסוגיהם.:
רק הבעיה שזה כן נמצא ברשימה ולא נשלח לי
@יהודי-פשוט אמר בידיעון שימושי לבעלי אימייל בלבד, או המוגדרים בהגדרות סינון אישיות או קהילתיות לסוגיהם.:
מיותר לציין שאתרי אינטרנט עשויים להשתנות ללא הודעה מוקדמת, וטפסים עשויים להשתנות, להתחלף או להחליף את מיקומם. מובן שאין לנו כל שליטה כל כך, ואין לנו אפשרות לבדוק באופן סדיר שינויים בכל הטפסים ברשימה, ואין לנו כל אחריות על התוצאות של שינוי כזה. אם נתקלתם בטופס ששונה או הוזז ממקומו (דהיינו ביקשתם טופס מסוים, ובמקומו הגיעה הודעה שהטופס לא קיים וכד'), נא להודיענו ונעדכן את הרשימה.
-
@מעמד הענין הובן, יש לך בעיה איתם? פנה אליהם הם כתבו גם בתוך מה שציטטת את המילה וכדו'
אני עדיין לא הדובר שלהם רק שליח לעזור לאנשים כמוני וכמוך. -
@יהודי-פשוט הם אמורים לענות ? כלומר זה כתובת גם של פניות ?
כי הכתובת הזאת שנתת כתוב שזה מערכת אוטומטית כך שאולי הם בכלל לא יראו את זה ! -
@מעמד גם זה כתוב שם
ציטוט: אפשר לשלוח לנו דוא"ל (עם המילה noautoreply בשורת הנושא) -
עדכון אינדקס המידע לשירותים במייל - כ"א סיון תשע"ז
0_1497501840239_הוספות ועדכונים לאינדקס המידע לשירותים במייל-כא סיון ע''ז.pdf -
אומנם זה לא קשור לנטפרי, אך זו בעיה שמאד מציקה לי ואני חסום לפורומים.
בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעת מיל
נשלחות הרבה שורות באנגלית עם סימנים כגון אלה< והדרך היחידה היא
.ללחוץ אפשריות נוספות, ואז כשמופיע התפריט המלא, מופיע גם כל המלל וניתן למחוק את הכל,
מה שמונע ממני גם את היכולת להשיב הודעות בקצרה, או שאני שולח הודעות
?מוזרות למדי עם הכיתוב באנגלית, והסימנים המשונים. משהו נתקל בתופעה ויודע כיצד למנוע אותה -
@20 אם תעלה צילום מסך יהיה יותר קל להבין אותך ומימילא יותר קל לעזור לך
-
@20 אמר בידיעון שימושי לבעלי אימייל בלבד, או המוגדרים בהגדרות סינון אישיות או קהילתיות לסוגיהם.:
בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעת מיל
נשלחות הרבה שורות באנגלית עם סימנים כגון אלה< והדרך היחידה היאאולי זה חתימה עם קישור מסויים, ובטעות מחקת כמה תווים, והוא לא מזהה את זה כתגי html.
-
@20 אם אתה בגימייל כשאתה עושה השב לפני שאתה מתחיל לכתוב תלחץ על הרביע עם השלש נקודות בפנים שנמצא באיזור הטקסט של ההודעה בצד ימין ואז תלחץ control+a ותמחק הכל ורק אז תכתוב.
בהצלחה -
@smk148 אפשר למחוק אותו גם בעודו ריבוע בעל 3 נקודות, לא חייבים לפתוח אותו בשביל למחוק. יורדים עוד שורה כביכול, כדי שהסמן יהיה לפניו, ואז מוחקים. (נדמה לי שהוא נהיה מוקף בריבוע כחול כשעומדים עליו.)
-
@20 אמר בידיעון שימושי לבעלי אימייל בלבד, או המוגדרים בהגדרות סינון אישיות או קהילתיות לסוגיהם.:
זה גם לא קשור לאשכול שאני הקטן פתחתי...
רציתי להביא אשכול איכותי לטובת משתמשים רבים שאינם נגישים לאינטרנט הרחב.
חבל שהאשכול נהרס -
@יהודי-פשוט להבא, תרשום בתחילת האשכול מה מטרתו ולמה הוא נועד ושלא יעלו פוסטים שלא קשורים