אנדרואיד בנטפרי
-
@משה-זוכמיר כפי שאמרתי אני לא אמשיך לדבר על זה כאן אם זה מאוד מענין תוכל לשלוח לי מייל.
@סופר תודה על ההבהרה שהיה אישור, כל מה שכתבת אחר כך מתוך דברי "יודעי דבר" הוא לא יותר מהוצאת שם רע, דברים ללא שום בסיס.
והמסלול של ווטסאפ מוגן יצא הרבה לפני המכתב ההוא למי שרצה, המכתב המדובר רק הסיר את אחריות הרבנים ממי שמעונין בשימוש בווטסאפ הרגיל. -
@6262 מה האינטרס שלך?
-
@משה-זוכמיר אמר באנדרואיד בנטפרי:
מה זה וואצאפ מוגן?
מה מוגן בו?
נדמה לי שפתוח רק לקבוצות מסויימות.
וכפי שאמר 6262 , עדיף לא להרחיב בענין, כי זה נושא כואב מאוד. -
פוסט זה נמחק! -
@סופר אמר באנדרואיד בנטפרי:
מה זה וואצאפ מוגן?
מה מוגן בו?
נדמה לי שפתוח רק לקבוצות מסויימות.
וכפי שאמר 6262 , עדיף לא להרחיב בענין, כי זה נושא כואב מאוד.אם זה נושא כאוב אני לא מתקרב
ובטוחני שלא אפסיד מכך.בהלכה נפסק ואין בזה שום שיטות מחלוקות וכדו'
שאם כתוצאה מהתעסקות בפרנסתו עובר על איסור מההלכה אפי' רק פעם בכמה שנים הוא רואה תמונה פרוצה וכדו'-צריך הוא לעזוב את פרנסתו וליישב באהלה של תורה ולהאמין שלא העבודה היא ההשתדלות שלו.
לכן אם לפי המחזיקים במכשירים המוגנים ישנם מכשולות שנוגדות את ההלכה, אין ליהודי כשר וירא שמיים להתקרב לזה, נקודה.
-
@משה-זוכמיר אתה צודק במאה אחוז, ולכן זה נושא כאוב. אם נטפרי היה קם לפני כמה שנים, יכלו לפתור הרבה בעיות בנושא זה.
והעיקר התפילה ובקשה 'שלא נבוש ולא ניכלם ולא ניכשל. -
איך אבל איך מצליחים אנשים בעלי האינטרסים 'לעבוד' על הרבנים שיאשרו את זה.
או שהם סבורים שזה הרע במיעוטו בדור פרוץ כמו היום, מחליטים ברוחב דעתם שיש לאשר גם אם יש מכשולות ברורים.
-
איך אבל איך מצליחים אנשים בעלי האינטרסים 'לעבוד' על הרבנים שיאשרו את זה.
או שהם סבורים שזה הרע במיעוטו בדור פרוץ כמו היום, מחליטים ברוחב דעתם שיש לאשר גם אם יש מכשולות ברורים.
כאן זה ממש לא המקום לדון בנושא, זה עלול לגלוש לערוצים לא רצויים.
בקצרה, בעולם השפל שלנו שכל כולו רדיפה אחר הבצע והכבוד, צריך הרבה סייעתא דשמייא להצליח, ורק מי שהולך עם 'ראש בקיר' לפי הוראות המדויקות של גדולי הדור, יש לו עזר וסייעתא מן שמיא. -
@chaimke4 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@6262 מה האינטרס שלך?
אין לי שום אינטרס, מלבד זה שמקומם אותי שאנשים בלי שום ידיעה מלבד שמועות יודעי דבר... יכולים לכתוב ולהשמיץ ללא הצדקה, וברור להם שאנשים עובדים על הרבנים וכו' ועוד מסוגי הביטויים שנכתבו באשכול זה.
רק להזכירך פרשת השבוע שעבר הסתיימה בעוון לשון הרע ופרשה זו עוסקת בחלקה הראשון בהוצאת שם רע.
אם להבנתך כתיבה כנגד כל הנ"ל חייבת להיות מונעת מאינטרס כספי כלשהו להוי ידוע לך שאין הדברים כך.
-
אני לא מנהל, אבל כולכם יודעים כמה המנהלים אוהבים את השיחות האלו...
אז למה לחכות לנזיפה מ @baruch ? -
@6262 אמר באנדרואיד בנטפרי:
@6262 מה האינטרס שלך?
אין לי שום אינטרס, מלבד זה שמקומם אותי שאנשים בלי שום ידיעה מלבד שמועות יודעי דבר... יכולים לכתוב ולהשמיץ ללא הצדקה, וברור להם שאנשים עובדים על הרבנים וכו' ועוד מסוגי הביטויים שנכתבו באשכול זה.
רק להזכירך פרשת השבוע שעבר הסתיימה בעוון לשון הרע ופרשה זו עוסקת בחלקה הראשון בהוצאת שם רע.
אם להבנתך כתיבה כנגד כל הנ"ל חייבת להיות מונעת מאינטרס כספי כלשהו להוי ידוע לך שאין הדברים כך.
מה שאותי מקומם זה שאתה בטוח שכולם לא יודעים ורק אתה יודע
להזכירך פרשת השבוע וכו' -
חברים
לא לריב !! -
@6262 משום מה זה בולט בעיקר בנושא הזה...
-
אכן כאן לא הבמה לדון בזה.
אבל לאחר שנכתבו כאן כמה דברים שאינם עולים בקנה אחד עם האמת, אני רק אציין, שאני מכיר את הרב @6262 ובהחלט הוא מכיר היטב את המערכת, אבל ממש לא קשור לנושא בצורה כספית בכלל.
וביודעי ומכירי קאמינא.ומהכירות אישית עם כל העניין של פתיחת/סגירת הווצאפ המדובר, העובדות ממש לא תואמות למה שהציגו את זה כאן.
אבל היות ויש שיקולים לכאן ולכאן שלא ראוי להעלותם על במה ציבורית, אני לא חושב שמקומו של הדיון הוא על גבי הפורום.ולכן (בלי נזיפה :-)), אבקש לעצור כאן.
-
הרב @6262 סליחה על החשד וכל טוב, וכמאמר המשורר "הכל מאהבה לשם שמיים". אגב באמת פרשיות מעניינות הפרשה של השבת שעברה ושל השבת
-
@jewel
לי יש מכשיר של "הדרן" והווצאפ מסונן כמו שצריך.
\אין בכלל אופציה של קבוצות (מי שצריך יכול לקבל אישור למספר מסוים של קבוצות)
אין בכלל תמונות פרופיל
אין אפשרות להסתכל בסטטוס שאנשים מעלים
ואין בכלל אופציה של צפייה בוידיאו (חוץ מאלו שקבלו אישור מיוחד מהבי"ד)
בקיצער, ווצאפ מסונן לחלוטין. -
כשבדקתי עם הדרן לגבי הווצאפ וכן עם נתיב היתה משמעות מאוד פשוטה שאם תבקש יפה ותספר סיפור יפה תקבל את הווצאפ עם כל התמונות והסרטונים והקבוצות.
אגב ממש לא נכון.
אני לא יודע מה לגבי נתיב,
לגבי הדרן אני ניסיתי לבקש ו... לא נתנו!
לאחרונה ביקשתי שלפחות יתנו לי את הוידיאו כי זה ממש נצרך לי, לביינתים מנסים למשוך.... -
-
אל תשכחו "עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
באדיבות WWW. -
@baruch לדעתי חובה גמורה למחוק חלק ניכר מהפוסטים כאן! משום איסורים דאורייתא של לשוה"ר, הוצאת שם רע וביזוי תלמידי חכמים, וגם חוסר אמונת חכמים.