עמוד שער לספר
-
@shraga אמר בעמוד שער לספר:
@מבקש-עזרה זה פורום שמיועד לעזרה בנושא נטפרי, ולא לשום נושא אחר... אבל, קח כמה שעיצבתי בעבר...
https://magicode.me/send-file/file/144624118cc697e380221b14cf7ba6c757f8124a/download
(כמה jpeg ועוד 2 בפורמט PDF עם גלישה של ס"מ לכל כיוון - גודל 17*24 ס"מ)כל הזכויות שמורות לי, תשתמש בהנאה לכל צורך שהוא, אך אין לקחת על זה תשלום אלא אם כן הוא מועבר אליי ...
תהנה!
אתה יכול לשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!אתה יכול ללשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!
-
@shraga הגיע עת פקודתם של שני השערים שהעלת כאן בפורמט PDF. האם תוכל לשלוח לי אותם בJPG כדי שאוכל להוסיף עליהם טקסט בוורד? [אני צריך דווקא את הוורד].
זה ממש לא יפה להטריד יהודי שעשה טובה לפני כמה חדשים בגללה, אבל אם יש לך איזה פנאי [עד שתתקבל פניה חדשה במערכת הפניות...] אשמח מאוד. תודה. -
@שלום-על-ישראל אין לי את זה בהישג יד.. סורי, אולי יש מישהו אחר שיכול להעלות
-
@WWW יש סיכוי שאולי לך יש את הקובץ הפתוח שאוכל לסגור אותו כJPG? תודה.
[שער 4 ושער 5 כלשונו של שרגא] -
@שלום-על-ישראל אני צריך לחפש.
אבל למה אתה לא יכול להמיר מPDF לJPG? -
@שלום-על-ישראל אמר בעמוד שער לספר:
@WWW יש סיכוי שאולי לך יש את הקובץ הפתוח שאוכל לסגור אותו כJPG? תודה.
[שער 4 ושער 5 כלשונו של שרגא]שלחתי לך
-
@WWW ילמדנו רבינו?
[אה... אולי אתה מתכוין לפתוח בפוטושופ ולסגור בJPG? או שיש לך דרך אחרת?] -
בתוכנות של adobe reader/acrobat pro, יש אפשרת מובנית של שמור בשם>תמונה>[בחר פורמט תמונה].
ייתכן שיש גם בגרסאות אחרות, לא מכיר.
-
@baruch אמר בעמוד שער לספר:
בתוכנות של adobe reader/acrobat pro, יש אפשרת מובנית של שמור בשם>תמונה>[בחר פורמט תמונה].
ייתכן שיש גם בגרסאות אחרות, לא מכיר.
@שלום-על-ישראל אמר בעמוד שער לספר:
@WWW ילמדנו רבינו?
[אה... אולי אתה מתכוין לפתוח בפוטושופ ולסגור בJPG? או שיש לך דרך אחרת?]יש גם אתרי אינטרנט שניתן לעשות זאת אונליין חינם.
-