בעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013
-
@WWW טוב, כולם צועקים שם שזה לא נפתר באופיס 2016. בכל מקרה אני בגירסה 1703 וזה עדיין קיים, אם כי כמה 'השתחררו' למשל, חלק מהגוטמן עובד טוב וחלק לא. אולי מהגירסה הבאה [שכבר קימת בערך מתשרי אך לא עדכנתי אותה] זה יטופל? נחיה ונראה.
-
לי יש פונטים שרכשתי והם עובדים מצוין בכל גיסאות האופיס, אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו למרות ששמעתי עליה
-
@shraga כי אלו שרכשת מהם שידרגו את הגופנים לקוד החדש ולא הישן. אבל גופני ברירת מחדל חינמיים כמו גוטמן או סידרת RMZ לא עובדת כי אין מי שידאג לה...
ל@רחמים יש תוסף בתשלום שעושה את העבודה הזו בדיוק. -
@shraga אמר בבעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013:
לי יש פונטים שרכשתי והם עובדים מצוין בכל גיסאות האופיס, אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו למרות ששמעתי עליה
מוזר אתה הראשון ששמעתי שזה עובד לו
-
פוסט זה נמחק! -
@beri.zip אמר בבעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013:
@ירא
איזה מערכת הפעלה יש לך??
כי ראיתי באחת מהפורומים שלהם שהם הוציאו לזה תיקון אבל זה רק לוינדוס 10 החל מגירסה 1703יש לי windows 8.
כמה טובות היו התוכנות הישנות !
כמה טוב היה WORD 6(ומי זוכר כשעוד עבדנו על איינשטיין ?.... (כמובן כדי להפעיל, היינו צריכים להקליד: einstein.exe, אם התיקיה - סליחה, הספריה - היתה מוגדרת ברשימת הספריות הזמינות. או בעזרת BATCH FILE)....
ולפתע הופיעה בשורת QTEXT !
וכשהשתדרגנו עם דאטה-סט ?!
ועוד, ועוד -
@WWW אמר בבעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013:
@ירא אם מדובר בגופנים מסויימים, ושווה לך לשלם על זה.
תוכל לפנות אל @רחמים, יש לו פתרון לזה.אני חדש כאן. מישהו יכול להסביר לי איך, טכנית, "פונים" אליו.
עקרונית אוכל לחסוך את הפניה אליו אם מישהו היודע, מעונין לגלות את אזני בערך מה העלות ?
ושאלה 2: הקישור מפנה אותי לדף שלו, איך אני מגיע (מבלי "לפנות" אליו) ישר למקום שם הוא כותב אודות הענין. חיפוש לא עבד לי. -
@ירא אמר בבעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013:
(ומי זוכר כשעוד עבדנו על איינשטיין ?.... (כמובן כדי להפעיל, היינו צריכים להקליד: einstein.exe,
נרא לי שהיו מקלידים את האות W וזה היה נפתח
-
@ירא אתה צודק, ועמך הסליחה.
להלן הקישור לאתרו הנפלא המועיל והחדשני:יעקובוב פיתוח תוכנה
שם יש את כל התוספים, הרעיונות, פתרונות חלקם חינמיים ועוד. -
@beri.zip אמר בבעיה בתצוגת גופנים מסויימים בוורד 2013:
@ירא
איזה מערכת הפעלה יש לך??
כי ראיתי באחת מהפורומים שלהם שהם הוציאו לזה תיקון אבל זה רק לוינדוס 10 החל מגירסה 1703לי גם היה גופנים שהיה איתם בעיה, ואכן באיזשהו שלב הם הסתדרו, כמדומני די מקביל לתקופת ה1703.