תמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL
-
@shraga אצלי עם ABP הוא הסתיר את כל הדף, ואז א"א לראות אם מחובר או לא ומה קצב ההעלאה וההורדה. אצלך אחרת?
-
@shraga אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
בבקשה...
https://send.magicode.me/send-file/file/eb57aa06dc9bc4a006296c845a728b2e9bf94e6a/download
תקף לשלוש ימיםהבנתי שזו תשובה גם לשאלתי [וזו בעצם אותה שאלה], הורדתי וראיתי את הסרטון.
ממש יישר כח!
רק כמה הערות: אצלי כל התוסף כולל ההגדרות בעברית.... וכמדומה לי שהורדנו מאותו המקום. עכשיו אני שם לב שלי יש AB פלוס, ואתה התקנת את הרגיל, יכול להיות שיש הבדל ביניהם.
בכל מקרה גם בפלוס יש הגדרות למסננים אישיים ומסתמא זה אותו דבר, אינני יכול לבדוק כי הנטסטיק הזה כבר לא בידי...
תקציר הוידאו: לאחר התקנת התוסף, נכנסים להגדרות ע"י לחיצה שמאלית בודדת על האיקון בשורת הכתובת, ובחירה באפשרויות בפלוס או optione ברגיל. תחת התגית "הוספת מסננים משלך" או customize ברגיל, מוסיפים את הכתובת של התמונה [בתמונה עצמה בהקלקה ימנית מופיע "העתק כתובת תמונה" ומדביקים בחלון של התוסף].
ברשימת המסננים ניתן לבטל את כל ה"וי" המסומן על המסננים כי בכל מקרה רובם חסומים בנט פרי. -
@shraga אגב, אם איזה תוכנה ביצעת את הסרטון? אני מחפש המון זמן ולא מוצא משהו קל ופשוט
-
@משרדי לפי הנראה הוא עשה עם אותה תוכנה שהמלצתי לך
-
@מעמד אני לא מצליח להתקין את התוכנה!
-
@מעמד כמו כן אצלו יש כדור צהוב סביב סמן העכבר.
-
@משרדי מה הפירוש לא מצליח ?!
מה אתה עושה ?
אני לא חושב שהיא דורשת התקנה -
@מעמד אוקיי אנסה שוב.
-
@מעמד איזה להוריד?
-
@משרדי זה כבר אני לא יודע
אני כבר בודק מה יש לי -
@משרדי טוב אצלי זה נראה שזה גרסת 2.2
-