תחליף לוינדוס מובי-מייקר מכירים?
-
@האברך כי זה התחיל להופיע בגרסאות היותר מתקדמות. בכל אופן זה בכרטיסיה האחרונה של האפשרויות
-
@שלום-על-ישראל אמר בתחליף לוינדוס מובי-מייקר מכירים?:
@האברך כי זה התחיל להופיע בגרסאות היותר מתקדמות. בכל אופן זה בכרטיסיה האחרונה של האפשרויות
תודה רבה. נראה לי שלא יזיק אם מישהו יעלה מדריך לזה. @לחיל-אומר ועושה...
-
@האברך פשוט מאוד: לוחצים "ממזג וידאו" או אודיו לפי הצורך, בהוסף קבצים מוסיפים את הקבצים הרצויים לחיבור, עם החיצים למטה אפשר לערוך את הסדר, כמו תמיד יש אפשרויות למעלה של איכות וקידוד וכד', ואח"כ אישור, התחל, והתוכנה מחברת הכל יחד, בתיקית היעד ניתן לקבל את הקובץ המוכן...
-
@שלום-על-ישראל
מדריך מעולה אם מישהו צריך מדריך עם תמונות שישאיר פה ובעז"ה נשתדל לעלות. -
אני מחפש תחליף ל "יוצר הסרטים" כי פשוט וינדוס לא נותן יותר להתקינו.
-
-
@huxhzunr
כי בהתקנה הוא כותב שגיאה שאי אפשר יותר להתקינו -
@zeevgros ציטוט מהאתר של ווינדוס:"Windows 7 ו- Windows 8.1
יוצר הסרטים של Windows, שהוא חלק מ- Windows Essentials 2012, אינו זמין עוד להורדה. אתרי אינטרנט המציעים הורדה ללא תשלום של יוצר הסרטים לא מציעים לך את התוכנה האמיתית, וההורדות האלה עלולות להכיל תוכנות זדוניות, וירוסים או עלויות נסתרות.ייתכן שכדאי לשקול שדרוג ל- Windows 10. הגירסה העדכנית ביותר של האפליקציה 'תמונות' כוללת את היכולת ליצור סרטוני וידאו עם מוסיקה, טקסט, תנועה, מסננים ואפקטים תלת-ממדיים, ולערוך אותם. בקר ב- Microsoft Store למידע נוסף לגבי אפליקציות ליצירה ועריכה של סרטוני וידאו."
-
@zeevgros אמר בתחליף לוינדוס מובי-מייקר מכירים?:
@huxhzunr
כי בהתקנה הוא כותב שגיאה שאי אפשר יותר להתקינואצלי התקנתי בהצלחה.
-
@האברך
לפני כמה זמן התקנת? -
@zeevgros מוזר אני התקנתי בלי בעיה שום בעיה בכמה מחשבים מה השגיאה שהוא כותב.
-
@huxhzunr .
לפני כמה זמן היה ההתקנה -
@zeevgros חודש על גירסה אחרונה של וינדוס
-
@huxhzunr
מאיפה לקחת את קובץ ההתקנה?
כי לא פשוט הוא לא מוכן להתקין כי הוא כותב שוינדוס כבר לא תומך בזה וא''א להתקינו -
-
-
להלן movie maker בעברית התוכנה אמורה לעבוד גם בווינדוס 10 שאי אפשר להתקין movie maker,
הקובץ עבר סריקה שאין בו ווירוסים לכן אפשר להתעלם מההודעה "הקובץ נגוע בווירוס"
https://drive.google.com/open?id=1Yq4i_YexhOPcWeHAp3KFp2JUH9snFnyf
יש להסתכל בהדרכה ובסרטו בשביל לקבל עברית.
תהנו.