הצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.
-
@hagai-w אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@אבצן
יש שיעורי תורה שאפשר למצוא רק שם?אם זה היה פתוח לי הייתי יודע...
ואם יש רק כמה בודדים שקיימים רק בספוטיפיי זאת לא סיבה לפתוח אותו, יש כבר הרבה פלטפורמות לשיעורי תורה.
זה שיש שם הרבה שיעורי תורה - אמרו לי.
-
@אבצן חסרים לך ספציפית שיעורי תורה בפלטפורמות הקיימות? קול הלשון למשל?
מדבריך זה לא נשמע שיש רב מסוים שאתה רוצה לשמוע שניתן לשמוע אותו רק בספוטיפיי.אין עניין להשקיע לפתוח משהו שלא נצרך, ויתכן שאפילו מיותר. אני כמובן מדבר בשם עצמי ואין לי קשר לנטפרי.
-
@אבצן אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
כיום ספוטיפיי מהוה מקום מרכזי להרבה שיעורי תורה, ולכן כדאי לחשוב איך מסננים אותו.
לא הגיוני שזה חסום בנטפרי, מסתבר שגם באתרוג (לא מידיעה, מהסתברות), וזה "מקום מרכזי" לשיעורי תורה...
רק ד"לים יכולים להעלות שדיעורים למקומות מלוכלכים... ועוד להתגאות ב"הפצת תורה"... -
@י-פל נראה שאינך יודע מה זה ספוטיפיי
אמנם קשה לי להאמין שיש שם שיעורי תורה -
@a0533057932 אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
ראה שאינך יודע מה זה ספוטיפיי
נכון.
אך אם בעצם אתה מסכים עם מה שכתבתי, אז במה אני לא יודע יותר ממך?
מה רעיון הפלטפורמה הבנתי, אך לא ראיתיה מעולם (מקווה שגם אתה...) -
@י-פל ראיתי את הפלטפורמה
וגם השתמשתי בה
היא לא שונה מגואיש מיוזיק
רק מכילה בתוכה כמעט את כל השירים שיש + פודקאסטים
אין בה כמעט שירים חרדים לכן אין לה כמעט שימוש ליהודי (לפני הנקודה שהיא מלאה בשירים מכל הסוגים)
אבל לא נכון לדעתי לקרוא לזה מקומות מלוכלכים יותר משיעורים באינטרנט -
@a0533057932 אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
אין בה כמעט שירים חרדים לכן אין לה כמעט שימוש ליהודי
ממש לא, יש בה הרבה מאוד מוזיקה חרדית למהדרין.
-
@י-פל אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@אבצן אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
כיום ספוטיפיי מהוה מקום מרכזי להרבה שיעורי תורה, ולכן כדאי לחשוב איך מסננים אותו.
לא הגיוני שזה חסום בנטפרי, מסתבר שגם באתרוג (לא מידיעה, מהסתברות), וזה "מקום מרכזי" לשיעורי תורה...
רק ד"לים יכולים להעלות שדיעורים למקומות מלוכלכים... ועוד להתגאות ב"הפצת תורה"...מה אומר לך, יוטיוב הוא מקור הקדושה... [ואין היום כמעט רב בעל שם שאינו שם, הגם שהוא יכול להיות מתנגד גדול בכלל לטכנולוגיה, כרב גלזר ועוד, והוא פתוח בנטפרי - בסינון כמובן].
ולהזכירך - ספוטיפיי הוא אתר לקבצי שמע, יוטיוב לקבצי צפיה... וד"ל.
-
יכול להיות שזה גלגל כזה, אין שיעורי תורה בספוטיפיי בגלל שזה חסום בנטפרי, אז לכן אין צורך לנטפרי לפתוח את זה עד כמה שאין שם שיעורי תורה.
לגבי מוזיקה זה חוזר לזה שזה לא נצרך באמת (האמת שעכשיו שjewishmusic לא עובד, אז באמת אין לי פלטפורמה אחרת לשמוע בה מוזיקה לפי מה שאני רוצה לשמוע, ועדיין אני לא אוחז שזה נקרא "נצרך")
אבל על פניו זה לא נשמע שהפלטפורמה יותר בעייתית מיוטיוב, אז עם סינון היא לא אמורה להיות בעייתית בכלל.
-
@אבצן
אם אתה רוצה, תפתח על זה נושא חדש
למעשה, גם אם ספוטיפיי יפתח, בסופו של דבר כנראה זה יהיה כמו ביוטיוב- שכל קובץ צריך בדיקה וכו'
אדרבה, שיפתחו לזה הצבעה ונראה אם יש ביקוש -
רציתי להציע (מתנצל אם הציעו כבר..),
שהתוכנה וויפרי ידע לזהות את התגיות של נטפרי, ויוכל לחסום בעצמו תגיות מסוימות.
לדוגמא: אם יש קו נטפרי שוידאו פתוח, יהיה ניתן להגדיר במחשב שלא יפתח אתר שמתויג כוידאו.
ולכאורה זה גם לא אמור להשתמש ביותר מדי משאבים, כי התגיות מתעדכנות ע"י נטפרי רק התוכנה חוסמת.
תודה!(המעלה בזה שיכולים להיות כמה רמות סינון על קו אחד..)
-
@תקום-0 אתה מתכוון שיהיה אפשר לנעול מחשב על חשבון נטפרי מסוים?
-
@צדיק-תמים
לא
שהתוכנה תחסום אתרים לפי התגיות של נטפרי.
לדוגמא: מה שמתויג בנטפרי כ"וידאו" יחסם ע"י התוכנה,
אפילו אם בקו (של נטפרי כמובן), התגית "וידאו" פתוחה.כך שההגדרות הם במחשב לא בקו\חשבון נטפרי.
-
@תקום-0 זה אומר שהסינון מתבצע על המחשב עצמו
אולי קיים בוויפרי 3 -
-
@תקום-0 הגירסה החדשה של WIFREE אין את ההודעות הינך מחובר לא מחובר
זה מחבר מיד עם עליית המחשב שקוף יותר ואמין יותר
הוא עדיין בהרצה
ולגבי הסינון על גבי המחשב לא נראה לי שיש את זה בגירסה הזאת לא מידיעה אלא יש לי אותה ולא נראה לי זה רק מחבר אותך לשרתים של נטפרי מיד בצורה אחרת ואמינה יותר ממה שהיה בגירסה 2 -
@אורח-פורח
מה צריך לעשות כדי לעדכן לגירסה הזאת? -
@יוסף-הלוי תשאל במערכת הפניות
-
פוסט זה נמחק!