טאבלט עם מצלמה איכותית עם נטפרי?
-
שלום, יש לנו עסק של שמלות כלה וכדי למכור אנחנו צריכים להגיב במיידי עם תמונות ללקוחות ע"פ בקשתם.
קיבלנו אישור מנטפרי לווצאפ ואנחנו עובדים עם זה במחשב אבל עניין התמונות מסתרבל. פלאפון חכם אנחנו לא רוצים.
חשבנו שטאבלט עם חסימה יכול לפתור את הבעיה. מישהו יודע איזה טאבלט צריך כדי שנטפרי יעבוד עליו, וגם כזה שיש בו מצלמה באיכות גבוהה?תודה רבה!
-
@brt החסימה של נטפרי מצריכה למיטב ידיעתי אנדרואיד 7 ומעלה
(כמובן תוודאו קודם שנטפרי יצרפו אותכם לבדיקה הניסיונית של ההגנה)
לוואצפ שנטפרי אישרו לא צריך תעודת אבטחה כך שלא יהיה לכם את הבעיות השייכות לזה
ובקשר לדגם אנא אמרו את רמת המחיר שחשבתם עליה -
@brt גם אני מחפש נואשות טאבלט עם מצלמה איכותית, עם הגעתם לדגם ספציפי אשמח שתפרסמו.
-
ראשית תודה רבה על ההתיחסות ועל הרצון לעזור.
האמת היא שאיני מבין בזה, אני צריך שתהיה לי האפשרות לצלם שמלות כלה באיכות טובה ולשלוח מידית בווצאפ.
כמו"כ שיהיה קצת גדול (בערך איי4 או יותר) כדי שאוכל להראות ללקוחות דגמים של שמלות מצולמות. חוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים אחרים במכשיר. אם יש לינק למשהו שעונה על הצרכים הנל אשמח לדעת. תודה!!! -
כמובן שאשתי עושה את כל העבודה מול הכלות ולא אני...
-
@brt
תציין מחיר, -
@brt בתור התחלה
אתה מעוניין במכשיר עם סים או רק וויפי? -
@brt
לדוגמה (לא זולה)
Galaxy Tab S6 (2019, LTE) -
בלי סים
-
@brt גם כן רק הגרסה ללא הסים
-
@brt אמר בטאבלט עם מצלמה איכותית עם נטפרי?:
ראשית תודה רבה על ההתיחסות ועל הרצון לעזור.
האמת היא שאיני מבין בזה, אני צריך שתהיה לי האפשרות לצלם שמלות כלה באיכות טובה ולשלוח מידית בווצאפ.
כמו"כ שיהיה קצת גדול (בערך איי4 או יותר) כדי שאוכל להראות ללקוחות דגמים של שמלות מצולמות. חוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים אחרים במכשיר. אם יש לינק למשהו שעונה על הצרכים הנל אשמח לדעת. תודה!!!איך פותחים ווצטאפ ? הרי זה חסום
-
@אייל-הסופר יש מקרים חריגים שפותחים
אם זה פתוח להם, כנראה זה ע"פ דעתם ובאישורם של וועדת החריגים של נטפרי -
@brt
https://g-rafa.co.il/טאבלט-teclast-t20-בגודל-10-אינץ׳-wi-fi-ו-lte-במחיר-מבצע/
להלן מוצר הנראה איכותי 573 שח -
@brt אמר בטאבלט עם מצלמה איכותית עם נטפרי?:
שלום, יש לנו עסק של שמלות כלה וכדי למכור אנחנו צריכים להגיב במיידי עם תמונות ללקוחות ע"פ בקשתם.
קיבלנו אישור מנטפרי לווצאפ ואנחנו עובדים עם זה במחשב אבל עניין התמונות מסתרבל. פלאפון חכם אנחנו לא רוצים.
חשבנו שטאבלט עם חסימה יכול לפתור את הבעיה. מישהו יודע איזה טאבלט צריך כדי שנטפרי יעבוד עליו, וגם כזה שיש בו מצלמה באיכות גבוהה?תודה רבה!
למה לא לרכוש טבלאט של הדרן כמו שצריך, וזהו?!.. הכרום שם של נטפרי.
אין דבר כזה באמת טבלאט עם חסימה (חוץ מהדרן והחברות שאושרו ע''י גדולי ישראל)!! תשכח מזה ומהר! רבים וטובים חשבו שניתן לשחק עם המערכת, ורק ב'אחרי' הנורא הם נאלצו להודות בכך.
למה למען ה' לקחת סיכונים מיותרים??!!!
ברגע שיש לך ביד טבלאט רגיל עם ווייפי ופרוץ, רוחות רעות וזרות יוכלו בקלות להתפרץ לך למכשיר, וה' ירחם עד היכן עומקה של תהום..
קצת יותר כסף אולי, אבל הרבה יותר קדושה ושמירה, שבטח יוסיפו שפע הצלחה לעסק.גילוי נאות,
אינני קשור להדרן כי הוא זה, אבל הייתי קשור לטיפול והתעסקות עם כאלה ששיחקו עם ''חסימות'' וביודעי קאמינא. -
@עברי-אנכי הוא שאל על טאבלט עם מצלמה
תמצא לי טאבלט שלהם שהמצלמה איכותית מספיק ברמה של להראות ללקוח -
@עברי-אנכי ושים לב שהוא לא רוצה אינטרנט אלא וואצפ
-
@a0533057932 אמר בטאבלט עם מצלמה איכותית עם נטפרי?:
@עברי-אנכי הוא שאל על טאבלט עם מצלמה
תמצא לי טאבלט שלהם שהמצלמה איכותית מספיק ברמה של להראות ללקוחאתה מגזים, או לא יודע מה שאתה מדבר!!
לי אישית יש טאבלט שלהם הדגם הזה - גלקסי Tab 10 t515
הוא פצצה, ויש לו מצלמה מעולה 8 מ''פ, קידמית ואחורית. מסך גדול ונוח להראות תמונות וכו'.
ולגבי הוואטסאפ - אדרבה, בהדרן הוא יכול לקחת טאבלט ללא גלישה (גם יצא לו יותר זול) רק אפליקציות נצרכות בלבד, ולהיות בטוח שהוא מוגן באמת!
משא''כ, אם הוא ייקח טאבלט באופן עצמאי יש לו שם את הכל כולל הכל - כולל כל מה שהגיהנם יכול להציע.. -
@עברי-אנכי אתה כנראה לא מודע למה שנקרא ווחפירי לאנדרואיד
עם הדגם שהוא יקנה הוא נתמך בבטא מדובר בחסימה גמורה
וכיון שיש בעיה של תעודות האבטחה יצא ששום אפליקציה לא תעבוד חוץ מוואצפ
ובנוגע למצלמה
באם אתה טוען שמצלמה 8 מ"פ מספיק טובה אתה מדבר מניסיון
הקישור שהבאתי זה מהמלצה של אתר ג'ירפה לטאבלט בעל מצלמה איכותית -
@a0533057932 לפי מה שידוע לי - וייפרי לאנדרואיד עדיין נסיוני וקבוצת הניסיון כבר נסגרה.
ואם כך - עד להודעה רשמית שונה אין וייפרי לאנדרואיד. -
@a0533057932 אמר בטאבלט עם מצלמה איכותית עם נטפרי?:
@brt החסימה של נטפרי מצריכה למיטב ידיעתי אנדרואיד 7 ומעלה
(כמובן תוודאו קודם שנטפרי יצרפו אותכם לבדיקה הניסיונית של ההגנה)
לוואצפ שנטפרי אישרו לא צריך תעודת אבטחה כך שלא יהיה לכם את הבעיות השייכות לזה.