יוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה
-
מנסיון שלי בתמונות חתונה משפחתית, נחסם לאחר הורדות בודדות ממש.
-
כאן משדר איזשהו key מעניין אם קשור לאיזשהו מפתח סרטון ביוטיוב
https://www.youtube.com/youtubei/v1/notification/get_unseen_count?key=AIzaSyAO_FJ2SlqU8Q4STEHLGCilw_Y9_11qcW8
-
@6262 לגבי הבעיה שהעלית - גם אני נתקלתי בה.
אכן נח בהרבה לשתף סרטונים משפחתיים ביוטיוב (חשבתי שאני הגאון היחיד )
ולכן כל פתרון שיאפשר את זה, יסייע גם לי -
האם יש סיכוי שייפתח האופציה של סרטונים פרטיים ביוטיוב ללא בדיקה?
(השאלה היא, אם המניעה כרגע. היא עקרונית, או פרקטית.) -
@מאןדהו אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
האם יש סיכוי שייפתח האופציה של סרטונים פרטיים ביוטיוב ללא בדיקה?
(השאלה היא, אם המניעה כרגע. היא עקרונית, או פרקטית.)הקפצה...
פשוט כל פעם שאני נתקל בבעיה הזו אני מרגיש צורך לשאול אם שייך לסדר את זה...
זה ממש חסר האפשרות להעלות סרטונים משפחתיים בלא שיתוף ציבורי, כל התחליפים שדובר עליהם רחוקים מאד מאד מלתת פתרון דומה למה שמציע יוטיוב. -
@6262 חושב שכבר דנו בזה כאן
והגיעו למסקנה שזה פתח לפירצות, וכהיום יש אפשרות לשתף פרטי בדרייב
אני לא מייצג את נטפרי, רק כתבתי מזיכרוני -
@לייבל אתה לאיכול לשתף דברים לא טובים / סרטים ביטיויב אפילו באופן פרטי כי היא מזהה גניבת זכיות יוצרים ויכולים להגיש נגד המעלה תביעה משא''כ בדרייב שיש את הבעייה
-
א לוקח לה זמן עד שהיא מזהה ועד שהיא תזהה אפשר כבר להוריד
אני ישמח להצביע בעד ברגע שיהיה כיוון לפיתרון נגד סרטים וכד. -
@nk אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
א לוקח לה זמן עד שהיא מזהה ועד שהיא תזהה אפשר כבר להוריד
כמדומני שזה מיידית בדרך כלל, כך מנסיוני בכל אופן.
-
@דניאל-ביטון מעלה נוספת של יוטיב על דרייב זה שהזרמת הווידאו מהירה עשרת מונים.
ודבר נוסף, שזה לא תופס מקום בחשבון גוגל. -
@nk אז כנראה לא העלת לשם אף פעם סרטון ברגע שאתה מעלה זה אוטומטית עובר עיבוד ומזהה צלילים עם זכיוית יוצרים כך שאין שום בעייה של סרטים ולכן גם לא תראה ביוטיוב פתוח שום סרט קולונועי רק טריילרים אלא אם זה סרטים לפני 200 שנה
-
מניסיון....
צלילים מזהה מידי
סרטים לוקח זמן -
@לייבל אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
@6262 חושב שכבר דנו בזה כאן
והגיעו למסקנה שזה פתח לפירצות, וכהיום יש אפשרות לשתף פרטי בדרייב
אני לא מייצג את נטפרי, רק כתבתי מזיכרוניאותה פרצה אם היא אכן כזו קיימת גם בדרייב או בכל שיתוף קבצים אישי, ובשביל זה נטפרי יצרו לחצן דיווח שחוסם תקלות כאלה במידה ויהיו.
אין מה להשוות בין הזרמה ביוטיוב לדרייב כמו שכבר כתבו כאן זה פשוט משהו שונה לחלוטין ובייחוד העובדה שאין מגבלת אחסון, בנוסף יוטיוב מאפשרת לערוך את הסרטונים להוסיף כל מיני דברים וגם מקטינה את גודלם וכו' בקיצור זה כלי ייעודי לסרטים מה שאין כן כל השאר. -
אולי ישנה עוד אפשרות יותר פשוטה טכנית לפתרון, אם נטפרי תאפשר לאשר ערוץ כשבעליו חתום על מסמך שבו הוא מתחייב שכל הסרטונים שמועלים בערוץ הם פרטיים ולא משותפים ציבורית, דוגמת חתימה על תוכן תורני, וכמובן במידה ויהיה סרטון שהוא ציבורי הערוץ כולו יחסם.
ממילא האפשרות קיימת טכנית גם היום למי שרוצה לשקר ולחתום שהערוץ שלו תורני, ואז לשים שם רק סרטונים פרטיים אז אולי לעשות את זה רשמית ומסודר.
-
@6262 הבעיה היא שבאיזשהו שלב כבר לא יצליחו להשתלט על זה מרוב ערוצים. ואי אפשר יהיה לפקח על זה, מרוב ערוצים פתוחים.
-
@מאןדהו ערוצים בעייתים מתוקשרים מהר מאוד יותר מערוצים תמימים את הכרישים הגדולים יתפסו
-
@מאןדהו אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
@6262 הבעיה היא שבאיזשהו שלב כבר לא יצליחו להשתלט על זה מרוב ערוצים. ואי אפשר יהיה לפקח על זה, מרוב ערוצים פתוחים.
אל תשכח שזה המצב הקיים היום בדרייב, ובעוד כמה אתרים, ובדיוק בשביל זה יש לחצן חסימה שמאפשר לכל משתמש לדווח על בעיה ולחסום.